A+ A-

Egy hétköznap este

Unalmas hétköznap este van. Ülök a nappaliban a fotelban, ölemben a laptop, olvasom a híreket és a fórumokat. A háttérben duruzsol a TV, a gyerekek éppen elaludtak a szomszéd szobában. Kedvesem is befejezte tennivalóit számítógépénél, átjön, leül az átellenben lévő kanapéra. Fáradtnak látszik, már hálóing van rajta. Visszabújok a képernyőbe és falom tovább a betűket.
Egyszer csak arra figyelek fel, hogy a Kedves megmozdul. Egy villanásra odanézek, de tekintetemet már nem tudom többé levenni róla. Bal karja besiklik a hálóing alá és markába fogja formás cicjét, a jobb kezét a térde belső oldalán pihenteti meg. Egy pillantás múlva már nyílnak is a térdek, s felsejlik rejtekhelyéről frissen borotvált cicusa. Szemei zárva vannak, arcán fáradtsággal vegyes nyugalom. Érzem, ahogy a laptop egyre kényelmetlenebbé válik, leteszem az asztalra, de közben a szemem nem veszem le az imádott nőről. Látom, ahogy a keze finoman elkezd felfelé kúszni a belső combján, aztán megáll egy kicsit, mintha gondlkodna, hogyan tovább, végül érzékien végigsimítja csodás, hosszú hasadékát, egészen a popsitól a szeméremdombig. Drágám arcán már nem látszik a fáradtság. Észreveszem, hogy bal kezének ujjai lassan köröznek a bimbó körül. A nadrágom olyan szűk lett, hogy elkezdem kigombolni, helyet adva a természet akaratának. Jobb kezével belemarkol dombocskájába, majd mutatóujja besiklik a rés felső csücskébe, ahol elkezd leheletfinoman mozogni. Drágám sóhajt egy nagyot, de a szeme még mindig csukva van, arca közben izgatottá válik. Imádom ezt a nőt! Muszáj levennem a nadrágot, s miközben nesztelenül közelebb lépek Hozzá, észreveszem, hogy a kikandikáló cicanyelveken csillog kéjnedve.
Próbálom Őt megérinteni úgy, hogy ne ijesszem meg, óvatosan megsimítom arcát, mire hirtelen kinyitja a szemét. Ott állok előtte égnek meredő férfiasságommal, úgy tűnik, mintha hirtelen azon gondololkodna, hol is van.
- Édesem, bemenjünk a hálószobába? - kérdezem, mire megszorítja dákómat és azt mondja: - Menjünk, kívánlak!
Mire a hálóba érünk, már nincs rajtunk semmilyen ruha, az ágyra heveredve a meztelen testek ölelkezését élvezzük. Fantasztikus ez a nő: formás mellek, széles csípő, gömbölyű fenék, érzéki punci. A száját csókolom, ez bennem mindig fékezhetetlen vágyat kelt, miközben masszírozva simogatom a hátát, farát. A fenekébe neha belemarkolok, ilyenkor kéjesen sóhajt egyet. Tudom, hogy ezt imádja. Érzem, hogy odalent mindent beborít a gyönyör nedve. Mindketten nagyon be vagyunk már gerjedve, de ez az ölelkezés annyira jó, hogy sokáig nem tudjuk abbahagyni.
Végül Ő nem bírja tovább fékezni a vágyat, átölel lábaival, és hanyatt fektet. A popóját megemeli, és ráül kemény farkamra. Nagyon könnyen csúszik be, mégis nagyon jó érzés. Macskanyelvei puhán ölelik farkam, egy-két belső szorítás-hullámmal korbácsolja fel bennem a kéjt. Szorítjuk egymást, Ő csak a popóját mozgatja, lassan, finoman, miközben én a hajába túrok, a fejét masszírozom. Hallom egyre szaporább zihálását, érzem, ahogy egyre gyorsabban, egyre vadabbul hullámzik alteste. Néha megborzong, ki akar törni karjaimból. Már hangosan nyög, nagyon élvezi, ahogy dugattyúként mozog benne kőkemény férfiasságom. Végül kiszabadítja magát szoros ölelésemből, felemeli testét és lovagolni kezd rajtam. Kezeimmel gyönyörű melleit simogatom körbe-körbe, Ő egyre harsányabban nyög, elemi erővel rángatja a fenekét fel-alá kéjlécemen. Nagyon nehéz visszafogni, hogy ne menjek még el, az önkívület határán vagyok. Aztán egyszercsak félhangosan felsikolt, megrázkódik, és macskája a farkamat hosszú időn keresztül pumpálja, miközben nagyot élvez.
Mikor kissé lecsitul, rám borul, de én még mindig Benne vagyok. Simogatom, puszilgatom, gyengéden a hátára fektetem. Szép csendesen bebújok lábai közé, farkasszemet nézek gyönyörű hasadékával, ami most teljes pompájában mutatkozik. Végigsimítok a hasadék szélein ujjaimmal, elidőzöm kicsit a felső sarokban. Hallom, ahogy Kedvesem sóhajtozik az érintésekkor, s a csodák barlangja azonnal kinyílik, lábait is hívogatóan széjjelebb tárja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L
2018. 11. 9. péntek 03:38
De jó sem,az érzelem szépen átitja. Válaszolok rá!
#3 zsuzsika
2014. 11. 30. vasárnap 08:16
Nem rossz. Válaszolok rá!
#2 listike
2014. 02. 25. kedd 06:51
Nagyon szép. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2005. 03. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!