A+ A-

Kicsit prűd

Új idők fújnak, új a barátnőm is. Nem túl prűd, de eddig még nem jutottunk el a "teljes" szexuális kapcsolatig. Mikor aznap felkeltem, már éreztem a zsigereimben, hogy valami különleges fog történni Velem. Így is lett: este meglepett Ő, azzal, hogy váratlanul betoppan. Már az ötlözékéből tudtam, hogy nagyon jól fogom érezni magam aznap: az általam leginkább szexisnek vélt rövidszoknyája volt rajta, egy igencsak áttetsző blúzzal.
Tisztán láttam fekete csipkés melltartóját, és láttam, hogy a mellbimbói kemények, készül valamire. Bejön, bemegyünk a nappaliba, berak egy magával hozott CD - t, majd leültet egy karosszékbe. "Most pihenj egy kicsit, ez a névnapi ajándékom", mondta, mire feleszméltem, hogy aznap van a névnapom. Egész nap csak Rá gondoltam, így az ki is ment a fejemből. Mikor meggyőződött hogy kényelmesen ülök mögém állt, és elkezdte a vállaimat, nyakamat masszírozni, majd mikor már teljesen elengedtem magam, a szék karfáihoz kötözte a kezeimet. "Ma a látványt
fogod élvezni", és én hittem neki.
Elindította a zenét, és elkezdett előttem táncolni, igencsak provokálóan és szexisen. Majd egy jól begyakorolt strip - tease következett: lassan, szinte fájdalmasan lassan elkezdte kigombolni a blúzát, és két gomb között a frissen felfedett testet érintették. Mikor az első szám véget ért, már egy gomb sem tartotta a ruhát, és ekkor elvetette azt. Ott állt csipkés melltartóban, rövidszoknyában, és feltehetőleg bugyiban. Ez utóbbiról gyorsan be is bizonyosodtam, mikor a szoknyáját lassan felhúzva bemutatta, hogy a bugyi is hasonlóan fekete és csipkés, mint a melltartó. "Külön erre az alkalomra vettem őket", mondja, miközben és őt csodálom. Majd a szoknya visszhullik, és tovább táncikál.
Egy kis idő után a szoknyája alá nyúl, és óvatosan elkezdi levenni a bugyiját, úgy, hogy ne lássam azt a gyönyörű részt, mely eltakarására szolgál(t). A bugyival a kezébe körbetáncol, kezét végighúzza a testemen, és bugyiját az orromhoz emeli. Érzem és látom rajta az izgatottságát, és ettől mégjobban beindulok. Már fáj a nadrágom szorítása, és nem segít, mikor elkezdi a belső combomat simogatni. Mikor már úgy érzem elájulok, eltávolodik, megforgatja a széket és az asztalhoz áll. Most a melltartó következik, és pár pillant múlva már a feszes melleit csodálhatom.
"Remélem érzed, látod mennyire izgatott vagyok", mondja, és kéjesen mosolyog. Majd bólintásom után (szólni már nem tudok, egyre nehezebben kapok levegőt is) folytatja: "Annyira jól esne, ha most hozzám érhetnél, de még NEM teheted, még pihenj egy kicsit". Természetesen már én is érinteni szeretném, de kiváncsi vagyok a folytatásra, ezért nem szólok semmit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.16 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 cscsu50 2015. 07. 18. szombat 23:06
Gyengécske
#3 zsuzsika 2014. 12. 14. vasárnap 06:52
Gyenge.
#2 A57L 2014. 08. 26. kedd 12:25
Ez az írás nem jött be.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?