A+ A-

Gyere be a sátrunkba!?

András, Laci, ugye ma ti maradtok itt a táborban őrségnek? - kérdezte Éva néni, aki táborvezető és tagadhatatlanul a legnagyobb csöcsű az összes tanárnő közül. Valamint a mindent átütő mellbimbói? Idén nyáron olyan meleg van, hogy a lányok még véletlenül sem vesznek melltartót a vékony póló alá, de most a tanárok is rászoktak a lengébb öltözetre.
Miközben azt a két piros bimbófoltot néztem a fehér trikóján alig sikerült elhabognom:
- Igen mi, de biztos nem fogunk unatkozni, majd keresünk valami izgalmas elfoglaltságot.
- Én is itt maradok veletek, mert jönnek délelőtt az ÁNTSZ-től. András, neked be kellene menned a faluba, mert a postára küldenek egy csomagot a pesti iskolából, ma érkezik meg.
Ha már nem mehetek a többiekkel a strandra, legalább induljanak el gyorsan. Nem volt egyszerű, de végül sikerült nekik szerencsére. Laci bevitték a busszal a faluba, Éva néni meg előrement a portára intézni valamit. Én pedig itt egyedül a táborban. Körbejártam, hogy nem maradt-e valaki itt, benéztem minden sátorba. Sajnos a lányok sátrában sem maradt senki, de ahogy ott állok az ágyak között, észrevettem, hogy a levetett ruháik mind ott hevernek. Soha nem látott zsákmány! A fiukkal már többször beszéltünk róla, hogy melyik lánynak milyen lehet a punciszaga, na majd most megtudom! Először Eszter ágyát kerestem meg, ugyanis ő tetszik nekem a legjobban. Szőke hosszú haj, kék szem, formás popsi és közötte, na nézzük csak, egy apró kék virágmintás bugyi! Ott volt a kezemben az, amiről eddig csak képzelődni tudtam! Behunytam a szemem, megjelent előttem Eszter mosolygó arca és a bugyiját lassan az arcomhoz emeltem. Szerencsére most a lányok nem cserélnek minden nap fehérneműt, ezért egy határozott, de kellemesen bizsergető illat csapta meg az orromat. Nagyokat szippantottam a bugyinak arról a részéről, ahol a pisicseppek miatt egy sárga folt keletkezett és a behunyt szemeim előtt Eszter jelent meg. Elkezdett vetkőzni, először a melltartóit vette le és előbukkant formás mellei közepén dudorodó mellbimbók. Kicsit megcsikizte magának, amitől még jobban megduzzadt és már azt hittem, hogy szembespriccel vele tejjel. Ezután letolta a farmernadrágját és elővillant ugyanaz a bugyi, amit éppen az orrom előtt tartottam. Hogyhogy az rajtad van, hiszen itt tartom a kezemben? Ebben a pillanatban el is tűnt róla és csak a puniját láttam, amit rövid szőke szőrzet körüldíszít. Úgy éreztem, hogy ettől mindjárt eldurranok, ezért kinyitottam a szememet. Lenéztem a nadrágomra, a farkam majdnem lukasztott rajta egyet elől. Teljesen be voltam zsongva. Na nézzük a többi lány portékáját is! Zsuzsának kerekebb feneke volt, ez a bugyi méretén is meglátszott. Megszagoltam a közepét és meglepődve tapasztaltam, hogy más illata van, mint Eszteré. Gyorsan megnéztem a többi lányét is, mindegyiké ott volt az ágyon, szinte csak rám várt. Ahogy végigszagoltam az összest, meg kellett állapítanom, hogy puniillatban is Eszter a legjobb! Lágy és selymes, átjárva a testemet teljesen libabőrös leszek tőle. Vissza is mentem az ő ágyához és megint behunytam a szemem. Ő ott folytatta, ahol az előbb abbahagytuk. Felemelte oldalra az egyik lábát és elkezdte húzogatni a fanszőrét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 zsuzsika 2016. 03. 15. kedd 09:14
Nem rossz.
#6 vakon53 2016. 02. 6. szombat 11:05
Folytazsd, folytazsd, folytazsd!
#5 A57L 2014. 04. 5. szombat 07:42
Jó kis írás.
#4 genius33 2013. 04. 16. kedd 17:12
Folytasd.
#3 Ati 2008. 03. 9. vasárnap 21:16
Milenne ha a következő részben a táborvezető bevezetne v.jóba????
#2 chris 2005. 02. 18. péntek 11:28
tetszik. nagyon jó. folytasd!
#1 Törté-Net 2005. 02. 12. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?