A+ A-

Álom vagy valóság?

Ez a történet jó pár éve, még a második egyetemi évem alatt történt.
Ahogy az szokásos volt, ritkán jártam haza, messze is laktam, nem szerettem utazni, meg hát szerettem a csöndes kis egyetemvárost, a sajátos, aktív ifjúsági életével.
Azon a hétvégén azonban szinte mindenki hazament, az egyik legjobb barátom kivételével. Így megbeszéltük, hogy kimegyek hozzá az albérletükbe, főzünk valami vacsit, megnézünk egy videót, oszt eltöltjük kellemesen az estét.
A vacsora makaróni volt. Közben arról beszélgettünk, hogy nemsokára diplomáznak, hogy elrohannak az évek, hogy mi lesz velem jövőre nélküle... Aztán szóba került, hogy két hete szakított velem a párom, meg hogy vele és a mennyasszonyával sincs mostanában minden rendben.
Valami csöpögős love storyt néztünk, már emlékszem mit, de tudom, két üveg vörösbort eliszogattunk a film alatt. Ültünk (vagy inkább feküdtünk) a kanapén, amolyan kihúzható fajtán. És átkarolt. Én meg hozzábújtam. Hideg volt. Amúgy nem volt ebben semmi, máskor is aludtam már nála... És mégis. A film végén odahajolt hozzám, s lágyan hozzáért az ajkamhoz. Másodperc töredékék alatt gondolatok milliói futottak át az agyamon: a menyasszonya, a barátságunk, ugyanakkor éreztem a vágyat, kívánom.
Visszacsókoltam. Éreztem, nem kéne, de az ösztön erősebb volt az ész érveknél. A kezdeti lágy csók elkezdett vadabbá, szenvedélyesebbé válni, nyelveink egymás szájában köröztek. Közben végig simogatta a nyakam, beletúrt a hajamba, majd lassan pólóm alá nyúlt, kikapcsolta a melltartóm. A mellbimbóim helyesen meredtek előre. Lehúzta a felsőm, közben csókolgatta, szívogatta a nyakam, kezei a melleimmel játszottak. Hol erősen markolászta őket, hol gyengén cirógatta a bimbókat. Majd nyelvével is odaért. Elkezdte szopogatni, harapdálni, lágyan, érzékien, s belőlem felszakadt egy kéjes nyögés. Megpróbáltam kitapogatni nadrágja tartalmát, de intett, hogy még várjak. Szakszerű mozdulatokkal, s igen gyorsan fejtette le rólam a nacit és a pici tangát is. Nyelve még mindig egyik mellbimbómmal játszott, de keze közben már végigsimogatta a combom, s most a combközömmel ismerkedett. Először gyengéden, majd egyre erősödő masszírozásba kezdett. Nagyon élveztem. S ujjai belémcsusszantak.
Lassan, majd gyorsabban, majd megint lassabban. Nem hagyta abba, de közben feje is célhoz ért. Nyalogatta a duzzadt szeméremajkakat, izgatta a csiklóm, aztán nyelvvel is belémhatolt amennyire tudott. Majd újra ujjait használta, nyelvével meg kívül munkálkodott. Eddigre annyira lucskos voltam, hogy 4 ujjal kényeztetett, a nedveimet meg hűségesen nyaldosta, szopogatta, szívta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.9 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 06. 1. vasárnap 07:19
Jó csak rövid.
#2 papi 2013. 12. 6. péntek 10:39
Rövid.
#1 Törté-Net 2004. 12. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?