Mátra

Szavazás átlaga: 6.66 pont (67 szavazat)
Megjelenés: 2004. szeptember 27.
Hossz: 21 247 karakter
Elolvasva: 28 973 alkalommal
Mostanában, mintha rám lenne írva, egyre többen keresnek föl egykori kalandjaikkal, élményeikkel, én meg mint egy "doktor Csernus"
ü
alf
cs
alf
ör
alf
alf
k
, és hallgatom a kipirult arcú ismerőseim és barátaim néha elképesztő szextörténeteit.

Itt van például kedves Juli barátnőm esete. Ő az egyike azoknak, aki nálam idősebb, de jól meg vagyunk. Harmincas éveinek közepét tapodja, de fiatalabbnak látszik, bár nem is ez a fontos, hanem, hogy inkább fiatalabbnak érződik egész lényében. Kortalanul szemtelen gondalatvilága, hozzám közel áll. Sok dolgot meg tudunk dumálni, amit mással, korombelivel aligha lehetne, amikor úgy gondolom, hogy valamire nincs megoldás, tőle rendszeresen jön egy jó ötlet ilyenkor...

Közelmúltban, amikor egy ismerősünk családi életének ellaposodásának okát kutattuk néhány kávé társaságában, akkor szólta el magát először, valahogy így, hogy:
– Nekik is jót tenne egy kis többes szex.
– Tessék?
– Mucikám jól hallottad, mi van, dugasz van a fejedbe? Elhalnak a mondatok, mielőtt odaérnének...?
– De hát, miért nem jó nekik így kettesben?
– Jó, jó, de egyszer azért kipróbálhatnák?
– Mitől vagy te olyan okos ebben a témában, mi? Csak nem...?
– (némi szünet)... Józsi fűzött, vagy ezer éve.
– Már, hogy, mire fűzött?
– Hát, hogy szeretné látni, amikor én mással vagyok.
– Hogy félredugsz, ő meg kukkol?
– Nem küldted el a francba?
– De ezerszer.
– De hát, csak másképp lett, egyszer legalább, ha már szóbahoztad, vagy tévedek?
– Nem, tényleg egyszer belementem. Üdültünk fönn a Mátrában.
– És akkor megváltoznak a dolgok, ha üdülsz?
– Nem de akkor, és ott helyzet lett, aztán...
– Mit aztán...
– Dugtál mással a férjed előtt?
– Aha.
– Na de most meséld el mi a franc volt ez tulajdonképpen.
– Felmentetek üdülni a Mátrába aztán mindenki kefélt mindenkivel, és egyszer csak ártatlanul, vagy negyvenen neked esnek, mindenki dug mindenhonnan, te meg vállrándítással tudomásul veszed és élvezel vagy ezerszer, és szétkefélten és félájultan leheveredsz a pamlagra a két hátralevő hétben...
– Hülye. Most tényleg elmondjam, vagy nem is érdekel.
– Oké te jössz.

Elkezdte mesélni, hogy milyen kavar volt a beutaló jegyekkel, nem ide szól, nem akkorra, de cseréltek ezzel-azzal, aztán csak kettő jegy lett a négyből, filózás, mi legyen a gyerekekkel, de azok közben külön-külön, egy-egy táborba osontak, különben se nagyon fűlött a foguk a szülőkkel jópofizni az üdülőben. Lényeg, hogy bent ülnek az üdülőben az adott időben, édes kettesben amire, egymillió éve nem volt példa. Kaja isten, a hely csöndes, no tévé, no zaj, no telefon (még a mobil se szól) Szóval mint a mesében, a kerekerdőn túl, ott ahol már a mobil se szól...

Mondja, hogy, vagy három négy nap, teljes amnézia, alvás evés, néha valamilyen közömbös beszélgetés, vigyorgás a vacsoránál, ebédnél reggelinél, jobbára alváshegyek mentek. Neki legalább is. Éjszaka többször felébredt ugyan, hogy a falszomszédnál nagy élet zajlik. Egy női "élvezős" hang ismétlődött éjszakáról éjszakára, ami különösebben nem izgatta, mert elég fáradt volt mindenhez. Aztán néhány éjszaka elteltével, a hangok nem szüneteltek. Pár nap után reggel fele, tudatosodott benne, hogy a szobájuk, nem afféle rendes folyosói szoba, hanem egy előtérből nyílik, másik szobával egyetemben. Ikerszobáknak jelöli a beutaló-papír kétségtelen, és valószínű az ikerszomszédra tör rá éjszakánként a szex.

