A+ A-

Az első együttlét

Kerestem telefonon, ahogy megbeszéltük, ő mégiscsak a vacsorát választotta.
Majd kiderült, hogy Brad nem ér rá, így a vacsorából reggeli lett, és hát én ugrottam be Brad helyére...
Nem volt egyszerű megoldani mindketten szabit kellet, hogy kivegyünk. Ez ügye elég rázós mert otthon ha kiderül elég nehéz megmagyarázni, hogy hol is voltam...
Aggódtam elégé, mert feleségem jobban észben tartja, hogy hány napom van még mint a helyi munkaidő nyilvántartó rendszer...
A reggeli nagyon jól sikerült, mert utána rábeszéltem egy kis lazításra, elvittem egy közeli kis wellness szállóba, ahol egy jó masszázs és egy kis úszás, szaunázás, után végre megérkeztünk a szobába pihenni...
Már örülten vágytam arra, hogy megérinthessem, teljesen fel voltam ajzva. Felajánlottam egy lazító masszázst, nagyon dicsértem magam, hogy remekül csinálom. Természetesen belement.
Közben megkérdeztem, hogy hallott e már a tantra jógáról, szerencsére nem volt a válasza.
Mondtam neki, hogy egy tantra masszázzsal fogom kezdeni kicsit elsőre talán furcsa lesz, de higgye el nagyon kellemes lesz! Elkezdtem, ahogy annakidején tanultam, mikor egy pár alkalmas tantra tanfolyamon részt vettem, ennek a masszázsnak a lényege ügybár az, hogy felébreszti a szexuális vágyat. Azaz felkelti az alvó kígyót, ami a gerincvelőben várja ébresztését. Így a szexuális energia szétárad a testben és minden egyes érintésre izgatásra sokkal hevesebben reagál a testünk, arról nem is beszélve, hogy a végén az élvezés is nagyon intenzív lesz!!
Fehérneműben feküdt előttem, kikapcsoltam a melltartója pántját és lebuktattam a vállán a pántokat, alig észrevehető finom mosoly futott át arcán. Rettentően szép volt nem győztem betelni a látvánnyal! Testápolót a kezembe nyomtam, hogy egy kicsit átmelegítsem a kezemmel, csak ezután kezdtem vele masszírozni a hátát, nagyon jó érzés volt látni és érezni ahogy teste egyre jobban ellazul, izmai elernyednek és teljesen átadja magát a kényeztetésnek.
A masszázs hatása nem maradt el láttam arca vonásain, éreztem mély sóhajain, hogy sikerült a vágyat felkeltenem benne. Finoman masszíroztam egész hátát, vállait és karjait. Nagyon élvezte! Nyomtam még egy kis testápolót a kezemre és elkezdtem masszírozni a combjait is és a fenekét is, majd finoman lassan elkezdtem lehúznia bugyiját, nem ellenkezet, sőt egy picit megemelte csípőjét, hogy segítsen. Szemeit egy pillanatra sem nyitotta ki, szája résnyire nyitva volt már azon vette a levegőt és arca is kezdett egy kicsit kipirosodni, láttam rajta, hogy nagyon vágyik a folytatásra. Még egy kis testápoló a kézre és folytattam tovább percekig csak a fenekét masszíroztam, enyhe terpeszbe széttoltam a lábait és kézfejem élével egyre gyakrabban tévedtem legérzékenyebb testrészeihez.
Megőröltem a már a látványtól és az érzéstől, ahogy széthúztam a fenekét és láttam gyönyörű finom puha punciját, és kezemmel éreztem, hogy már mennyire forró és nedves ott, majd szétrobbantam már ennyire talán még sosem kívántam senkit, alig bírtam türtőztetni magam, hogy Így ahogy hason fekszik ne hatoljak belé és ... Na jó ez még arrébb van..
Gyorsan ledobáltam magamról mindent csak egy alsónadrág maradt rajtam, és folytattam tovább, de már nem bírtam, hogy ne érjek hozzá számmal is forró puncijához, jobban széttoltam lábait kezemmel széthúztam a fenekét és elkezdtem finoman belső combjait nyalogatni, még mindig hason feküdt de már láttam rajta, hogy teljes extázisban van, fenekét emelgette és tolta oda számhoz, hogy most már nyaljam és csókoljam ott is, nem kínoztam tovább őt és persze magamat sem belenyaltam, istenem még élek nem felejtem el azt az ízt!!
Mámorító volt ! komolyan mondom, hogy ha megoldható lenne, hogy intravénásan táplálnak simán el tudnám képzelni az életem hátralévő részét a lábai között!!
Puha finom és nagyon forró volt, csak nyaltam és csókoltam mindenhol ahol értem elragadott a szenvedély egyre gyorsabban és erőssebben csináltam, és csak nyaltam nyaltam nyaltam mindenhol észrevettem, hogy erősebb felszisszen ha a fenekéhez ér a nyelvem így hát elidőztem ott is egy kicsit, nagyon puha finom bársonyos volt ott is a bőre, csiklóját ebben a pózban nem igazán tudtam kényelmesen izgatni ezért fordítottam testén egy kicsit most az oldalán feküdt, hogy kényelmesen hozzáférjek én is oldalra feküdtem és úgy nyaltam tovább, így már tudtam a csiklóját is nyalogatni szívogatni csókolgatni, de ebben a pózban én is hozzáférhető voltam számára, még nyaltam kezével kezdte farkamat simogatni, nem bírtam tovább abbahagytam az izgatást levettem a nadrágot magamról és mondtam, hogy érezni akarom a száját, nem kérette magát, ahogy az ágy mellett álltam, szopni kezdett!
Iszonyúan jól csinálta, ennyire keménynek talán még sosem éreztem magam majd szétrobbantam iszonyúan kellet koncentrálnom, hogy ne élvezzek el pillanatok alatt, kértem is, hogy hagyja abba had fejezzem be és amit elkezdtem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 02. 12. csütörtök 09:42
A történet folytatást igényelne.
#3 A57L 2014. 06. 8. vasárnap 05:51
Nem rossz.
#2 v-ir-a 2011. 11. 5. szombat 21:59
kár, hogy nem folytattad...nekem tetszett
#1 Törté-Net 2007. 06. 23. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?