A+ A-

A férjét sikerült leráznunk...

Bár a dolog hat évvel ezelőtt történt, a téma még ma is aktuális.
Abban az időben volt egy nagyon jó haverom, Kurt, aki alapjában véve olyan típus volt, mint én. Mindig a szoknyák után futott, gyakran alaposan felöntött a garatra és semmilyen tréfából nem húzta ki magát. Eltekintve ezektől az apró, emberi gyengéktől, volt még egy közös szenvedélyünk: nagy örömünket leltük abban, hogyha egy lányt egyszerre ketten vihettünk ágyba. Ez sokkal izgalmasabb volt, mint egyedül kefélni, és - úgy gondoltuk - a lányoknak is többet tudunk így nyújtani.
Egy sörözőben ültünk. Szép nyári este volt és mi már meglehetősen be voltunk indulva. A szomszéd asztalnál egy nagyobb társaság iszogatott, köztük egy fiatal, feltűnően vonzó, úgy körülbelül 23 éves nővel. A haja rövidre nyírt és szőkésbarna, a teste karcsú, és - amennyire meg tudtuk állapítani - a mellei formásak voltak. Amikor egyszer felállt és kiment a WC - re, láttuk, hogy hosszú, vékony lábai kerek és kemény popókból nőttek ki.
Valószínűleg észrevette vágyakozó pillantásainkat, mert egyszer csak körülnézett és biztatóan ránkmosolygott. Biztos tudta, hogy mi járhat a fejünkben, mert ahogy elment az asztalunk mellett, kihívóan ringatta a fenekét. Az ügy számunkra egyszerű és világos lett volna, ha nem lett volna ott egy pasas, aki szemmel láthatólag a lányhoz tartozott. Ő volt a keménykezű apuci - ez a napnál is világosabb volt. Unszimpatikus figura, hiszen komolyan veendő ellenfelet láttunk benne...
Nyugodtan üldögéltünk hát tovább és körülnéztünk, hogy nem akadna - e könnyebb zsákmány a közelben. Hát igen, számtalan nő ült a sörözőben, de egy sem volt közöttük, aki a szomszéd asztalnál ülő csinibaba nyomába érhetett volna. Rendeltünk még két korsó sört és közben észrevettük, hogy a társaság indulni készül. Nem tesz semmit! Találhatunk még nőt akár mind a tíz ujjunkra. Még minden megtörténhetett, hiszen fiatal volt még az idő. Ezzel vigasztaltuk magunkat, bár az este mégis úgy alakult, ahogy eredetileg elképzeltük...
A szomszéd asztal megürült, csak a lány és a pasas maradt ott. Eszük ágában sem volt elmenni, hiszen rendeltek még két sört. Egyet a férfinak, egyet a nőnek. A szépség egyre gyakrabban nézett felénk és a szemében apró láng pislogott. Tetszett neki, ahogy figyeltük és vizsgálgattuk, és mikor a partnere más irányba nézett, titkon rá emeltük poharainkat. A férfi azonban nem volt olyan tökkelütött, mint gondoltuk. Hirtelen felállt, gondoltuk, vagy inkább csak reméltük, hogy "folyó" ügyeit akarja elintézni és a mosdó felé veszi az irányt. Akkor talán alkalmunk lett volna arra, hogy megkörnyékezzük kiszemelt "áldozatunkat".
De nem. A pasas hozzánk jött.
- Fiúk! - mondta. - Az a nő ott a feleségem. Nála nektek semmi keresnivalótok. De ha akarjátok, üljetek át az asztalunkhoz. Egy kis beszélgetés mindig jól jön.
Én megrántottam a vállamat és a barátomra, Kurtra néztem. Egy kicsit meglepődtem a pasas reakcióján. Kurt visszanézett rám, majd szinte egyszerre álltunk fel az asztaltól.
- Rendben - mondtam. - Átülünk egy kis időre.
Átmentünk hozzájuk és bemutatkoztunk. A lányt Claudiának, a férjét Rolandnak hívták. Ahogy elmesélték, a pasas lovaglóoktató volt, a felesége pedig valamelyik irodában dolgozott gyors - és gépírónőként. Claudiának nagyon finom keze volt, amint a kézfogásnál tapasztaltam, és én azt se bántam volna, ha "apucit" a föld nyelte volna el. Ő ugyanis egy kicsit sem lett szimpatikusabb attól, hogy meghívott bennünket. A helyzet mindenesetre sokat javult. Pár méterrel közelebb kerültünk a feleségéhez. Alaposan megfigyeltem a kicsikét. Az ajkai érzékiek, a fogai pedig egyszerűen csodálatosak voltak. Amikor nevetett, apró ráncok keletkeztek a szeme sarkában.
Mi is meséltünk egy keveset magunkról és lassan - lassan megtaláltuk a közös témát - a szexet. Ekkor azonban a férfi túllőtt a célon. Elmesélte, hogy milyen falu bikája is ő tulajdonképpen, és hogy minden nő örülhetne, ha ilyen csődörrel áldotta volna meg az ég. De ő persze két éve rá sem néz más nőre, hiszen azóta házasok Claudiával.
Kurt ekkor kifejtette a véleményét, miszerint ennyi idő után a szex már nem is lehet túl izgalmas - különösen a nőnek nem. A feleségek biztosan unhatják egy idő után, hogy mindennap ugyanazt a "kampót" - így mondta szó szerint - akasztják be nekik. Claudia félholtra nevette magát ezen az életbölcsességen, és beismerte, hogy van benne valami igazság.
- Tényleg nem vagy már az a szupercsődör, - mondta férjének - aki két évvel ezelőtt voltál.
Ezzel letörte a pasas lelkesedését és az el is csendesedett. Az alkohol lassan hatni kezdett. Ezt abból is láthattuk, hogy merev tekintettel bámult söröskorsójába. Rendeltem hát neki még egy nagy korsóval. Ezt ő koccintás nélkül, egy hajtásra megitta.
- Csak el ne kezdj énekelni! - mondta Claudia kissé mérgesen, majd magyarázatul hozzátette: - Ha részeg, legtöbbször kornyikálni kezd.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherkalman1 2017. 05. 25. csütörtök 06:28
Ez jó volt!!!!
#7 feherfabia 2016. 05. 28. szombat 05:48
Tetszett!
#6 vakon53 2016. 05. 28. szombat 00:40
Jooó nagyon jó!
#5 A57L 2013. 09. 14. szombat 04:28
Nagyon jó.
#4 papi 2013. 04. 15. hétfő 12:00
Nagyon ügyes
#3 devilmanrobi 2012. 03. 18. vasárnap 10:26
nem rossz!
#2 v-ir-a 2012. 01. 14. szombat 18:33
én többre számítottam....
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?