A+ A-

A legszebb alkalom

Bekopogtam hozzá. Szó ami szó, a szívem még mindig vadul ver, akárhányszor csak a közelébe kerülök, most is ugyanez az érzés kezd hatalmába keríteni. Még végignéztem magamon, lágy anyagú lenge nyári szoknya, ujjatlan blúz...azt hiszem elég mélyen dekoltált, végülis ez már a harmadik randevúnk a lakásán. Múltkor leforráztam kicsit. Szerinte félek tőle, szerintem viszont csak a helyzet furcsa, hogy mint férfi, s mint nő találkozunk,nem pedig mint tanár és tanívány. Minden esetre hihetetlenül vonzódom hozzá, 30 éves, jó megjelenésű férfi, az első perctől fogva úgy vonz magához, mint egy mágnes...és ha belegondolok abba, hogy ez a férfi ennyire akar engem..hát. Na jó, nem mintha nem jutott volna ezerszer és ezerszer eszembe az, hogy valami véletlen folytán csak ő és én vagyunk az előadáson, és legalábbis lesöpör mindent az asztalról, és...
Kinyílt az ajtó, én pedig, mint akit rajtakaptak azon min gondolkodik, egy pillanat alatt elpirultam.12 éves korom óta nem történt velem ilyen...annak pedig lassan már tíz éve.
Átnyújtottam neki az üveg bort, amit hoztam és nyomtam az arcára egy puszit...isteni illata volt.
A vacsora kellemesen eltelt, kommersz témákról beszélgettünk, magánéletről, szerelemről, életről...mindenről.
Mikor látszólag kifogytunk a témából, felálltam, hogy töltsek egy kis bort neki, is, magamnak is. Odaléptem mellé. Láttam a vágyat a szemében, abban a csodaszép barna szemében, szinte kérte, hogy szánjam meg, legyek végre az övé, ne kínozzam tovább. A következő pillanatban a lábamat kezdte el cirógatni a térdemtől kezdve.Mintha áramütés ért volna, a bizsergés egy pillanat alatt átjárta a testemet, le kellett tennem az üveget, félő volt ha nem leejtem, akkor a saját kezemmel töröm szét. A ujjai már a derekamnál jártak, simogatták bőrömet a blúzom alatt, majd átfogta a derekamat és magához húzott, fejét a melleim közé fúrta, éreztem a forró lehelletét a blúzon keresztük.
Az ujjaim a nyakán kalandoztak, néha besiklottak inge alá, amennyire az engedte. Pár pillanatig így maradtunk, de örökkévalóságnak tűnt.. abban a pillanatban, hogy hozzám ért csókolni akartam, de még mindig csak ölelt. Kihámoztam magam a szorításából és hátráltam egy lépést, azt akartam, hogy tudja, egy ölelés nem lesz elég, sokkal több kell. Tudta mit akarok.. hogyne tudta volna. Pajkos mosollyal közelített felém, én pedig pajkos mosollyal hátráltam a szoba felé. Egy lépés távolság volt köztünk, de érezni lehetett, hogy izzik a levegő, világok robbanhattak volna a kettőnk között lévő vibrálástól. Nem akartam tovább játszani, hagytam, hogy átlépje azt a lépés távolságot, még szinte oda sem ért, már ajkaihoz tapasztottam a számat és csókoltam, mint aki világ életében erre vágyott volna, mintha a következő lélegzetem múlna tőle, hallgattam egyre mélyülő szuszogását, egy percig sem hagytam el forró száját és játékos nyelvét. Kezeivel hol a derekamat ölelte, hol a nyakamat simogatta, hol a hajamba túrt, hol a fenekemet markolta és húzott, szorított csípőjéhez, hogy lásd gyönyörűm, készen állok rá, hogy a csillagokig vigyelek.
Magam sem tudom hogyan, de már az ágy mellett voltunk - nem vagyok maradi, hogy csak ágyban, csak fekve, de ez így volt rendjén - megmarkoltam az ingét a derekánál és kihúztam a nadrágjából, kigomboltam és simogattam, gyúrtam, dögönyöztem, karmoltam csodaszép mellkasát. Ő csókolta a nyakamat, néha beleharapva, néha csak gyengéden rálehelve, éreztem az ölemben merevedéstől feszülő nadrágját, és a kezeit, ahogy először a blúzomtól, majd a melltartómtól szabadítanak meg, ahogy a hátamba markolva szorít magához, a következő pillanatban pedig szinte lecirógatja rólam a szoknyát.
Újra csókoltam, haraptam ajkait, egyre inkább elvesztve fejemet. Hihetetlenül akartam őt, azt akartam, hogy soha ne érjen véget, miközben a nyelvem pajkosan játszadozott az övével elkezdtem lehámozni róla nadrágot, ami alatt egyre jobban domborodott férfiassága, kicsatoltam az övét, kigomboltam a nadrágot, de mintha nem tudtam volna annyira gyorsan csinálni, amennyire szerettem volna. Végre sikerült, kezemben éreztem gyönyörű, kéjtől feszülő szerszámát, lassan, de ritmikusan elkezdtem simogatni egyik kezemmel, közben a másikkal simogattam teste minden porcikáját.
Az ujjai kalandoztak a vállamon, végigsimogatta a hátamat egészen a bugyimig, gyengéden belemarkolt a fenekembe, majd engedett a szorításon, ujjai közé vette bugyim pántjait, és elkezdte lefele húzni, közben csak a nyelve hegyével érintette a bőrömet, a melleim közt siklott át, aztán a hasamon, mintha nem is léteznének ezen testrészek.
Teljesen levetkőztetett... ott álltam előtte pőre valóságomban, vágytól remegve, hogy kényeztessen, de felállt és szájon csókolt egyszer...majd mégegyszer, szájon csókolt, amikor leültetett az ágyra, szájon csókolt, amikor elfektetett, éreztem a combomon kőkemény farkát, de nem tudtam megmozdulni a súlya alatt...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.69 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 v-ir-a 2011. 08. 19. péntek 21:44
szép volt 10 pötty
#2 meliata 2005. 05. 29. vasárnap 15:49
te is megkaphattad azt, amit én, csak persze más személyében :) szépen írtad le, öröm volt olvasni.
#1 Törté-Net 2005. 05. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?