A+ A-

Rövid kaland

Szeretném veletek megosztani a szüzességem elvesztésének történetét. 17 éves voltam, amikor az évvégi banketten megtörtént a dolog.
Nem voltam túl gyakorlott a nőügyekben, igazán komoly kapcsolatom sem volt előtte, de mindig jó viszonyban voltam a nőnemű ismerőseimmel. Közéjük tartozott Betti is. Vele soha nem volt igazán közeli kapcsolatom, nem is beszéltünk sokat, annak ellenére, hogy osztálytársak voltunk. Nem volt az a tipikus "hű de dögös csaj", de nem is szeretett volna ilyen képet kialakítani magáról. Jól nézett ki, de sajnos a nem éppen kihívó öltözködési stílusa miatt, én már annak is nagyon örültem, ha egy kis bepillantást tehettem a dekoltázsába. Addig a napig ez volt a maximum. Akkor este buli volt. Mindenki sokat ivott, ő is, én is. Nem voltunk 100%-ig tudatában a cselekedeteinknek.
Az est közepe felé mindketten egyedül ültünk, külön asztalnál, és akkor összetalálkozott a tekintetünk. Akkor este nagyon tetszett. Egy kis pántos fölső volt rajta, ami szabadon hagyta a hasát, és egy fehér tapadós nadrág. Láttam a szemében valami szokatlant, amit eddig nem tapasztaltam nála. Odajött az asztalomhoz, mondta, hogy látta, hogy egyedül ülök...stb. Igazából jelentéktelen dolgokról beszélgettünk, de végig látszott rajta, hogy szeretne valamit. Amikor látta, hogy, kapisgálom a dolgot, hirtelen megkérdezte: - Nincs kedved, kijönni? Nem akartam hinni a fülemnek, habozás nélkül válaszoltam. Természetesen igennel. Elindultunk kifelé, de félúton visszafordult és elindult a WC felé. Intett, hogy kövessem. Nem voltunk nagyon szem előtt, így nem tűnt fel senkinek.
Mikor beértünk, láttuk, hogy nincs bent senki. Bementünk egy fülkébe, bezártuk az ajtót. Nem siettünk, nem ugrottunk egymásnak. Először elkezdtünk csókolózni, a kezem a vállát és a hátát simogatta. Majd a nyakát kezdtem csókolgatni, azután szóltam neki, hogy forduljon meg. Így hátulról értem a nyakát, és közben a melleit simogattam, masszíroztam. Mindketten nagyon élveztük. Nem tudom, mennyire látszik a sorokból, hogy ez volt minden vágyam, földöntúli boldogságot éreztem, és még akkor sem akartam elhinni, mennyire szerencsés vagyok. A farkam már annyira állt, amennyire csak tudott, és ahogy a fenekét hozzámnyomta, ezt ő is érezte. Hozzámsimult, majd hirtelen megfordult és leguggolt. Kigombolta a nadrágomat és lassan lehúzta. Látszott, hogy tetszik neki az alsógatyámon keresztül meredő farkam. Majd az alsótól is megszabadított, és akkor elkezdte.
Először csak kézzel simogatta, húzogatta, majd szájjal folytatta. Nem volt viszonyítási alapom, de nagyon jól csinálta. Meg is lepett, hogy ennyire gyakorlott, vagy csak annak tűnt, nem gondoltam volna róla.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.14 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 10. 7. szombat 06:50
Nincs benne semmi különös.
#4 sztbali 2017. 05. 13. szombat 11:18
Rövid és átlagos.
#3 listike 2014. 09. 22. hétfő 19:14
Gynege fantázia.
#2 genius33 2013. 02. 22. péntek 14:55
Pedig lehetett volna folytatása. Jó sztory.
#1 Törté-Net 2005. 07. 31. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?