Amikor a közös fürdőszoba (fel sem tűnt, hogy közös) foglalt volt leült a tévét nézni az előtérbe, amíg szabad lesz a pálya. Már a nyolcórás hírek mentek a Napkeltében, amikor kipenderült a pár a fürdőhelységből. Pár évvel fiatalabb, pillanatnyilag
g
alf
ye
alf
rm
alf
ek
alf
telen
házaspár, alapvetően kedvesnek tűntek.
Aztán délután amikor kiültünk tévézni, akkor jöttek meg valamilyen hosszabb kirándulásból, ott csattogtak el papucsban bugyiban mindketten.

Aztán vacsora közös asztalnál. Neki Julinak még nem nagyon volt jó a kommunikációs csatornája, bár határozott javulást mutatott az első napokhoz képest, de a férje, egész este pampogott még odafönn a közös tévézésnél is. Lehetett videókat kikérni, és a fiúk kavartak mindenféle krimi dolgot. Este aztán belealudt még abban a nagy autósüldözésbe, úgy hogy Juli aludni tért, bár a társaság többi tagja tévézett sokáig. Másnap már jobb volt a helyzet, bár a fiúk valamilyen "helyes" német szexfilmet is kikértek estére, szégyen-nemszégyen belealudt a németül hörgő szőke nő körüli hacacáréba is. A lényeg, hogy a két szomszéd pár, jól megvolt egymással.

Aztán meséli Juli, hogy eljött a szombat este, addigra már mondhatni teljesen kipihent állapotba került, nagyokat sétáltak, sőt még a délután egy kis szex is összejött az erdőben egy kis romantikus tisztáson. Aztán utána faggatni kezdték egymást a férjével a maszturbációbeli fantáziálásról. Először Julit faggatta férje, hogy mire indulna be nagyon... Juli azt mondja kitérő válaszokat adott. Kicsit zavarta a kérdezősködés, aztán ő kezdte faggatni a férjét, aki kerek perec azt mondta neki, hogy attól mindig feláll, ha eszébe jut, amint Juli éppen mással szeretkezik a jelenlétében. Mondja, hogy elképzeli az arcát, a kéj letagadhatatlan
m
alf
ám
alf
or
alf
át
, az önfeledt élvezés intim őszinte megnyilvánulását látni, miközben egy idegen farok kényezteti hátulról...

Julit meglepte a dolog, és bevallotta, hogy neki is gyakori szexfelhevülése támad, arra gondolatra, hogy ketten is benne vannak, bár szerinte a fenekénél nem bírná, úgy hogy elképzelése szerint, mindkét fél a vaginájában táncol.
Egyszer egy barátnője mesélt erről, hogy egyszerre két pali dugta ott lenn. Egy asztalon fekvő pasira feküdt föl a nő, aztána másik meg a hátuk mögül kapcsolódott be a témába, és ettől ennek a barátnőnek olyan orgazmus sorozata lett, hogy majd el ájult. Azóta úgy gondolt Juli erre a dologra, mint a sex egyik legfelfokozottabb, legutolérhetetlenebb jelenségére, amitől Ő biztosan elmenne, percenként kétszer is. Aztán még egy pettinges közös élvezkedés az erdő mélyén... Utána gyanús suskusolás a vacsoránál, de a sugdolódzás már csak utólag tűnt annak.

A fiúk dumáltak valamit a vacsora-asztalnál – meséli – aztán a pasi súgott valamit a nő fülébe, amitől ő olyan különös grimaszt vágott: Érdekes? Fura? Majd látjuk? valami ilyesfélét olvasott a nő arcáról le. Aztán megint eljött az este, Ő természetesen a legizgalmasabb autósüldözésnél elment zuhanyozni, a krimi kellős közepén, meg fogatmosni, egy szál slafrokba. Amikor kiérkezett, épp egy zaftos pornófilm kellős közepén találta magát. Ami meglepte, persze utólag visszapergetve az eseményeket, hogy nem csak ő ült le tévézni köpönyegbe... Bár a többiek is fürödtek...

Lényeg, hogy ment a film, ami Juli szerint némiképp felpörgette, nagy cuppogások sóhajtozások, egy pasi valamelyik nő hasára élvez, két másik nő kényezteti egymást, egy harmadik kukkol valamilyen lépcsőről és őrült masztiba kezd, egyszóval ment a film, amikor észre veszi, hogy a szomszéd keze a feleségének szétnyiladozó köpönyege alá téved, és hát egyenesen a nő vaginája felé haladhatott, ahogy látni vélte.

