A+ A-

Karjaidban...

Felriadok...
Az álom és ébrenlét határán megpróbálom kideríteni ébredésem okát. Hirtelen óriási villámlás világítja meg a kis szobám, majd nem sokára hatalmas dörrenés rázza meg az éjszakát.
Esik... Vihar van. Ezért ébredtem fel. A fülledtség második bőrként tapad rám.
Kissé kábultan az álomtól próbálom rendbe szedni a gondolataimat és visszaemlékezni az elalvásom előtt történtekre. Már emlékszem... Itt voltál! Végre! Velem! Nálam! Beteljesült, amire oly rég vártunk. Már érzem karod a fejem alatt, kezed a mellem alatt pihen. Óvatosan mozdítom a fejem. A hajnali derengésben és az ismétlődő villámfénynél nézlek. Gyönyörködöm. Benned. Nézem, ahogy alszol. Így alvás közben sokkal kisfiúsabb vagy, mint ébren. Az álom és a kielégülés apró mosolyként játszik a szád szegletébe. Nézem a szád. Visszaemlékszem a csókodra, és valahol ott legbelül tétován újra útjára indul a vágy. Érezni akarlak, úgy, mint nem rég...
Fészkelődni kezdek. Hátat fordítok Neked, belevackolom magam az ölelésedbe. Szorosan a testedhez tapadok, mintha alvás közben öntudatlanul tenném.
Figyellek... Igyekszem egyenletesen lélegezni, mintha mélyen aludnék, ám közben figyelem a Te lélegzésedet. Mintha most másképp vennéd a levegőt, mint eddig. Valahogy olyan kis szuszogós volt, de most eltűnt belőle ez a hangszín. Lehet, hogy sikerült a kis praktikám?
Biztos, ami biztos "öntudatlanul" az ágyékodhoz feszülök, és akkor megérzem azt a piciny mozdulatot, amivel felébredt benned a Férfi.
Sikerült! Ébren vagy. Érzem egyre jobban "fel" ébredsz...
Kezed előre nyúl és tenyeredbe simítja a mellem. Érintésed nyomán elszabadulnak az ősi ösztönök. Hosszan elnyúló nyöszörgésbe engedem szabadjára vágyaimat. A vállamnál fogva megfordítasz, s hanyatt fektetsz. Fölém hajolsz. A szemedbe látom a vágyat. Igen! Akarjuk. Mind a ketten ugyan azt akarjuk. Átengedem magam az érintésednek. Mint két kis gyermek önfeledten játszunk egymás testével. Ismerkedünk egymással. A bőröd bársonyát simítom. Hol lágy, hol kemény, hol sima, hol lágyan serceg érintésem alatt a szőrzeted, s kényeztetésemre, szinte bársonyos simogatással felel. Szenvedélyesen csókolsz. Nyelved játékosan ismerkedik az enyémmel. Érzem a szád forró, nedves érintését. Édes a csókod. Bódító. Közben szorosan egymáshoz tapadunk, hogy még jobban érezzük egymás testét.
Bőröd a bőrömet simogatja. Ölelsz - ölellek. Érintésed nyomán a vér vad lüktetésbe, áramlásba kezd. Úgy érzem minden idegszálam az ölembe összpontosul. Játékosan birkózunk. Igazi nemek harca ez. Most én vagyok felül. Rád hajolok. A mellbimbóim ajkaid kényeztetésére keménnyé duzzadtak. Szinte fájnak. Végig cirógatom vele a mellkasod.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.44 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika
2014. 11. 19. szerda 08:26
Nem tetszett. Válaszolok rá!
#2 kelyhecske
2010. 05. 2. vasárnap 22:57
ez klassz volt:-) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2004. 12. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!