A+ A-

Hova megyünk kirándulni

17 évvel ezelőtt történt... Akkor nem sokkal töltöttem be a 16. évemet. Éltem a világom, tanultam, lógtam a haverjaimmal, néha buliztunk, sportoltam, szóval elvoltam. Anyámmal éltünk ketten, apám egész kis koromban lelépett, nem is látogatott, nem tudtam róla semmit.A lányok akkor még csak haverok voltak, a mi körünk elérhetetlan volt. Tudtunk "olyan" lányokról is, de azokhoz nem mertünk közeledni, csak gondolatban, meg lóditottunk egymás előtt a hódításainkkal, aminek nem sok valóság alapja volt. Anya akkor volt 37 éves. Csinos asszony volt, a havaerjaimnak néha rajtaakadt a szemük. Sokat dolgozott, de azért ráért velem is foglakozni. Mikor kamasszá értem, én is mint mindenki rákaptam az önkielégítés ízére, és azt elég rendszeresen is csináltam. Egyszer megláttam a fürdőszobában anya levetett bugyiját. nem volt rá jellemző, hogy a holmiját- pláne a fehérnemüjét- szétszórja, de ezt a alkalmat arra használtam fel, hogy felvettem a földről, nézegettem, kiteregettem, megszagoltam. Mélyen szivtam be a bugyi illatát. Bementem a szobámba, arcomra tettema bugyit, és elkezdtem könnyíteni magamom. Hamar a csúcsra értem. Ezután visszacsempésztem ugyanoda ahol találtam. Legközelebb a szennyestartóból kicsempésztem egy bugyit, szagolgattam, és magamra vettem.A farkam egyre merevebb volt. Lefeküdtem, a bugyi derekát elől letoltam a zacskóm aljáig, és igy simogattam a farkam. Amikor esténként anya otthon volt, és nem tudtam bugyit becsempészni magamhoz, arra gondoltam, hogy az Ő bugyija van rajtam, és igy jutottam el a csúcsra.
Egy nyári este a szobámban égett a kislámpám, és a takaró alatt éppen könnyiteni akartam magamon. Ekkor hirtelen bejött anya.Csak egy vékony áttetsző fehér köntös volt rajta.Ijedten kaptam ki a kezem a takaró alól, és igyekeztem meredt farkam eldugni.Oldalt fordultam, hogy ne lássa a merev rudam.
- Ugye nem zavarlak?
Mit lehet erre mondani? Vörös fejjel hebegtem valamit. Odaült az ágyam szélére,és megkérdezte:
- Holnap nincs kedved egyet kirándulni? Elmennék valahova. Hova szeretnél menni?
- Nem tudom, rád bízom!
- Rám bizod? Azt szeretem, ha a nagyfiam rám bizza magát!
Közben simogatta a fejem, a keze elkalandozott a mellemre, oldalamra, egyre lejjebb. Majd elérte a farkam.Finoman körbefogta kezevél, óvatosan hátrahúzta rajta a bőrt, és elkezdte a makkomat simogatni az ujjai hegyével. Felsóhajtottam:
- Anya, ne!
- Miért? Azt mondtad rámbízod magad! Lazits!
Még mindig simogatott, a váladékom szinte sütötte a kőkemény merev farkam.Ilyet még nem éreztem magamon! Mindig igyekeztem hamar a csúcsra jútni. Puha űjjával körbe simitott a farkam gallérján, majd ahol a két redő találkozik, ott kezdte el simogatni. Közbbn egyre szaporábban vette a levegőt. Átölelt, a vállamra borult, csókolgatta az arcom, majd a szám.Korábban már csókolóztam lányokkal, de ilyen finom nem volt, ahogy a nyelve kereste az enyémet a számba.Eközben már marokra fogta a farkam, lágyan huzogatta,és közben szoritott,lazított a fogásán. Már majdnem elélveztem, szerettem volna túllenni rajta.De a döntő pillanat előtt mesterien elszoritotta, hogy a farkam kissé le is lankadt, és kezdte előlről. Már szinte fájt.ekkor "megkönyörült rajtam" és hagyott elélvezni. Lüktetve tört elő belőlem a mag.A kilövelés ütemére szoritott, lazitott rajta a kezével.Majd finoman kifejte belőle az utolsó cseppet is. Bágyadtan döltem hátra.