Aztán a filmen lassan, már mindenki belekapcsolódik a szeretkezésbe, több pár egymás közelébe, mellett...
A szomszédnő keresztbe font lábát feloldva, terpeszülésbe helyezkedett közben a pamlagon, míg ő férje ölébe hajtva a fejét a másik pamlagról jól látta a filmet is és a szomszédékat. A szomszédnő egy idő múlva, szépen lassacskán széthajtotta lábát, és a szétnyíló köpönyeg nyílásán jól lehetett látni, hogy a szomszéd úr már mélyen bent jár az igazság ösvényein. Beszélgetés folyt ez alatt, sőt még a nő is hozzá-hozzászólt. Elemezték a szereplő-nő ereszkedő, és lengedező melleit, meg a farkakra tettek különböző megjegyzéseket. Közben szüntelenül, ki-bejártatta az ujját a nő vaginájában, de olyan természetességgel, mintha dohányozna, vagy keresztrejtvényt fejtenének. Pasi kezet váltott, elfáradhatott talán, és igen nyíltan, fellebbentve neje köpönyegét, átnyúlt a nő derekánál, másik kézzel elkezdte masszírozni, az addigra már teljesen fedetlen csiklóját, majd néhány kör után, egyszerűen behatolt ujjával, és ütemes ki-be mozgással készült a nőt csúcsra jutatni.
– Bocs, ne haragudjatok, tudjátok Katikám beindult...
– Áh nem zavar... persze, csak...

Aztán Katink hátravetett fejjel, ritmikus rángásba fogva, ott zihált a szembe-pamlagon, kezével közben az előbukkanó mellét masszírozva. Még vagy két percig fujtatott, lihegett hátraszegett fejjel, és még percek múlva is rángott egyet-kettőt a teste. A szomszéd elégedetten megpuszilgatta a homlokát. Kati nevezetű hölgy meg szétnyílt köpennyel, szinte valamennyi báját kimutatta, a fürdőruha sziluettjének világosabb foltjaival egyetemben. Hevert még mindig hátravetett fejjel, néha előre figyelve a tévé felé, perceken át még azután is, hogy nyíltszíni elélvezésben részesítette az alkalmi nézősereget.

A film pergett tovább, ahogy faggattam, Julink is igen beindultá vált szép lassan, mint mondjak, ilyet, tudod ilyet még soha sem láttam... – hajtogatta ott nekem.

Elöntötte a nuniját bőséggel a nedv, miközben érezte, hogy férjének árbocrúdja is igen nekiereszkedett a köpönyeg alatt, hogy a filmnek köszönhetően, vagy közrejátszott a szomszéd Katija is ebben, azt ott nem nagyon lehet elkülöníteni.
Juli elkezdte finoman masszírozni a dudorodást, ott a férje ölébe hajtott fejjel, majd fél kezével benyúlva a köpeny alá, kezét ráfonta a férje farkára. Körbenézve, nem találta cikinek a helyzetet, nem bámulta őket senki kiguvadt szemmel. Filmbeliek megint hangos sikoltozgatással ütemes zihálással élvezgettek, miközben a szomszéd Katija, szétnyílt köpenye hasítékjában ülve mindkét kezét a saját vagináján nyugtatta, bámulta a tévét, majd szép lassan, szabályos maszturbálásba fogott. Néha egyik ujjával le-lenyúlt a mélybe, nedvesítette újra a csikló kiszáradó részét. Mindezt olyan természetességgel, mintha teljesen egyedül nézné az egész filmet. Aztán rövid idő múlva ismét mélyebben vette a levegőt, és egyre nagyobb szüneteket tartott a beszélgetésben is, majd fenekét kiemelve, hangos sztakkatókkal, kezének szüntelen mozgásával élvezett újra el. Perceken át furcsa hangon búgott, majd visszahanyatlott az ágyra.

