A+ A-

Nagyi 1. rész

Gyerekkoromban minden nyarat a nagyszüleimnél töltöttem, az unokatestvéreimmel együtt. Szüleink dolgoztak és így nyugodtan voltak tudták, hogy jó helyen vagyunk.A Nyagyiéknak egy kis Balatoni településen volt szép nagy házuk. Nagyapám jól menő ügyvéd volt, így a Nagyanyámnak soha nem kellett dolgoznia, ami meg is látszott rajta. Nagyon jól tartotta magát, ötvenes évei végén járt, de nagyon fiatalosan mozgott, öltözködött, viselkedett.
A történet amit elszeretnék mesélni nagyapám halála után két évvel történt.
Én 14-éves voltam a nyolcadik osztályt fejeztem be, szüleim most is leküldtek nyaralni a Nyagyihoz. Szívesen mentem, szerettem ott nyaralni, közel volt a Balaton a strand és zajlott az élet. Ezen a nyáron egyik unokatestvérem sem jött, ketten voltunk a Nagyival a nagy házban Egyik este a strandról hazaérve tusolni indultam. El kell mondanom, hogy télen néha fájt a farkam és kezdődő fitymaszűkületet állapítottak meg, ami gyógyszerrel és az előbőr mozgatásával egész jól gyógyítható. Ez a tevékenység napi feladatommá vált, vagyis tusolás közben a fitymám finoman húzkodtam, de semmi erotikus töltete nem volt a dolognak. Most is serénykedtem, amikor binyított a Nagyi és meglátott.
--Jézusom Zsolti, mit csinálsz?..lepődött meg -- --Igaz gondolhattam volna, hogy a te korodban már előfordulhat ilyen, de tudod az én szememben te még mindig a kedvenc kis unokám vagy.
--Tudod Nagyi a látszat ellenére ez nem az, aminek látod,.. És elmeséltem neki, hogy miért van erre szükség, nagyon megsajnált, mert nem tudott róla és azért is, mert meggyanúsított.Ha akarod segítek, ajánlotta fel. Kicsit meglepődtem, de miért ne gondoltam, úgyis untam már magam masszírozni. Elzártam a zuhanyt és a Nagyi felé fordultam, ő óvatosan a markába fogta félkemény szerszámomat és finoman huzogadta a bőrt. Nagyon jó volt és a farkam egyre keményebb lett.
--Zsoltikám, tudod, hogy ez már régen nem a fitymaszűkületről szól.
--Igen tudom de isteni érzés... alig mondtam ki hatalmasat, élveztem.
A Nagyi kicsit meglepődött, majd kijelentette, hogy férfivé válásom meg kell ünnepelni, jön ő is, csak letusol. Jéghideg Vilmossal koccintottunk, nekem nem nagyon ízlett de ő több pohárral is megivott, majd egy idő után közölte, hogy álmos és lefekszik. Én még néztem a tévét egy kicsit, majd én is aludni indultam. A Nagyi szobája elé érve látom ég a villany, és ő keresztben fekszik a dupla ágyon, és szuszogva alszik, hálóingje felcsúszva a derekáig, csodálatos látvány tárult elém. Ilyent én eddig csak pornófilmekben és sexújságokban láttam, közelebb mentem és talán a pálinkától felbátorodva megsimogattam a szőrös nunit. Ahogy hozzáértem szétnyitotta a lábait, de aludt tovább, letérdeltem az ágy mellé és belecsókoltam a rózsaszín résbe. Íze az érett eperre emlékeztetett és bozontjában egy ősz száll sem volt, többször végig nyaltam és éreztem, hogy nedvesedik, szemérem ajkai csúcsán borsónyi csikló emelkedett ki, amit ha gyengéden megnyaltam a Nagyin mintha áram futott volna végig, a légzése is egyre szaporább lett. Én is nagyon be voltam gerjedve, szerszámom alig fért el a boxer alsómban. Finoman nyalogattam a csiklóját, közben ujjammal a forró hüvelyt masszíroztam. A punci már nagyon nedves volt, a másik lyuk környékét simogattam és ujjamat óvatosan betoltam, és ahogy tágult ki-be mozgattam, közben a szeméremajkakat szopogattam. A Nagyi már ébren lehetett mer erős ziháló hangot hallatott, majd atyaúristen felkiáltással megmarkolta a hajam a combjait összezárta, teste megfeszült, majd többször megvonaglott, arcomat forró nedv öntötte el és én is, elélveztem, ma már másodszor.
