A+ A-

A tető-kerti srác

A legjobb barátnőm és én, úgy döntöttünk, hogy kimozdulunk egy kicsit a szürke hétköznapok unalmából. Elindultunk a városban, nézelődtünk a plázában, bementünk egy-két butikba. Természetesen semmit se vettünk, mondván, hogy majd jó lesz máskor pénz, meg, hogy majd visszajövök érte. De a mászkálás nem is azért történt, hogy pénzt költsünk, inkább azért, hogy szórakozzunk egy jót. Felmentünk a tető-kertbe, és leültünk egy padra. A barátnőm elővette az üdítőjét meg egy újságot. Én addig babrálgattam a telefonomat, szóval elvoltunk. Forró nyári nap volt, és a tető-kert se nyújtott teljes felüdülést, mert ott is nagyon meleg volt. A "nagy - lufit" néztük, ahogy engedi felfelé a kötél. Gondolkoztunk, hogy felmegyünk mi is, de aztán mégse. Egyszer csak odajött hozzánk egy pasi, és mosolyogva a kezembe nyomott egy flyer-t. Megvárta, míg elolvasom, majd ennyit mondott: -Számítok rátok! - és elment. A barátnőm kitépte a kezemből és rám förmedt: - Te teljesen megőrültél, el akarsz menni, egy ilyen "nevenincs" party-ra?
- Miről beszélsz, nem mondtam semmit!
- Az lehet, de ismerlek, és láttam, hogy néztél arra a csávóra!
- Te hülye vagy! Hogy néztem én arra csávóra? Nem néztem rá sehogy! - sértődtem meg, és elfordultam. A barátnőmről az egész baráti körünk tudja, hogy remekül tudja oldani a hangulatot, a feszültséget. Most se történt máshogy, mivel másfelé terelte a szót, és egyből jobb kedvünk lett.
Megegyeztünk, hogy nem megyünk el a bulira, de engem még hajtott a kiváncsiság, hogy milyen lehet ez a party, és persze kíváncsi voltam a tető-kerti pasira is. Hazudtam a barátnőmnek, hogy elmehessek a buliba.
Miután hazamentünk, egész délután magamat csinosítgattam. Megkerestem a legtutibb ruháimat, és mindet felpróbálgattam. Aztán egy fekete - fehér miniruhára esett a választásom, amihez sötétebb skálájú smink passzol. A frizurámat is megcsináltam, és ott ültem az ágyon. Bámultam az órát, hogy mikor induljak, hogy ne is én legyek ott elsőnek, de azért sikkesen késsek is egy keveset. Végül 9 - fél 10 lehetett, amikor elindultam.
Elég nehezen találtam oda. De a zenéből ítélve már nem lehettem messze, amikor megláttam a barátnőmet. Ő nem látott meg engem, és azt szerettem volna, hogy a buliba se lásson meg. Megegyeztünk, hogy nem jövünk el, de én is itt voltam. És igen, megláttam a bejáratot. Az ajtóban ott állt a tető-kerti pasi. Ő vette el a belépőket. Ami nem más volt, mint az a flyer, amit a tető-kertben odaadott. Még jó, hogy nálam maradt. A barátnőmet csak pénzért engedte volna be, ezért inkább hazament, de tőlem el se kérte a flyer-t. Elég volt, hogy egymásra mosolyogtunk, ebből a mosolyból már tudtam, hogy bent még találkozunk. Leraktam a kabátomat a ruhatárban, és beljebb mentem. Minden tele volt emberekkel. De azt hiszem ez nem meglepő, ha egy nyilvános buliról van szó. A szórakozó hely zsúfolásig megtelt fiatal csajokkal és srácokkal, mégis mindenki táncolt. Nem akartam kitűnni a tömegből, én is elkezdtem táncolni. Sajnos nem arról vagyok híres, hogy nagyon jól táncolok, de az emberek többségének nem volt kifogása ellenem.
Valaki a hátam mögött táncolt. Aztán egyszer csak megbökdöste a vállam. Hátrafordultam, és akkor az a valaki lesmárolt. Fel nézni sem volt időm. De aztán megláttam, hogy a tető-kerti srác az. Nem csináltam semmit, de ő annál inkább. Megfogta a kezem, és elkezdett maga után húzni. Nem kérdeztem semmit, csak hagytam, hogy magával vigyen. Egy terembe mentünk be, ahol semmi és senki nem volt. Csak egy-két szék és asztal. Viszont a mennyezet nagyon szép volt. Úgy nézett ki, mintha a csillagok lennének felettünk. Egy kis fény is beszűrődött kintről.
Nem szólt egyikünk se... Csak egymást néztük, csendben. Aztán közel hajolt hozzám, és megcsókolt. Hosszan és szenvedélyesen. Elekeztünk elindulni hátra felé, de a szánk egy percre sem távolodott el egymástól. Csak csókolóztunk. Éreztem, hogy nekimentem egy asztalnak. Megemelt és felültetett rá. Hozzám tapadt, és csak csókolt. Hátra dőltem és ő rám. Hirtelen megállt és csak annyit kérdezett: - Akarod?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.64 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 vakon53 2016. 02. 6. szombat 10:47
A srác én voltam.
#1 Törté-Net 2005. 02. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?