Én – meséli Juli – teljesen felizgultam ettől már végképp. Izgalmának egy pontján, a férjének farkára fonódott kezével, oly sebesen kezdett el működni, hogy a köpenyből is kibújt valahogy keze, meg a férje szerszáma. De már különösebben nem törődött a szégyenérzetével, azon a pillanaton már rég túl lendült. Csak húzta-vonta a bőrt, legszívesebben magába tolta volna, érezte, hogy néhány csiklómozgás elég lenne, a csúcshoz, és kezével, a köpenybe rejtező testén matatott, már-már zsibbadóan felajzott kispeckét kereste ujjaival. Szomszédnő hanyatt fekve szétnyílt lábakkal, teljes kitárulkozással feküdt pihegve szembe. Vagináján kis apró fehérkés folyam csüngött alá, amit aztán hamar szétkent egy lenyúló mozdulattal, s a nedv csillogva tapadt szőre, a combja tövéhez.

Juli érezte, hogy lassan minden másmilyenné válik benne, az érzékei átveszik teste fölött az uralmat, és felfokozott szívveréssel érezte a változást magán. Nagyon-nagyon kívánta férjét, egy farkat magába tudni, érezni az a velőtrázóan mély állapotot, amint hatol belé, érezni a remegést a lábában, mozgatni gyorsan a beletóduló farkat, remeg valósággal a keze, ahogy hozzá ér peckéhez. Talán ennyire nedvesnek még soha sem érezte, csúszott rajta az ujja, olyan sikamlóssá lett. Kezével őrült gyorsaságban fejte férje farkát, másik kezét nem mozdítva, meg saját peckén próbálta az ujját rajta tartani. A férj farkának mozgása-adta remegés, épp elég mozgást biztosított most csiklójának. Nem figyelt már nagyon a férjére, próbált hasonfekve, egy nagyobb terpeszben kezével hatékonyabb pózt felvenni, amikor megérezte az első pumpáló lökést a Józsi fejő kezében. Ennek első hullámaként látta a kilövelő áttetszőnek tűnő sugárnyalábot, ami valahol a szemöldökénél ért az arcához, aztán a második is arcát éri, aztán a többi kisebb lökésből kilövelő fehérség már a kezén folyik végig, sűrű folyamban. Egyre kevéssé feji férjét, s farkának egy-egy szorító mozdulata kapcsán el-előtört belőle, némi folyamutánpótlás. Valahogy férje élvezése kapcsán elfeledkezett a saját kéjérzéséről, amikor megint elindult lentről a bizsergés, zsibbadás, vagina belső falának gyűrűződő összehúzó mozgásának önkéntessége, de hiszen ezt nem ő idézi elő, a keze nem is mozog.

Jesszusom, úgy pattant fel a pamlagról mintha ezernyi tűvel szúrták volna meg. A szomszéd férj állt peckesen kiálló farkával meztelenül, a hátamögött, s az ő keze nyúlt majdnem gyorsan célhoz juttatva Julit. Bocsánatkérő magyarázkodás során aztán kiderült minden, hogy most tulajdonképpen a Juli férje kérte meg erre. Újabb magyarázkodás, zavar-zavar hátán,
k
alf
ín
alf
os
mentegetőzések, Juli dühös volt, hogy persze ketten benne, de hát nem úgy gondolta azt délután, amikor mondta, pláne, hogy ma este ezt le is játszák, meg hasonló.
Aztán a Kati oldotta meg a helyzetet, mondta hogy Ő is szeretné látni a férjét szeretkezés közben, erre most alkalom van, hisz majdnem mindenki elélvezett már az este folyamán.

Juli időt kért, és a mosdóban próbálta magát összerendezni. Kijött és még mielőtt túlzottan nagy megbeszélésbe foghatott volna, odament férjéhez, aki meztelenül feküdt a heverőn. Kérlelni kezdte, hogy ezt most halasszák máskorra. Férje mit sem törődve a nagy bepánikolásával, egyszerűen magára húzta, és szájon csókolta hosszan. Kezével már benn is járt, meg a csiklóján matat, aztán nunája belsőjén érezte, amint leomlik ellenállásának utolsó bástyája is. Érezte, ahogy egy mozdulattal férje magára fekteti, szétterpeszt és ő behatol, érezte az egyre növekvő izgalmát, férje pedig elkezdte az akkor és ott már eléggé felajzottá váló Julinkban a ritmikus mozgását. Aztán megállt a mozgás nem is olyan sokára, és egy másik farok behatolását érezte, közvetlen a férje pénisze felett. A szomszéd lábával átkarolóan tudott így már csak létezni felettük. Innentől fogva csak Juli benyomását tudom tolmácsolni, mert ugye a másik felet nem állt módomban megkérdezni.

