A+ A-

A trópusi szoba

- Jó ez a víz - búgta a lány, miközben kisétált a vízesés mögül - szerinted melegítik?
A fiú elhúzta maga elott a kezét, amitol a medence vize fodrozódni kezdett.
- Talán igen, itt például olyan meleg, hogy még fürdoruha sem kéne.
figyelte, ahogy a lány odamegy hozzá, akinek a ruháját a vízesés szinte átlátszóvá varázsolta, de a fiút igazából a lány mogyoróbarna szeme és haja ejtette rabul.
Azt is tudta, hogy a lány sem sötét haját és kék szemeit figyeli. Más tulajdonságai miatt volt vele. Olyan tulajdonságai miatt, amelyeket ma éjjel bizonyára fel fognak fedezni. Ezért is vették ki a SensaSuites hotel "Trópusi szobáját", és ez meg is érte a pénzét. A legfobb látványossága persze a vízesés volt. Kobarlang, halovány fény, és egy kotalapzat rejtették az ágyat, na meg a dzsungel véletlenszeru zajait, amelyek rejtett hangszórókból áradtak. Persze a fiú elsosorban nem a vadvilág tanulmányozására készült.
A lány leült mellé, és végigsimított a fiú szoros mellkasán. A fiú megfordult, a lány mögé helyezkedett, a vállát és a nyakát kezdte masszírozni, és meg-megállt, hogy meg is csókolja néha. Eltelt így néhány perce, és érezte, hogy a lány izmai ellazulnak. Mosolyogva kioldotta a szalagot, ami lány fürdoruháját tartotta, és óvatosan lehámozta róla. Mostmár a lány hátán járt a keze, és lassan elorecsúszott, hogy gyengéden megszorítsa a tömött melleket is. Közelebb csúszott, jobb kezével a mellbimbókat vette kezelésbe, ballal pedig a combjait simogatta.
A lány lassan összegörnyedt, a srác keze pedig a puncit kezdte felfedezni. Széttárta a külso ajkakat, aztán tenyerével a csiklót vette célba, amitol a lányban fellobant a láng.
- Azt hiszed, csak úgy idehozhatsz és azt csinálhatsz velem, amit akarsz? - nyögte kötekedve. - Hát... igazad van... ez nagyon jó... - és lábai egyre jobban széttárultak, hogy a fiú bedughassa két ujját a puncijába, és megszoríthassa a csiklóját.
Persze ez nemcsak a lányra volt hatással. A szenvedély már a fiúban is felcsapott, és a farka sebesen növekedni kezdett. A lány erre hátranyomta a csípojét, miközben a fiú a mellbimbóit huzogatta, hogy megkeményedjenek. A kiscsaj begyorsított, mire a srác a harmadik ujját is a forró punciba fúrta, és így kint és bent is izgatta.
Ahogy lány hátramozdult, csípoje a falloszhoz dörzsölodött, amit még mindig fürdoruha takart. A fiú már korábban is le akart vetkozni, de nem akarta megszakítani a játékot. A lány mintha csak a gondolataiban olvasott volna, hátranyúlt, és lassan lehúzta a srácról a nadrágot, kiszabadította a hosszú, kemény dákót.
- Akarlak... Az egészet akarom... gyere... - nyögte. A fiú hátradolt, és segített a lánynak, és már csak azt érezte, hogy farkát gyüngéd kezek a puncihoz irányítják.
- Ez... már... sokkal jobb... - nyögte a lány.
A fiú mindkét keze a lány melleit gyúrta, miközben o fel-le lovagolt elotte. Aztán elorehajolt, és a fiú érezte, hogy a farka egészen a golyókig süpped a forró barlangba.
- Annyira... forró... - nyögte.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sztbali 2019. 05. 8. szerda 15:56
Folytatás kellene.
#6 papi 2015. 12. 15. kedd 15:05
Nem rossz
#5 zsuzsika 2014. 12. 6. szombat 05:32
Közepes.
#4 A57L 2014. 11. 5. szerda 09:06
Egynek elmegy.
#3 listike 2014. 08. 11. hétfő 17:04
Ez is nagyon jó.
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:53
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2005. 04. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?