A+ A-

Ima

Tina teljesen ledöbbent. Azt már eddig is tudta barátnojérol, hogy vannak fura dolgai, hiszen ezeken alapult barátságuk is, de Erica újra és újra eloállt valami újabb orültséggel. Általában csak olyan dolgokkal jött, amivel a két lány megdöbbenthette az utca embereit. Egyszer egy nyári napon például séta közben csak annyit mondott Tinának: "Kövess!", majd még, mielott az kérdezhetett volna, Erica rohanni kezdett a járdán, ügyesen lavirozott el a járókelok közt, kitárt karokkal, kanyarodáskor derékban elorehajolva, mint amikor kisgyerekek repülogépet utánoznak játék közben. Mindeközben Erica teljes erobol visított. Tina amint rájött, hogy szeles barátnoje ismét fel akarja hívni magára a figyelmet, azonnal követte ot. "Majd ha megálltunk, ráérek megbánni, amit tettem." - gondolta. A három év alatt, mióta Erica volt legjobb barátnoje, több ilyen dolgot is véghezvittek, és mindig élvezték a megdöbbent emberek arckifejezését, hangos kiabálásukat, vagy akármilyen reakciókat.
De most nem voltak emberek, nem volt senki aki lássa oket. Nem is kellett volna, hiszen éppen azt használták ki, hogy Tina szülei nincsenek otthon. Öccsét, az ötéves Markot kísérték el osztálykirándulásra. A két barátno azonnal megbeszélte, hogy kihasználják az üres lakás elonyeit, és Erica nem sokkal dél után megjelent Tinánál egy pornóvideóval és egy doboz cigivel. Már mindketten láttak pornót, de csak egy-egy képet valamelyik újságból, vagy egy percnyi jelentet Erica apjának pornógyujteményébol. Azt is lehallkítva lesték csak meg Ericáék nappalijában, aztán gyorsan kikapcsolták, és visszadugták a kazettát a szekrénybe, ahol ráakadtak. Akkor Erica szülei is otthon voltak, most itt volt az ideje, végignézni a filmet.
Az elso jelenetben egy olasz férfi találkozott egy eltévedt turistával, és felajánlotta neki, hogy kocsin visszaviszi a hoteljéhez. Csakhamar leállt azonban az út szélére, és szexelni kezdett a lánnyal. Tina érezte a bizsergést belülrol, és tudta, hogy felizgult. Szeretett volna nemi szervéhez nyúlni, és megdörzsölni azt. De Erica jelenlétében ezt még óvatosan sem merte megkockáztatni. Összezárt combokkal figyelte a képernyot, és ahogy fokozódott benne a vágy, ajkába is beleharapott. Erica azonban megdöbbentette.
- Ugye nem baj? - kérdezte barátnojétol.
Mikor Tina ránézett, Erica egyik keze már eltunt a lány nadrágjában, és gyorsan mozgott a lábai közt.
- Te... te...-nem tudta befejezni a mondatot.
- Masztizok. Felizgultam. - Erica mosolyogva nézett a szemébe, láthatóan most is élvezte azt, milyen reakciót váltott ki viselkedésével. - Te nem izgultál fel? Pedig olyan jó nagy ennek a pasinak a fasza.
Tina még jobban megdöbbent a "fasz" szó hallatán; 15 éves barátnoje szájából még sosem hallotta ezt a kifejezést. Erica pedig ártatlan mosollyal folytatta az önkielégítést; mintha ez lenne a világ legtermészetesebb dolga. Ahogy lenni szokott, Tina most is követte Erica példáját, márcsak azért is, mert úgy érezte, ha nem nyúl azonnal o is a lábai közé, felrobban az alteste.
Keze könnyedén becsúszott rövidnadrágja alá, és a bugyijába vezeto utat is hamar megtalálta. érezte, hogy ujjai nedvesek lesznek, és dörzsölni kezdte velük punciját.
A két lány hol a tévét, hol egymást figyelve maszturbált. Nem is sejtették, hogy valaki lesi oket.
-Tina! - Erica keze megállt, és a lány a másikra nézett.
-Igen? - kérdezte Tina, de o eközben is behunyt szemmel folytatta csiklója simogatását. Nem akart egy pillanatra sem leállni.
- Vetkozzünk le. - s mindketten gyorsan kezdtek megszabadulni a ruháiktól. mikor minden ruha lekerült róluk, visszafeküdtek egymás mellé az ágyra, és most már nagyobb terpeszben nyúltak pehelyszorös puncijukhoz.
A férfinak vigyáznia kellett. Ez a két kis liba annyira felizgatta, hogy alig bírta idoben abbahagyni farka tapogatását, hogy el ne élvezzen. Még nem akart, még nem volt szabad neki. Majd, ha már mindkettovel... Amikor éppen kitörni készült belole minden, elengedte meredezo szerszámát, és combját vagy heréit simogatta, míg a feszültség a testében ismét nem csökkent.
Erica szabad kezével kérdés nélkül megragadta Tina egyik mellét. Tina ezúttal nem lepodött meg. Csak azt érezte, hogy mellét körbefonják a kecses hosszú ujjak, és hangosan sikkantott egyet. Erica örült a visszajelzésnek; markolászni kezdte a másik lány mellét.
- A másiiiikat is... - lihegte Tina, és Erica az oldalára fordult, hogy az eddig békén hagyott cicit is kezébe vehesse. hol az egyik - hol a másik halmot ragadta meg. Aztán évek óta loszor rajta volt a sor, hogy meglepodjön. Tina is az oldalára fordult, és annyira közel feküdt hozzá, hogy érezte barátnoje meztelen, forró, borét. Tina hozzábújt. Jó volt éreznie a lágy test érintését, és érzett még valamit. Tina ugyanis kezével, amivel eddig saját punciját cuppogtatta, most Erica szeméremajkaihoz nyúlt. A nyakát puszilgatta, és közben az o neves altestét simogatta. Erica megkereste a szoke lány punciját, és azt kezdte simogatni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.83 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 12. 1. hétfő 08:32
Nem tetszett.
#4 genius33 2012. 11. 11. vasárnap 08:05
Nekem tetszett smile Ámen! nyes
#3 masi 2005. 04. 26. kedd 11:31
Tök szar!
Minek kell egy szép történetet egy pszihopatással elrontani
#2 Én 2005. 04. 25. hétfő 16:24
Zavaros
#1 Törté-Net 2005. 04. 24. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?