A+ A-

Este van

Este van. Csak a csillagok, és a telihold fénye világítja be a csendes utcákat. A gyertyák nem tudják megtörni a szobát uraló félhomályt. Évi ott áll az ágy mellett, s a nyitott ablakon bámul ki. Nincs rajta más, csak egy fekete selyem bugyi, s egy selyem ing. Szíve hevesen ver, mert tudja, Péter ott áll mögötte, s tudja mi fog most történni. A levegot valami különös, lükteto fülledtség uralja. Egy apró izzadtságcsepp indul meg lefelé Évi arcán, amit csak az ablakon beszálló huvös, lágy szello állít csak meg. Lehunyja a szemét, s egy pillanatra megnyugszik. De a pillanat elszáll, ahogy Péter keze lágyan megérinti a csípojét, s apró, óvatos mozdulatokkal elindul a combja, s a feneke felé. Apró sóhaj a válasz. Évi teste pillanatok alatt libaborössé válik, mellei megkeményednek, s mellbimbói meredten hozzásimulnak a selyem lágy anyagához. Bore érzékenyebbé vált, s a selyem simogatása különös izgalommal tölti el.
Egy újabb sóhaj a válasz, ahogy Péter másik keze óvatosan az ing alá nyúl, s végigsimogatja a lány hasát, szépen lassan haladva felfelé. A fiú ott áll közvetlen mellette, s ekkor Évi enyhén hátradol, s a két test egymáshoz simul. Az ingen át érzi, hogy párja szíve még az övénél is hevesebben ver. Fejét hátrabillentve Péter vállára ejti, s így csókolgatja a nyakát. Közben már mindkét keze az izgalomtól még mindig feszes melleit simogatja. Egy hirtelen ötlettol vezérelve a fiú egyik keze lecsúszik a lány bugyijára, s azon keresztül ingerli a punciját. Ekkor Évi hirtelen megfordul, s megfogja a fiú kezeit.
- Még ne, korai. - lihegi izgatottan.
S a kezeinél fogva magához húzza Pétert. A két test teljesen összesimul, érzik egymás szívverését, s hosszú, forró, vágytól édes csókolózásba merülnek. Nyelvük virgonc csatározásba kezd, míg a csók teljesen ellágyul, míg már csak az ajkaik simulnak egymáshoz. Mikor az ajkak végre elválnak egymástól, a két test is eltávolodik. Péter az ing felé nyúl, s az nem ellenkezik: a legkisebb erokifejtésre is kigombolódik. Végül az ing halk suhanással a földön landol. Péter most látja szerelmét eloször így. Mindig is tudta, hogy gyönyöru mellei vannak. Évinek sosem volt melltartóra, szilikonra szüksége, hogy dekoltázsa izgató legyen. Feszes bore a fiúhoz simul, ahogy a lány ismét magához húzza a fiút. Majd gyengéden, aztán egyre erosebben szívni kezdi barátja nyakát, közben lassan, óvatosan végighúzza körmeit a fiú hátán. Péter kiszabadul a szorításból, s a lány elé térdel. Megpuszilja a hasát, elindulna felfelé, de a lány a fejénél fogva lefelé irányítja. Lejjebb, s lejjebb.
Mikor a fiú ajka megérinti a bugyit, a lány óvatosan ellöki magától. Lassan lefekszik az ágyra. Érzéki csókot küldve hívja maga után a fiút. S mintha semmi se történt volna, fekve folytatják ugyanott, ahol abbahagyták. A lány teljesen megadta magát, erotlenül fekszik, karjai széttárva. Teste megnyugszik, szíve is lassabban ver, s már nem libaborös. Péter végigpuszilgatja a kedvese hasát, majd a melleit. Már alig várta ezt a pillanatot, nyelve óvatos, lassú játékba kezd a mellbimbóival. Érzi, ahogy egy lassú sóhajjal a mellek megemelkednek, s a mellbimbók megkeményednek. Évi testén bizsergeto hideg fut végig. A fiú körbe-körbe nyaldossa a meredt bimbókat, s nyelve alsó, puhább felével izgatja oket. Mikor abbahagyná, apró nyögés buzdítja a folytatásra. Közben lefekszik kedvese mellé, s keze felfedezoútra indul. A bugyin már érezni, hogy teljesen átnedvesítette a vágy. Most óvatosan újra izgatni, dörzsölgetni kezdi a lány punciját, eloször csak a bugyin át. A selyem simogatása különös érzéssel tölti el a Évit. Apró remegés fut végig a testén, s a lábát megadóan egy kicsit jobban szétnyitja.
Már nem tud ellenkezni, csak a beteljesedés iránti vágy hajtja elore. Péter a kezét elveszi a bugyiról, a lány csalódott sóhajjal veszi tudomásul, de a fiú a lány ajkaira teszi ujját, hogy ne szóljon semmit. Évi megérti, s lassan megnyalja, majd hirtelen bekapja a fiú ujját. Jól benedvesíti, majd gyengéden szív is rajta egyet. Péter benedvesített ujját a bugyi alá tolja, s a vágytól forró szeméremajkai közé hatol. Mélyrol jövo, hosszú, kéjes nyögés jelzi, hogy a lány már rég várta ezt a pillanatot.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.22 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2013. 07. 10. szerda 10:59
Ha Évi nem dobja ki,akkor megérdemli.
#3 papi 2013. 07. 10. szerda 10:33
Az ilyen pasinak le kellene vágni a pöcsét, ugy sem használja
#2 genius33 2013. 03. 26. kedd 09:37
Fuhh...
#1 Törté-Net 2005. 04. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?