- Ugye nem bántad meg, hogy rám bizod magad? Gyere menjünk zuhanyozzál le!
Kimentünk, beállam azuhany alá, és ő finoman lezuhanyozta a farkam, a hasam.Megtörülköztem, és visszamentünk a szobámba.
- Jól esett?
- Aha!
Mellém feküdt az ágyra, simogatta a mellkasomat, oldalamat. Lágyan csókolgatott.Én is megsimogattam az arcát, nyakát.Megfogta a kezem, és vezetni kezdte. A nyakán, majd a mellére.Sokáig simogattam a mellét, majd tovább vezetett a hasára, mely olyan volt, hogy bárki a korosztályomból megirigyelhette volna.A farkamba lassan visszatért az élet.Tovább vezette a kezem a combjára, amit kissé remegve simogattam elől, hátul. Majd következett a puncija! Amit már oly sokszor láttam, mert nem nyiltan járt előttem meztelen, de ha megláttam nem csinált ügyet belőle. Vezette a kezem a finom lágy szőrzetbe, oda ahol eddig a lányok mindig eltolták a kezem! Majd az ujjaimat beljebb vezette, rátette az ujjam a csiklójára finoman megmozgatta, és mikor felvettem a ritmust, hevesen szájon csókolt, elengedve a kezem. Hagyatt feküdt, én féloldalt rádöltem,simogatta a farkam, csókolt, a szemét behunyva.Kicsit féltem a folytatástól, nem tudtam mi vár rám! Félreforditotta a fejét, határozottan megfogta a farkam, húzott maga felé, közben zihálva vette a levegőt.
- Gyere!
A térdeit kissé felhúzta, széttette a lábait, és vezetett. Ráfeküdtem, csókolgatta az arcom, az egyik kezével átölelt, a másikkal még mindig a farkam fogta. Oda helyezte a bejárathoz, kicsit körözött vele, majd behelyezte.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.57 pont (113 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2016. 10. 15. szombat 06:18
Nekem nem tetszett.
#12 feherfabia 2015. 01. 21. szerda 06:04
JÓ!
#11 davee10 2015. 01. 1. csütörtök 09:41
Jó!
#10 listike 2014. 09. 2. kedd 08:30
Nagyon tetszett.
#9 Tivadar 2014. 01. 12. vasárnap 18:34
Jó.
#8 papi 2013. 05. 16. csütörtök 07:46
Minek kellene kirándúlni menni?
#7 free 2009. 05. 21. csütörtök 15:30
szerintem nagyon jó, élet szerű..... el tudom képzelni, ezután a sztori után, hogy valóban megtörténhetnek ezek a dolgok anya fia között....
#6 smile121 2004. 10. 21. csütörtök 11:42
de a gépelési hibákra lehetne figyelni...
#5 Sanya 2004. 10. 21. csütörtök 08:52
Gonosz! többé-kevésbé igazad lehet, de nem valószínű, hogy tudod értelmezni a leírtakat, mivel ezt a kis novellát vélhetően egy most 33 éves ürge írhatta.
#4 gonosz 2004. 10. 21. csütörtök 07:03
Jó jó, de fordíts több figyelmet a részletekre. Lsd. "17 évvel ezelőtt történt... Akkor nem sokkal töltöttem be a 16. évemet." Úgye érted! Igen és még az elküldés előtt olvasd át, vagy olvastasd át egy felnőttel ki az elütéseket korigálja. 7 pöty
#3 gonosz 2004. 10. 21. csütörtök 07:03
Jó jó, de fordíts több figyelmet a részletekre. Lsd. "17 évvel ezelőtt történt... Akkor nem sokkal töltöttem be a 16. évemet." Úgye érted! Igen és még az elküldés előtt olvasd át, vagy olvastasd át egy felnőttel ki az elütéseket korigálja. 7 pöty
#2 Valaci 2004. 10. 21. csütörtök 02:07
JÖHET A FOLYTATÁS!!!!!!!!!!!!!!!!
#1 Törté-Net 2004. 10. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?