Szóval azt meséli – hogy ott és akkor valamilyen különös belső, határozattan pengő-rezgő érzést érzett, valahonnét a dereka táján a gerincmentén, mintha valamilyen pontot valaki megnyomna testének belsejében és elindulna valamilyen folyamat, ami mintha már nem is ő lenne. Amikor az a másik farok is behatolt, minden porcikáját kitöltötte, érezte, hogy elveszett, nincs semmiféle ellenállás, már végképp benne. A gyönyör maga szabta útján jár, alul is felül is test nehezedik rá, nyomja is valahol, valami a szeméremcsontnál, lenéz és a lábak kusza mozgását látja, farok tövet, egy herezacskó megfeszült gömbjét, és minden egyes mozgásnál egyre beljebb jut, a benne levő második is. Amennyire a kezek és a lábak engedik, terpeszt, széjjelebb teszi lábát. Ettől valahogy odabenn több hely lesz, na nem sokkal. Mozog, de már az idegek, az izmok mozgatják, a test mint egy különálló személy átvette a hatalmat minden érzékiség felett, irányít, rendezkedik a dolgok felől, és egy cél számit, az a furcsa görcshullám ami a vaginája falából indul, remeg tőle, érintve a külön életet élően lüktető a csiklóját. Remeg egészen már farizma, nem tudja leállítani, megfeszül a combja, és ahogy megfeszül, ő maga ettől feljebb kerekedik az alatta lévőn, amitől a felette lévő még jobban, mélyebben tud belé hatolni.

A felső most aktívabb, gyorsabb, alul levő is mozog de egész más ritmusban, aztán lassan összehangolódnak, ellentétesen mozognak, amikor a fiúk beljebb jönnének, ő fenekével rájuk húzódik jobban, és ez az ellentétes mozgásból adódó hullámzás harmonizálódik össze. Amikor a fiuk be, ő rájuk feszíti magát és vissza. Minden egyes közös mozdulat őrjítő. Érzi, hogy pillanatról pillanatra, mozgásról mozgásra, feljebb megy benne, valamilyen megmagyarázhatatlan hullámló érzés, ami már a kezét rázza, és nem tud úrrá lenni a remegésen, alig tud kapaszkodni az ágy fix matrac részébe. Aztán az alsó férfi, elélvez, ott odabenn, megfeszül, majd érzi ahogy meleg folyadékját pumpálja, csak egyre pumpálja, érzi, ahogy csorog a sikamlós folyadék, kifelé magából, ahogy húzódik össze lassan a farok, ahogy ernyed. A másik mintha erőre kapott volna emez ondójától, még könnyedébben, mélyebbre járatva, nagyobb mozgás-úttal hatolt bele a ritmikus lökéseknél.

Feljebb emeli alsó testét, s az alsó farok ettől a mozdulattól végérvényesen kicsusszan a helyéből. A felül levő ettől még őrjítőbb mozgásba fog. Egész testében remeg, Juli nem tudja tartani a ritmust, csak ülő-fekvő helyzetben van és teste egyatta remegés. Már rég túljutott azon a ponton amit élvezésnek lehet nevezni, ez valami más, velőtrázóan mély érzés, ilyet még soha sem érzett, talán az első ájuláshoz hasonló maszturbálásához fogható. De most újabb hullámban ott, ahol az előbb elérte a küszöbingerféle elélvezést, szóval önnét már jön az újabb hullám, ismét remeg a hasizma, a combja, ő maga is alig kap levegőt, zihál, ég az egész vaginája, lángol, de olyan könnyedén jár ki-be rajta még a farok, hogy hagyja, itt vaaan,... aztán újabb és újabb hullámokban tör elő belőle az érzés, talán egy picit mindegyik jobb és erősebbnek tűnő élvezés mint az előző volt.

Aztán ismét ketten vannak benne, ismét érzi a gerincétől induló hullámzó rezgést, külön ritmusban járnak benne, ettől aztán olyan megmondhatatlan gyorsaságban tör belőle ki a gyönyör leírhatatlan sugárzása, síkít, ordít kiabál, valaki a száját fogja, csitítja.
Kati az. Folyamatosan hallja, hogy csssszt, halkabban te... remeg a karja, nem tudja magát az ágyon tartani, lába is jár, és csak nehezen áll vissza a légzése is a normális ritmusba. Zúg a feje, szédül, fülében mintha ezer ágyút sütöttek volna el, minden hang olyan távolinak tűnik, kóvályogva tesz egy kört a vécéig.

