A+ A-

Heidi Müller

Az autómat vittem a szervizbe kötelező revízióra, időre mentem, így azt mondták fél óra múlva kész is lesz. Gondoltam megvárom, beültem egy sarokba ahol fotelok voltak, és az üvegasztal tele volt régi újságokkal. Rövidesen német beszédre lettem figyelmes, a pultnál ülő munkafelvevő nem tudott szót érteni egy német nővel, aki az autója felől érdeklődött. Gondoltam segítek, évekig dolgoztam Német országban, így nyelvi problémáim nem lehettek. És persze hátulról nagyon jól nézett ki a német hölgy. Rövid világos szoknya volt rajt, amelyhez magas sarkú szandált hordott, ami még jobban kihangsúlyozta izmos, napbarnított lábai kecsességét. Vékony áttetsző blúz viselt, vörös haja a vállára omlott. Ahogy közelebb léptem nagyon kellemes parfüm illatot éreztem.
- Segíthetek ? - kérdeztem németül.
- Igen, nagyon jó lenne - válaszolta és felém fordult.
Meglepetésemben alig jutottam szóhoz, egy negyven év körüli nő állt velem szemben.
- Heidi, Heidi Müller - nyujtotta a kezét.
- Norbert, Norbert vagyok, mi a probléma.
Elmondta, hogy behozta az autóját javításra, de a pultnál lévő ember nem tud semmit mondani neki.
Tolmácsoltam a munkafelvevőnek a hölgy panaszát, aki örömmel vette a segítségemet. Kiderült, hogy ma már nem készül el az autó, mert valami alkatrészt a szomszéd városból tudnak csak beszerezni. Heidi bosszúsan vette tudomásul a hírt, elnézést kértem tőle a szerviz nevében, és biztosítottam arról, hogy másnap készen lesz az autója. Megkérdeztem tőle hol lakik, szívesen haza fuvarozom. Kiderült, hogy a kertvárosban van házuk, ami nekem nem is volt nagy kerülő.
Rövidesen elkészült az autóm, kifizettem, és útnak indultunk. Ahogy beült mellém szűk szoknyája még feljebb csúszott. Megdicsértem az izmos formás lábait, láttam jól esik neki a bók. Elmondta, hogy sokat teniszezik, és úszik, így próbálja karban tartani magát. Azt is megtudtam, hogy a férje nem sokat van Magyarországon, ugyanis ügyvédi irodája van Németországban és bizony az nagyon leköti.
Ő viszont nagyon szeret itt élni, és az év nagy részét itt tölti. Az arcán és a kezén látszott a kora, de igényesen volt felöltözve, és láttam ad magára. Hálás volt a segítségemért, és azért is, mert hazafuvaroztam. Amint megálltam a nyaralójuk előtt megkérdezte, hogy mivel tartozik. Természetesen nem fogadtam el semmit, akkor legalább egy kávéra hadd hívjon meg mondta. Örömmel vettem a meghívást, beálltam a kocsi beállóra. A kinti melegből egy kellemesen hűs légkondicionált nappaliba léptünk. Hellyel kínált, és kiment a konyhába kávét főzni. Alig volt időm körül nézni, máris hallottam a filteres kávéfőző jellegzetes szörtyögő hangját. Heidi máris hozta a forró gőzölgő italt, és valami apró süteményt. Töltött a csészékbe, majd leült velem szemben, úgy vettem észre kacérkodik velem. Lábait néha annyira szétnyitotta, hogy fehér bugyiját láthattam. Közben jelentéktelen dolgokról beszélgettünk, majd felállt, hozzám jött, és ismét teletöltötte a csészémet kávéval. Amikor letette a kannát, hátat fordított, és én merészen a kezemet a combjai közé csúsztattam.
- Ó mein Gott - nyögött fel.
Először reflexszerűen összezárta a combjait, aztán szétnyitotta, és éreztem szabad a pálya. Feljebb csúsztattam a kezem, bugyin keresztül simogattam meg a vagináját, szinte beleremegett. Szembefordult velem, megsimogatta a fejem, majd kigombolta a szoknyáját, és kilépett belőle. Levette a blúzát, olyan kis mellei voltak, mint egy bakfisnak. De nem volt időm csodálkozni, a bugyiját már én húztam le. Öle teljesen kopaszra volt borotválva, a hajamba markolt, és a fejem gyengéden a lába közé vonta. Szóval ezt szeretnéd öreglány gondoltam, oké én nem vagyok semmi jónak az elrontója. Felálltam, Heidit a kanapéra fektettem, és a lábai közé hasaltam. Először a combjai belső felét nyaltam végig, aztán a mélybíbor szeméremajkakat nyaltam meg. Heidi kéjesen nyögdécselt, láttam nagyon tetszik neki a dolog. A szeméremajkakat egyenként vettem a számba, finoman szopogatva, csócsálva. Aztán szétnyitottam őket, és ott volt előttem a rózsaszín, nedves hüvely. Nyelvem amennyire tudtam betoltam az isteni barlangba, ahol sűrű nyelvcsapásokkal próbáltam felderíteni a legrejtettebb zugokat is. Majd nyelvemmel a csiklóját kerestem, amit hamar meg is találtam. Amikor megnyaltam az izzó igazgyöngyre hasonlító klitoriszt, öreg barátnőm hangosan felkiáltott. Nagyon finoman nyalogattam a csiklóját, miközben ujjam dugattyúként járt ki-be a lucskos hüvelyben. Fejem ismét az öléhez szorította, teste ívben megfeszült, és többször összerándulva, hangosan ordítva élvezett. Megtöröltem az arcom a mellettem talált ruhákkal, és felálltam. Heidi félájultan feküdt a kanapén, arcán üdvözült mosollyal. Nagyon fel voltam spannolva, olyan erekcióm volt, hogy szinte fájt már. Kinyitotta szemét, és megfogta a kezem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.32 pont (75 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 feherfabia 2015. 08. 9. vasárnap 07:20
Kellemes!
#7 listike 2014. 08. 8. péntek 16:57
Jó volt.
#6 papi 2013. 11. 4. hétfő 07:31
Tetszik.
#5 A57L 2013. 07. 27. szombat 04:29
Egész jó.
#4 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 21:22
azt elhiszem
#3 vidraa 2008. 01. 9. szerda 13:35
szerintem nem csak a képzelete szülte a sztorit.
azt írja a nő ordítva élvezett el. ez nagyon jellemző a német nőkre. és az is, hogy első találkozásra már kefélnek veled. volt dolga a srácnak germán csajjal az biztos..........
szerintem tök jó...
#2 tiborg 2007. 07. 28. szombat 06:52
JO A KEPZELETED FIUKA!!
Van meg mas is?Ha nem
szaradtal ki,irj meg!!
#1 Törté-Net 2007. 07. 27. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?