A+ A-

Vágy

Táncoltam, whiskyt ittam, nevettem és szórakoztam, ismeretlenek udvarlását és ismerősök vicceit hallgattam, míg fejembe nem szállt az ital. Akkor egyszerűen lehuppantam a legközelebbi fotelba, és néztem a többieket, hogyan csókolóznak, táncolna, és beszélgetnek. Lehunytam a szemem, mert az egész helyiség forgott velem.
-Rosszul érzi magát? - kérdezte Adél, a háziasszony, akit azon az estén ismertem meg. Aggódó arccal hajolt fölém.
-Majd elmúlik. - Mondtam.
-Talán nem volt eléggé behűtve a whisky. Vagy itt túl meleg van. Hozok egy kis ásványvizet.
Rábólintottam. S akkor egyszeriben mintha kipárolgott volna az alkohol az agyamból, minden kitisztult előttem, tekintetemet Adél dekoltázsába fúrtam. Nem viselt melltartót. Francia parfüm diszkrét illata lengte körül. Észrevette tekintetemet, és elmosolyodott.
-Ó, hiszen nincs is olyan rosszul, mint nekem tűnt. Mégis hozom az ásványvizet.
-Ne, Adél. Maradjon.
Márk, akivel a mulatságra eljöttem egy magas szőkével táncolt, a többiek szintén szórakoztak. Senki sem figyelt ránk. Adél pedig továbbra is fölémhajolva állt, úgy tűnt hogy mégjobban lehajol teljesen megmutatva melleinek domborulatát.
- Tetszik?
Nagyot nyeltem, mielőtt válaszoltam volna.
- Igen, szépek.
Kinyújtotta ápolt kezét, és ruhán keresztül megérintette mellbimbómat.
- A magáé is szép. Gyönyörű, kemény mellbimbói vannak.
Ujjhegyével mellemen körözött, gyengéd érintésétől mellbimbóim megduzzadtak. Elfordítottam tekintetemet a melléről, körülnéztem a helységben. Senki sem nézett bennünket. Adél meg továbbra is simogatta a mellbimbóimat.
- Tetszenek nekem a mellei. Bájosak. - súgta a fülembe - Szeretem érezni a súlyukat és formájukat.
Nem tudtam visszatartani önként feltörő sóhajomat. Adél örömteli pillantást vetett rám, enyhén szétnyílt ajkai közül előbukkant nyelvének hegye, és izgatóan mozgott jobbra-balra.
-Ne mondjon ilyeneket-kértem, bár nem akartam hogy abbahagyja a szavakkal történő ingerlést.
Magam is kinyújtottam tenyerem és ruháján keresztül a mellére tapasztottam. Éreztem, hogy testéből forróság sugárzik. Pedig csak mellére tettem kezemet, mozdulatlanul hagyva a lágy dombon. Akkor Adél is a mellemre tette a kezét, megsimogatott.
- Gyere! - mondta, szeme felragyogott...
- És a többiek?
- Bánom is én. Azt csinálnak, amit akarnak. Szeretném érezni a testedet. Gyere!
Felém nyújtotta a kezét, felhúzott a fotelból, és melegítő jobb kezével megfogva bal kezemet lassan elvezetett a táncoló párok és a beszélgetők csoportjai között. Azt hiszem, hogy elpirultam. Nyilván nem merészeltem volna ennyire nyíltan vele menni, ha nincs az a forró keze, amely keresztülvezetett a helyiségen aztán még egyen, azután a harmadikon, át a lépcsőig föl az emeletre egy szobába, ahol a kandalló előtt hatalmas jegesmedve prémje volt a padlóra terítve. Üvegszeme határozottan bennünket nézett. Aranyozott keretű tükörhöz vezetett, mögém állt, megölelt testét határozottan az enyémhez nyomta.
- Szeretem nézni, ami történik. -mondta miközben tekintetemet a tükörben kereste. - Tudod néha lefekszem meztelenül az ágyra, szétterpesztem lábaimat, és ujjaimmal ingerlem magam.
Izgalomba hoz a tükörképem.
Keze lecsúszott a vállamról, mellemen és hasamon továbbhaladt a ruhám széléig. Lassan elkezdte felhúzni. A tükörben figyeltem tágra nyíló szemét, elhomályosodó tekintetét, miközben ruhám egyre feljebb csúszott, megmutatkozott nejlonharisnyás lábam, majd csipkés bugyim is.
- Gyönyörű vagy. Éppen ilyennek képzeltelek el, mikor megláttalak Márkkal érkezni. Biztos voltam benne hogy harisnya nadrágot viselsz. Szeretem az ujjaim alatt érezni.
Suttogva beszélt, lehelete forró volt. Megéreztem nyelvének hegyét, amint fülem körül siklik bőrömön, azokon a pontokon, amelyek olyan érzékenyek a csókra. Csókolgatott, de nem vette le tekintetét a lábamról. Ugyanakkor egésze testével hozzámtapadt. Éreztem a mellét a hátamon, lábát a lábam mellett. Ahogyan nőtt izgatottságom, úgy fokozódott az övé is. Kezét combomra csúsztatta és elkezdett simogatni. Arcomat csókjai felé fordítottam, rögtön elfogadta, amit felkínáltam. Ajkai közé vette az ajakamat, azután megéreztem forró nyelvének a hegyét, ahogyan szájam szögletében behatolva nyelvemet keresi. Még jobban elfordítottam a fejemet, annyira hogy szenvedélyesen megcsókolhassuk egymást.
Akkor megfordultam, hogy minél erősebben magamhoz vonjam.
Szenvedélyesen összeölelkeztünk és elkezdtünk csókolózni, melleink összeértek, hasát körkörös mozdulattokkal a hasamhoz dörzsölte. Egyre feljebb húzta a ruhámat, tenyereit harisnyanadrágos fenekemre fektette.
Megszédültem a sok csóktól és simogatástól, éreztem, hogy lábam köze nedvesedik, pedig még el sem kezdtük az igazi simogatást, mindez csak a bevezetője volt annak, ami utána következett. Adél megérezte hogy milyen állapotba hozott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 6. kedd 08:08
Jó.
#4 listike 2014. 11. 30. vasárnap 12:05
Jó volt.
#3 A57L 2014. 04. 23. szerda 07:22
Egész jó lett.
#2 chris 2005. 01. 14. péntek 10:52
nagyon jó, csak így tovább!
#1 Törté-Net 2005. 01. 13. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?