A+ A-

Balatoni nyár 2. rész

Mivel az ország minden részéről jöttek táborozni, különböző vonatokkal mentek a csoportok. Tudtam, hogy mi csak késő este fogunk haza menni a kisbusszal. Közben megtudtam, hogy lesz még két utasunk, a Laci meg a haverja. Micsoda véletlen.
Ebéd után oda jött hozzám az a bizonyos barát, s megkérdezte, beszélhetne-e velem néhány percet. Miért ne? Az ő neve Tomi. S elmondta, hogy reggel lent sétált, s látott minket a Lacival, s nagyon begerjedt, de ő még sose volt lánnyal, s hogy én fantasztikus vagyok, s nem lennék-e olyan kedves...
A pofám leszakad. Gondoltam. Ilyen arcátlan legyen valaki. De belémütött a kisördög.
- Most még mártózom egyet a Balcsiban, utána meglátjuk. De ha gondolod, gyere te is.
Így hát beúsztunk jó mélyre, a part már alig látszott, de a víz csak épp a mellem fölé ért. Elé álltam, s megmarkoltam neki. Láttam az arcán a döbbenetet.
- Ezt akarod, nem?
- Iigeen. De itt?
- Nyugi. Ez csak a kezdet.
Megcsókoltam, s nem habozott visszacsókolni. Más csók volt ez, mint a reggeli. Lágyabb, lassúbb, de ez se rossz. Jóval maflább volt barátjánál, kezét a mellemre tettem, de akkor már vette a lapot. Finoman, lassan, óvatosan ért hozzám, közben mindig az arcomra pillantva. Mennyire különböző a két srác!!!
Amikor kezét a bugyimba rakta, szóltam, hogy elég a vízből, most már menjünk ki. A faházig hosszú volt az idő, közben szinte megszáradt a bőrünk. Közben megmondtam neki is, hogy még szűz vagyok, ezért csak kezezés meg szájmunka jöhet szóba.
Amikor beértünk a szobába, az ágyra döntöttem, ismét megcsókoltam, majd lefejtettem naciját, s a néhány órás tapasztalatommal elkezdtem kíméletlenül szopni, szívi, nyalni. Amikor kő kemény volt, fülé térdeltem, melleimhez dörzsöltem, majd hasamhoz, ágyékomhoz is neki-neki dörzsöltem, majd szóltam, most te jössz.
Megfordított, most én feküdtem, s ő kezdett dolgozni. Toltam a fejét a melleimhez, aztán végre feltalálta magát. Gyengéden masszírozva haladt egyre lejjebb. Nyelvmunkája során nem éreztem az éjszakaihoz hasonló görcsös gyönyört, de nagyon jól esett, s nedvesedtem rendesen. Közben lábaimat simogatta, így én csúsztattam fel két ujjam. Aztán engedtem neki is.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.4 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 06. 11. szerda 04:52
Ez még gyengébb.
#2 papi 2013. 12. 6. péntek 10:41
Egész jó
#1 Törté-Net 2005. 01. 10. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?