A+ A-

Barbi 1. rész

Szép napsütéses májusi nap volt. Suzy éppen hazafelé bandukolt az iskolából, élvezte a napfényt, ahogy végig ömlött fiatal testén. Már elmúlt 13 éves, de teste akár 16-nak is beillett.
Gyönyörű hátközépig érő szőke haját néha megkóstolta egy-egy futó szelő és megcirógatta finom kecses nyakát. Suzy szerette a napsütéses meleg napokat, és ennek megfelelő divatos ruhákat. Most éppen egy vállpántos topp és egy majdnem térdig érő szoknya volt rajta. Sokan megbámulták az úton, sőt dudáltak az autókból, mert a szép arcocskája mellé nagyon kívánatos testet örökölt az édesanyjától. Az iskolában persze a fiuk is mindig futottak utána, de őt még nem igazán kötötték le az ilyen szerelmi vallomások. Bár tudta, hogy osztálytársnőinek már vannak fiui, ő még nem akart semmiféle kapcsolatot. Azt is hallotta, hogy Helen - az egyik legdumásabb osztálytársnője - már nem szűz. Igaz, hogy már felfedezte a saját testét az esti fürdések alkalmával, de az, hogy őt egy fiú megérintse azt már nem! Tudta azt is - hisz tanulták már - hogy hogyan lesz a gyermek, no meg édesanyjával Mary-vel is beszélgettek róla.
Azonban őt még a testiség nem érintette meg.
Most útközben is azon merengett, vajon miért éppen ő az, aki után epekednek a srácok, pedig ő soha nem adott jelzést feléjük. Vagy talán? Talán pont ez, ami miatt, annyira vonzó a szemükben?
A házuk csak negyedórányira volt az iskolától, és már meg is pillantotta a kétszintes korabeli,
Ügyvédek rezidenciáját. Igen, mert Suzy papája ügyvéd, annyira azért nem volt még sikeres, hogy a városka villanegyedébe költözzenek, de azért ez a régi stílusú szép ház már csak az övék.
Itt élnek ők a Milford család, apa - Georg -, anya - Mary -, bátyja - Bob -, nővére - Jane -.
Illetve a bátyja nem igazán, mert ő már jogot tanul az Yalen, és ott lakik egy barátnőjével. Ritkán látja őt, pedig neki Bob a mindene. Ha lehetne még egy olyan férfi, mint a bátyja akkor ahhoz hozzámenne bármikor feleségül. Bob a példaképe mindene, annyira okos, magabiztos és jóképű, hogy az már szinte hihetetlen. Az apját is szereti, de gyermekként a bátyjával több időt töltött, mint apával, mert ő mindig csak rohant tárgyalásról tárgyalásra. Mostanra kissé megállapodott már van neve, ismerik, így több időt tölthetnek együtt. Apja védőszárnyai mindig nyugtatólag hatnak rá, pláne mostanában a tinikre oly jellemző dackorszakban. Anya és ő közte mindig apa tesz igazságot, és persze az ő javára, Suzy ennek ellenére sem fordul kész akarva szembe a mamival. Mary olyan, mint egy nagy gyermek, nagyon megértő tud lenni és egy kicsit szeleburdi is, ez nagyon tetszik Suzy-nak. Néha olyan dolgokat is megtesznek, amin Georg csak kacag, és csak annyit mond:
- Az én két kislányom!
Na és Jane, apa nagy lánya - ahogy Suzy nevezi - a sexbomba, minden férfi álma a maga 18 évével. Címlaplány, minden családi próbálkozás ellenére nemet mondott, hogy ő orvosi pályára menjen, pedig egyáltalán nem buta. De neki a csillogás a fény a minden, már 16 évesen fotózták, szépségversenyen is részvett, ahol második lett. Bekerült egy olyan világba, amiről sokan csak álmodnak. A rengeteg meghívás mindenféle partira, ahová eleinte apa kísérte. Össze is súgtak a hátuk mögött:
- Nézd a bombázót azzal a kéjenccel.
Georg valóban kéjenc volt, mert szerette a gyermekeit, de Jane volt a gyengéje. Ha csak ránézett olvadozott, szeme ragyogott nem is látszott a 46 év rajta. Amikor megjelentek együtt valahol apa mindig maga elé engedte Jane-t, hogy addig is had gyönyörködjön benne.
- Szia anya! - csukta be maga mögött az ajtót Suzy.
- Szia édesem, - Mary a nappaliban kényelmesen elhelyezkedve a kanapén nézte a tv-t - gyere ide mellém!
Suzy odabujt, hogy megpuszilja, azonban Mary elkapta kezét és magára rántotta.
- Na most megvagy, nem menekülsz - kacagott, és ahol érte csókolta kislányát.
Suzy sem hagyta magát, és gyerekes birkózásba fogtak, hemperegtek a széles kanapén. Mary-n egy fehér köntös volt, ami természetesen szétnyílt és felfedte gyönyörű hibátlan meztelen testét.
- Anya! Te így fekszel itt? - csodálkozott el Suzy.
- Éppen most zuhanyoztam - válaszolta Mary, és pihegve felült mit sem törődve köntösével.
- Bárcsak nekem is ilyen szép melleim lennének - nyúlt anyja formás kebléhez, és
játékosan megcirógatta. Mary érezte, hogy borzongás fut végig a gerincén, mellbimbója megduzzadt, s mint egy borsószem olyan lett.
- Anya de érdekes, mitől lett ilyen? - simította meg a rózsaszín bimbót.
Mary finoman elvette lánya kezét a melléről, majd ő maga fogta meg egyenletesen napbarnított kebleit, rájuk nézett aztán Suzy-ra.
- Tudod ez mindig izgalom hatására jön létre.
- És te most izgulsz anya?
- Hát, ahogy vesszük, - mondta kissé elgondolkozva - talán inkább hogy kitakartál és a hűvös vagy?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.02 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Andreas6 2017. 09. 27. szerda 06:47
Kissé összevissza fogalmaztál, a nyelvtan sem erősséged. Egyébként is gyenge.
#10 A57L 2016. 10. 8. szombat 05:36
Mikor lesz folytatás.
#9 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:03
Tetszik smile
#8 sihupapa 2008. 11. 9. vasárnap 19:31
????
#7 SZÁURON 2004. 11. 18. csütörtök 20:10
na milesz? mért nem fojtatod ez edig a legjobb nacsináld!!!!!!!!!!!!!!!!!!!MÁR.
#6 Chris 2004. 10. 13. szerda 10:30
az ilyen történetekben miért gazdag mindenki?
#5 anon 2004. 10. 12. kedd 07:13
Jöhet a folyt, de szerintem sem lesz túl gyors:((((((((
#4 Süni 2004. 10. 12. kedd 06:42
Jó volt és várom a következőt, de ezekben a "legközelebb elmesélem" nem nagyon hiszek.
#3 Bratyó 2004. 10. 11. hétfő 19:17
Remélem nem sokat kell várni a folytatásra.
#2 warriorneo 2004. 10. 11. hétfő 15:56
nekem tetszett csak az a baj hogy rövid volt de remélem a folytatás hosszabb lesz :D
#1 Törté-Net 2004. 10. 11. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?