A+ A-

Csak a Most, csak az Itt és csak a SOHATÖBBÉ!

16 volt, ez oké, te pedig 24. (Lehet az életkor megváltoztatása befolyásolt valamit, vagy csupán erre jobban gerjed valaki?) Igen, az apa belegyezett, hogy velük tarts Olaszországba, de mint a fia legjobb barátja és nem a lányáé. Kétségtelen, a lány élvezte kitüntető figyelmed már hetek óta. Szerzett is sok irigyet magának, micsoda menő pasija van húúú. Melletted nőnek érezte magát, akinek lesegítik a kabátját, alátolják a széket egy osztályon felüli hely, osztályozhatatlan asztalánál. Kocsival szállítják kicsi gömbölyű popsiját ide-oda. S tekintve, hogy partnere felér egy hegyomlással, no meg ismert is kissé, (igen rólad van szó, mert ilyenkor mindig meg kell erősíteni, igen, téged tényleg ismernek!) szóval imponált, ahogy a szemtelenkedőket így, vagy úgy lekezelted.
De térjünk vissza arra az emlékezetes napra. Kezdhetjük talán ott, Rómának igen kevés a tengerpartja, bár ez talán mellékes.
A lány valóban sokat "csicsergett" neked, mert szeretett okoskodni, vagy csak mondjuk úgy beszélni, mert otthon elemében volt valóban, és mert annyi mindenhez voltál sötét te. És valljuk be, olyan jó érezni, hogy egy idősebb valaki, aki ráadásul férfi a javából (ja), csodálva hallgatja. Még ragadt is rád valami, erre is kitérek majd. Vagy nem. A vihar az igaz, a játékos ruhacibálósdi is majdnem az. De itt kell, azt hiszem tért, időt váltani.
A vihar űz haza. Kiderül a házban magatok vagytok. Bőrig ázva, fulladozva a versenyfutástól lihegtek és röhögtök. A lány pólója testére simul, mintha semmi sem lenne rajta, fázik, persze ez is besegít. Huncut a szeme, mert látja mit vált ki. Mégis, mert azért gyerek is, meg felnőttnek is nagyon akar látszani, indulna átöltözni. Ezt egyébként neked is javasolja. Nem engeded elmenni (ahogy a későbbiekben sem soha sehova) kissé hevesebben kapod el és szakad a póló. A csók nem az első, kettő közt kuncog is kicsit, már csak a szakadt póló miatt is. Te már nem nevetsz. Kicsivel később, már az ágyon, ahova lovagiasan becigölöd őt, kezdi érteni, ez nem olyan játék, mint eddigiek. Csókolod a testét mindenütt, mondasz szavakat. Neki ez is, az is jólesik, de zavart is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.03 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2014. 11. 3. hétfő 19:15
Nem tetszett.
#6 papi 2014. 05. 12. hétfő 06:01
Nem rossz
#5 v-ir-a 2012. 02. 19. vasárnap 21:48
a birtoklási vágy, a másokon való uralkodás ami lejön nekem....és ez a pasi majd mindent eldönt a csaj helyett (utálom az ilyet)...
#4 Rouge 2005. 04. 1. péntek 13:36
Nagyon is érthető a történet mondanivalója... legalábbis szerintem..
#3 reDo 2005. 03. 31. csütörtök 16:42
nem igazán értem mit akartál elérni ezzel a történettel
#2 Livi 2005. 03. 31. csütörtök 12:21
Ennyi???? Ezt akár franciabekezdésekben is le lehetett volna írni, se füle, se farka. :(
#1 Törté-Net 2005. 03. 30. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?