A+ A-

Furcsa kislány

Mindig is furcsa volt ez a kislány. Egész életében csak a szex érdekelte, semmi más.
Ezért elég sokszor került galibába.
Elég korán megtanult maszturbálni és már három évesen ezzel szórakoztatta magát ha unatkozott, vagy ha gyönyörre vágyott.
Csendes pihenőben is csinálta az óvodában, mikor az óvó nénik nem figyeltek, esetleg kimentek kávézni.
Aztán ebbe is beleunt, rájött hogy sokkal izgalmasabb kinek-milye-van játékot játszani a fiúkkal, kiszemelt valami helyes srácot és elhívta az udvaron egy távolabb eső helyre, esetleg a bokorba és ott a csillogó szemű gyerkőcöknek (akiket koruknál fogva inkább csak a kíváncsiság hajtott mint a szexuális izgalom) megmutatta csupasz kis dombocskáját, a már akkor is nagy és duzzadt szeméremajkakkal. Persze a legtöbb gyerek játszik ilyesmit, de ők kíváncsiak, a furcsa kislány viszont már akkor tudta hogy mi az a gyönyör, rendszeresen volt orgazmusa. Az oviban híre ment hogy bárkinek, azonnal megmutatja a punciját, csak kérni kell. Olyan volt mint egy kis kurva, de nagyon élvezte, nem tudta, hogy erkölcstelen amit csinál, vagy hogy ezt nem szabad, egészen addig még le nem bukott és a szülei meg nem büntették. De addig, addig bárkinek a rendelkezésére állt, már néhány "nagyfiú" is megtudta és szerette volna megvizsgálni, ő pedig lelkesen, izgatottan, már akkor nedvesedő kis puncikájával tett eleget kérésüknek. Az első érintés nagyon megbizsergette, ez csendes pihenő alatt történt, kis összecsukható, nyikorgó ágyacskáikban aludtak a pöttömök, ő igyekezett mindig egy fiú mellé kerülni. Most is egy kis szőke mellé került, akitől megkérdezte hogy szeretné-e megnézni a kis féltett kincsét, mire a srác fölajánlotta, hogy ő is megmutatja az övét. Ez nagyon felizgatta, ugyan már látott pisilőt, (ki nem látott ebben a korban) de megfogni még soha nem fogta senkiét. Takaró alatt óvatosan lehúzta a harisnyáját, másik a nadrágját és finoman átnyúlt egyszer csak egy kezecske, óvatosan megérintve szeméremdombját. Nagyon finom volt az érintés, azt akarta hogy soha ne hagyja a szőke fiú abba, de az érintés csak vizslató volt és csakhamar vissza is húzódott.
Most rajta volt a sor, körbefonta ujjaival a kis fütyit és nézegette. Meleg volt és bársonyos.
Következett az iskola, ahol szintén csak a már pelyhedző nemiszerve kötötte le, szinte kizárólagosan. Órán maszturbált összeszorított combokkal és annyira ügyesen és feltűnés nélkül csinálta, hogy sosem bukott le. Volt egy osztálytársa Viki, aki másodikos korukban minden lányra rámászott (legnagyobb sajnálatára furcsa kislányra nem). Először csak a padok sarkára hajolt rá és dörzsölte altestét, amiért a többi gyerek csúfolta, viszont furcsa kislány nagyon izgatónak találta ezt a kendőzetlenül szégyentelen magatartást. Párszor sikerült is úgy kielégülnie, hogy szünetben Viki ténykedését nézte. Később a kis nyíltan maszturbáló rákapott, hogy lányokat tepert maga alá, rájuk feküdt és úgy izgatta magát, furcsa kislány legnagyobb örömére, aki titkon remélte, hogy ő lesz a következő áldozat, bár szólni nem mert, bár a szexben nem ismert határokat, de másban nagyon szégyenlős és visszafogott volt. Viki lebukott, szólt neki a tanító néni, hogy ha még egyszer csinálja (Viki csak egyszerűen puncizásnak hívta) behívják a szüleit. A kislány egy év múlva másik iskolába került (természetesen nem e miatt) és hősünk azóta is bánja hogy akkor nem próbálkozott és nem vele fedezte föl a kiskamasz kor testi örömeit.
Furcsa kislánynál nem volt meg az a bizonyos kisiskolás kori lappangó korszak, mikor a gyerekeket hidegen hagyja a szex, hogy aztán újult erővel, mindent elsöprően támadjon rájuk a kamasz korban. A kislány összebarátkozott egy Ági nevű osztálytársával és mindig mindent együtt csináltak. Ági nagyon tetszett neki, gyönyörű barna szeme és haja volt, édes mosolya. Egyik közös ebéd után (iskolai szünet volt és aznap Ági anyukájával voltak egész nap) befektették őket a szülői franciaágyra egy kicsit sziesztázni. Mindketten hason feküdtek és Furcsa kislány arra gondolt hogy milyen szép a barátnője popsija, milyen jó lenne belemarkolni, de nem volt bátorsága megtenni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.46 pont (35 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 zsuzsika 2016. 11. 2. szerda 10:10
Sürgősen orvoshoz az ilyen kislányt.
#15 vakon53 2015. 12. 10. csütörtök 14:48
Cintia, lettemvolna a Macid.
#14 papi 2013. 06. 30. vasárnap 09:31
Ilyen csak a mesében van.
#13 genius33 2013. 04. 12. péntek 08:28
Hát érdekes egy sztora nyes ehh...
#12 sztbali 2012. 03. 5. hétfő 18:58
Úgy látszik ilyen csaj is létezhet.
#11 cintia16 2009. 05. 29. péntek 00:25
Igen is lehet masztizni 4-5 évesen is simán, én is csináltam. csak akkor még plüss macival
#10 heheheheh 2008. 05. 8. csütörtök 17:35
amugy nem rossz de iszonyatosan siettél és összecsaptad
#9 heheheheh 2008. 05. 8. csütörtök 17:33
Egész nap csak a szexre gondol, naponta tucatszámra önkielégít,
Nem nimfomániás, de valami hasonló.
LOL
naon vicces
#8 Dr. Prof. PhD 2004. 12. 25. szombat 01:55
már 32 hetes lánymagzaton is megfigyelték a maszturbáció félreérthetetlen jeleit!!! méghozzá 20 percig
a jeleket ultrahangok, valamint mikrohullámok közvetítették
#7 Chris 2004. 12. 7. kedd 11:42
nem baromság, tudom, csináltam. olvass utána mielőtt vagdalkozol. a pasik képesekazt feltételezni, h ők találták ki a maszturbációt.
#6 Petr 2004. 12. 6. hétfő 14:45
Van húgom de ő még most sem csináljam szerintem ez írtó durva +baromság!!
#5 Chris 2004. 12. 6. hétfő 12:03
Petr: hát látszik h nem volt húgod. A 3-4 éves kislányok igenis el tudnak élvezni, ha van a családban ennyi idős manó megfigyelheted, h nagyon gyakran masztiznak kézzel, párnával, bármivel. és igenis van orgazmusuk. utána kéne olvasnod mielőtt lefikázol valamit, nem?
#4 Petr 2004. 12. 1. szerda 17:21
Háát ez elég szar már bocsi!!! Nehogymár 1 3éves kiscsajnak orgazmusa legyen!!!
#3 Skyliner 2004. 11. 26. péntek 20:56
Kíváncsi lennék azokra a ksulis kalandokra szal, Folytatást!Folytatást! :)
#2 Andris 2004. 11. 16. kedd 14:42
Hm, egy ilyen lánnyal szívesen megismerkednék... :)
#1 Törté-Net 2004. 11. 13. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?