A+ A-

Flört a fák alatt

A disco után a töltésen sétáltunk egymásba karolva vidáman és a fülünkben tovább vibráló zenétől bódultan. Persze a néhány pohár vodkanarancs és ouzo is kivette maga részét, hogy feldobódva rángattuk, cibáltuk egymást játékosan a kihalt sétányon. Ajkunk néha összeforrt egy rövid csók erejéig, és ellökted tenyerem popsidról, melyet épp te irányítottál még néhány pillanattal előtte a domborulatodra. Majd elém léptél és a nyári éjszaki melegben megpördültél előttem, míg a szoknyád elég magasra nem fodrozódott fel, hogy akár fehérneműd is kivillanhasson. Évődtél velem...és bizsergető hangulatunkat tovább fokozta, és kacér játékodat inspirálta, hogy nem csak én néztem férfiúi vággyal mozgásod, hanem a Zsolt is, akit csak néhány órája ismersz. Szimpatikus volt számodra, és így nem esett nehezedre táncolni vele. Csábos mozdulataidra már a discóban is felfigyelt, és bizony jó néhányszor le kért táncolni. Kacér mosolyodat biztatásként értelmezte, és volt bátorsága flörtölni veled. Tetszet neked. A buli vége felé, a lassú számok után már nem csak a szeme térképezte fel derekad, popsid vonalát, hanem tenyere is, arról nem is beszélve, hogy már csak az utcán vettem észre, hogy nyakadon pirosló folt ajkától származik...
Szóval ezek után nem is tűnt szemtelennek, hogy öt-tíz lépéssel lemaradva tőlünk követetett, leste utcai táncod és te még most is éles pillantásokkal és kacajjal tekintettél felé.
Pár perc múlva értünk a híd lábához, és nekilendülve futottál le a töltés oldalán. Én sem maradhattam le, szaladtam utánad, és egy fa mögé rejtőzve kaptalak el. Heves csókommal szorítottalak neki a fa kérges törzsének. Hosszú vad smárolásunk alatt a srác is leért mellénk és már magam is izgatónak találtam, ahogy, szinte a kukkolló felé fordulva csúsztattam tenyerem szoknyád alá. A fekete tangád szabadon hagyta feneked vonalát, szabadon markolhattam mindkét tenyeremmel. Előjátékunkat tovább fokoztad, és combjaiddal dörgölődtél ágyékomhoz. Kezem derekadra csúszott, külön figyelemmel csíptem ujjaim közé szoknyád peremét, hogy feltárulkozhasson formás meztelen hátsód előtte. Még kissé ki is domborítottad csípődet, és kezeid végigsimogatták testemet, domborodó nadrágomat is...
A vízpartra sétáltunk át és egy padon kötöttünk ki. Szembefordulva ültél az ölembe, és hátravetett testeddel engedted, hogy nyakadat, dekoltázsodat csókolgassam miközben gomjaidat gomboltam sorra ki köldöködig. Fehér melltartód világított a fák között és nyelvemmel próbáltam utattörni a csipkék alá, hogy megleljem rózsaszín domborodó csúcsodat.. Most is pillantásokat vetettél oldalvást, miközben ő a szomszédos padra ült le. Így csak néhány méterre tőlünk nézett irigyen minket.
Finom sóhajok hagyták el ajkadat, ahogy ujjaim és ajkam közt morzsoltam mellbimbódat. Tested megfeszült, és csípődet finoman mozgattad merev ágyékomon. Megannyi percen keresztül ingereltem melleiddel, melyek azóta már fedetlenül álltak mereven arcom előtt.. Sóhajaink már folyamatosan morajlottak az éjszakába. Tenyerembe vett melled már síkos volt ajkamtól, és tangád kissé félrecsúszva nedvesítette nadrágom. Már percekkel előbb megpróbáltam nadrágomat félretolva megkapni téged, de te csak annyit engedtél, hogy tenyeremre ülve simogathattam szeméremajkaid. Ujjaim csiklódat cirógatta, és a tenyerembe csordogáló maszatjaiddal háláltad meg igyekezetemet.
A Zsolt sem bírt magával, és bár csak néhány pillantást vetettem rá, míg te szinte folyamatosan nézted, láttam, hogy keze nadrágja alá csúszik, és magát simogatja. Ágaskodó farka már félig szabadon meredt az égnek.
Kissé megemelted csípődet, hogy kényelmesebben simogathassam szemérmedet. Szilvamagodat ujjaim közt dörgöltem, néha finoman összecsíptem őket, majd fenekedbe markolva húztalak magamra. Nadrágomat már megoldva, markoltad farkamat. Kissé megemelve magad gyöngyöző makkommal, vöröslő ajkaid közül kinyílt peckedet simogattad, amíg én melleddel töltöttem meg ajkamat. Finoman harapdáltam csúcsodat, és körkörösen nyelveltem udvarát. Már mindhárman hangoskodtunk...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 04. 26. szombat 12:29
Nem tetszik
#3 Anonimus 2005. 04. 5. kedd 15:59
Ez ugy szar ahogy van ha az én csajom tenné kinyirtam volna a faszit plusz a végén mi az hogy telepumpálja a csajt hát elszakadt az óvszer vagy mi???
#2 Abcd 2005. 04. 4. hétfő 22:12
Hát ha az én csajom csinált volna ilyet, akkor azt hiszem többet nem lát.., máshogy kellett volna az egész szituációt beállítani, mert ez nem flört, ez már jóval túl megy azon :) Ha egy hármas alakult volna ki akkor sokkal jobb lett volna..
#1 Törté-Net 2005. 04. 3. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?