--Zsolti olyant tettél velem, amit a nagyapádnak negyven év alatt nem sikerült... szólalt meg a Nagyi pár perc után
--Többször a csúcsra jutattál, ezek után szerintem nyugodtan alhatsz itt is.
Tusolni mentem, mire visszaértem már aludt, bebújtam az ágyba és mély álomba szenderültem. Reggel arra ébredtem, hogy simogatja farkam.
--Felébredt az én kis bikám, itt az idő, hogy visszaadjam, amit tegnap velem műveltél... és gyengéden csókolgatni kezdte a hasam, a combom, nagyon izgató volt. Amikor kőkemény farkam a szájába vette, azt hittem elájulok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.47 pont (275 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 listike 2014. 01. 28. kedd 13:10
Egy gyerek fantáziája.
#12 A57L 2013. 07. 29. hétfő 05:07
Elmegy.
#11 papi 2013. 05. 11. szombat 07:31
Lehet ezt még fokozni?
#10 papi 2013. 04. 13. szombat 07:56
Én is szeretnék egy ilyen nagymamát
#9 tiborg 2011. 01. 30. vasárnap 03:49
Kituno ,de egy 14eves mar masnap nem tenne nagyanyjat a lisztes asztalra es megcsak nem is gondolna, merne probalkozni a hatso ajtoval!! Arrol nem is beszelve,az nem megy, hogy odateszem es benyomom. Balloves ogree ur.
#8 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 22:46
hajrá
#7 tiborg 2007. 07. 24. kedd 09:17
en sem basnnek egy ilyen nagyit!!
Milessz meg??es mikor?
#6 Valaci 2004. 09. 28. kedd 15:31
FOLYTASD!!!
#5 Kenoby 2004. 09. 22. szerda 21:48
hat ez kesz teljesen.. nem vagyok egy nyelvtan manias, de ezt nem lehet normalisan olvasni... a vesszok ossze-vissza vannak irva.... meg: "huvellyszajja"... nomeg... csoppet el van kapkodva. Olyan, mintha nem is tortent volna meg, csak beugrott egy otlet az ironak, hogy irnia kellene egy ilyen tortenetet, aztan a kidolgozas mar elmaradt. Vazlatnak nem rossz, egy-ket ev altalanos iskolai "ujrakepzes" utan talan ki is tudnad dolgozni.
#4 tom 2004. 09. 22. szerda 18:04
Okos+Tojás ne legyél debil!!!
Nem azt mondta,hogy 40 év alatt egyszersem nyalta ki,hanem ez alatt az idő alatt,egyszersem élvezettel.Ez nem zárja ki,azt hogy nem szoptale.
#3 Okos Tojás 2004. 09. 22. szerda 08:11
Anagypapa 40év alatt nem nyalta ki a nagyit, de a nagyi profi módon szoptt. Ugyan már kis unokám, álmodik a nyomor.
#2 xess 2004. 09. 22. szerda 07:23
Jó! Ha megtörtént csodálkozom a nagyin, hisz az öregek visszafogotabbak a vallás miatt, de ha feloldódnak csodákra képesek. Ha kitaláció, akkor egy nagynénit kellett volna behelyettesíteni a hitelesség kedvéért. Azért folytasd az írást:)
#1 Törté-Net 2004. 09. 21. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?