A+ A-

Kukoricásban

A sztori régen történt meg, még az állami gazdaságok korában. A gimnázium első osztályát magam mőgé tudva, hogy egy kis pénzt szerezzek, a szünidőben idénymunkát vállaltam, kukorica címerezést. A környező falvakból külön buszjárat szedte össze az alkalmi munkásokat. Vegyes korosztály volt; tinédzserek is voltunk jónéhány, fiúk és lányok. Ilyen társaságban természetes volt a flörtölés, az erotikus töltéső beszélgetések incselkedések stb.
Én gátlásos fiú lévén nem nagyon voltam a porondon, és hamar el is pirultam amikor egy - egy pikánsabb élménybeszámolót mondott el némelyik idősebb srác vagy csajszi. Persze ezek a sztorik engem is felizgattak, s munka közben, a kukoricasorok közt gyakran elfantáziáltam ezeken a történeteken, amelyeknek talán a fele sem volt igaz, de mindenki tátott szájjal hallgatta őket. Nekem eddig még semmilyen szexuális kapcsolatom nem volt, meztelen csajokat és pinákat is csak rongyos külföldi szexlapokban láttam.
Eszméletlen meleg nyári nap volt. A lányok most is lenge ruházatban voltak: rövid nadrág, laza bimbózó pólók, pelyhedző bikinik. Ahogy dolgoztam, (húztam ki a kukorica virágját) a nagy monotóniában erotikus történetek jártak az eszemben, amelyek középpontjában természetesen én és néhány lány a csapatból, voltunk. Azon gondolkodtam, hogy meg tudnám dugni őket, hogy kinyalnám őket, ők meg viszonzásúl leszopnának. Szóval kavarogtak benem a pinák, a mellek a különböző pózok. Ilyen gondolatokkal a fejemben lassan tudtam dolgozni, s csakhamar azt vettem észre, hogy a két szomszédom már jócskán lehagyott. Ahogy a gatyámat igazítottam, vettem észre, hogy a merev farkam teljesen nedves; a fantáziám ismét beindúlt és úgy döntöttem a végére járok a dolognak.
Letoltam a nadrágot térdig, félig beroggyasztott térdekkel, csukott szemekkel el kezdtem maszturbálni. Teljesen átadtam magam a kéjes gondolatoknak, úgy éreztem nem is a földön járok. Nem sok markolászás kellett, mert hamar ?görcsbe rándultam? és nagyokat spricceltem a földre. Lassan kinyitom a szemem, kezdek magamhoz térni felfogom környezetem hangjait, s ekkor vettem észre, hogy 3 - 4 méterrel előttem, két lány gugolva figyel engem és kezüket a szájukhoz tapasztva vihognak. Emese és Szandi volt, Emese osztálytársam, Szandi pedig a szomszéd faluból való. Pillanatokon belül elvörösödtem, gatyámat felhúztam és ahogy csak bírtam szaladtam ki a sor végére, azt hittem elégek szégyenemben.
A kukoricás végén a többiek már fordultak új sorra, én is gyorsan elfoglaltam egyet, még mielőtt Emese és Szandi kiért volna. A munkavezető rám is szolt, hogy igyekezzek. A forduló után gyorsabban kezdtem el dolgozni, nehogy a lányokkal találkozzak; a mezőny megint széthúzott. Egszer csak csörtetést hallok, s látom Emesét és Szandit, rám is szolnak, hogy most ne szaladjak el. Szinte legyökeredzett a lábam, csak dadogni tudtam. Emese (hosszú fekete hajú, alma mellű lány,) egyből rá is tért a lényegre, hogy ne haragudjak rájuk amiért kilestek, meghogy ne szégyelősködjek mert nem mondják el senkinek?stb. Aztán Szandi (barna, kleopátra hajú, nagy mellű korához képest óriasi bimbókkal és sötét bimbóudvarral) azzal folytatta, hogy különben is nekük is izgató volt a látvány és ha gondolom ők segítenek nekem a gyönyör csúcsára jutni.
A lányok élvezték szégyenlőségemet, élvezték, hogy ők irányítják az eseményeket, és egyre bátrabbak lettek. Emese azt kérte, hogy mutassam meg a farkamat mert szeretné megint megnézni. Én nemet mondtam, de abban a pillanatban Szandi hátúlról bokáig lerántotta a gatyámat, s én ?lebetonozott? lábakkal, meredt farokkal ott álltam és vártam: lesz ami lesz. A lányok először csak vihogtak, de miután én nem igazán reagáltam a dolgokra ők is beizgultak, s elkezdték fogdosni a farkamat, golyóimat, huzogatták a fitymámat; igazi faszt most vettek először kézbe.
Közbe Szandi ledobta pólóját, a bikini alsót még nem, Emese meg levette egyrészes fürdődresszét így neki egyből megláthattam koromfekete punciját. Emese rá is szólt Szandira, hogy ő is dobja le alsóját. Egy kis ellenkezés után csak ledobta, s akkor láttuk, hogy az ellenkezés oka az volt, hogy Szandi teljesen leborotválta a punciját.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon54 2018. 01. 14. vasárnap 12:19
Én a napraforgófőldön csináltam kétlánnyal ugyaneszt.
#7 feherfabia 2016. 05. 22. vasárnap 06:17
Tetszett!
#6 A57L 2014. 08. 30. szombat 08:59
Élvezetes kis írás.
#5 papi 2014. 02. 11. kedd 05:15
Nem rossz
#4 Bikmakkocska 2013. 09. 19. csütörtök 15:32
Valóban izgató.
#3 dönci 2013. 02. 17. vasárnap 14:42
Ez baromi jó sztori, tetszett! Elejétől a végéig nagyon izgató. Külön jó, hogy amolyan retró történet, még talán a 80-as években játszódhat. Imádom az ilyen szex-nosztalgiát, az ebből a korszakból származó írásokat, könyveket, visszaemlékezéseket (talán mert én még nem is éltem akkoriban smile ). Szóval jár a magas pontszám.
Annyi hiba azért van benne, hogy tele van felesleges kérdőjelekkel.
#2 genius33 2013. 02. 17. vasárnap 11:10
Egész kellemes smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?