Homályosan látja, hogy a szomszédnő valamilyen sárga kis zizegőt tart a klitoriszához, sziszeg tőle. Férje
s
alf
ör
alf
t
iszik, a szomszéd előzékenyen ajtót nyit. Ő
P
alf
is
alf
il
. Már régóta kellett, de most megállíthatlanul jön belőle hosszan. Kijön a fürdőből, férje valamit kérdez, hogy lehet e, persze miért nem, csak nyugodtan,... Fogalma sincs mit kérdezett...
Leül a kerevetre, a tévé megy de véget ért a kazetta, és kásásan sziszeg a készülék.

Kati meg terpeszülésben küzd a sárga zizegőjével a nunájára szorítva, a férje farkát hátulról az ágymögül fogja előre, beteszi a szájába. Szomszéd mellett meg a férje.
– Gyere el onnan, héé – de nincs ereje kimondani a szavakat. – Mit keresel te ott? – de csak legyint, ezt is persze, magában. Kati furcsa görcsös rángatódzásba fog, egyre beljebb nyomja ujjával a sárga micsodát, aztán furcsa fojtott búgó hangot ad, mert hogy a szája nem szabad, aztán meg a szomszéd fara feszül meg, érdekes izommozgásából lehet következetni a történtekre. Kati lassan elernyed, kezével lassabban mozog, és ismét előkerül a sárga műanyag zizegőcske a nunijából.

Akkor jött a férjem, eladdig hangtalanul verte szegénykém a farkát, de a végsőknél, már jó előre hörögve (szokása szerint) aztán lövellt ő is. Kati félrehajtott fejjel hagyta, hogy érje a sugár, aztán mozdulatlanul várta, mikor pumpálódik az utolsó ráirányzott folyam. Nézte hosszan, amint csorog, a vállán, a válláról a mellbimbója irányába, majd, mint akinek jeges vizet csorgatnak a hátára, megrázkódott és tenyerével szétdörzsölte az egész patakot. Szólni sem bírtam, végül is már nem is zavart a dolog. Láttam hogy Józsi szemét szüntelenül rámszegezve csinálja magának az örömét, sajna én már semmit se tudtam bevallani, kész voltam – folytatta Juli – Szóval ekkor élveztem a legjobban el. Talán az újdonság varázsa, meg a szokatlan szitu, meg úgy minden, akkor múlt el a havim és e feletti öröm is közrejátszhatott. Szóval azóta, másképp gondolkodom erről.

– És utána?

– Jóban voltunk két hét alatt végig. Egyszer még szeretkeztünk egymás elött, de ki-ki a sajátjával. Az is elég inspirálóan hat, hidd el. Aztán mindenki ment a dolgára. Mi ide haza, ők meg valahová Miskolcra, vagy hova.
– Soha nem is próbáltad a többest?
– De igen, de soha sem jött össze. Egyszer megint úgy gondolta a férjem, szülinapom környékén, hogy megajándékoz egy hasonló élménnyel, de a kollégája az utolsó pillanatban beparázott, mondta, hogy nem megy neki úgy, ha bámulja egy harmadik, főleg ha ő a férj.
– Más?
– Volt más próbálkozás is. Chipp and dale fiúkat rendelt ki az egyik barátnőm, valamilyen csaj-bulira, többet is. Aztán volt ott minden, képzelheted. Engem is kapacitáltak, a többiek, de csak egy masztira futotta. Nekem ennyi elég volt, akkor és ott. Persze szívesen belementem volna, majd meg őrültem, remegett kezem lábam, de hát két gyerek meg a házasságom többet ér, más ha ő is ott van, és ő akarja, de így... Egy pasi így is rámélvezett, ahogy csináltam magamnak a buliban. Hétfőn vettem észre a munkahelyemen a blúzomon. De azért az nem megcsalás nem?

Aztán Julinak elkövetkezett a szürkére festett hétköznapok ritmusa, gyerekek suliba vitele, uzsi készítés nekik, meló, vacsora készítés, házi feladat ellenőrzés, mosás, kis tévé, teregetés, szunya, meg minden előröl. Néha-néha eszükbe jut a Mátra.

– Emlékszel, milyen klassz ott a levegő édesem?
– A levegő? A levegő az tényleg klassz ott – feleli egy kicsit elgondolkodva, talán Juli.
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 6.66 pont (67 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
én55
2021. október 16. 22:47
#15
Ez igen, nagyon jó írás.
1
Andreas6
2021. február 11. 08:11
#14
Nagyon tetszett, ami ilyen jó, az nem baj, ha hosszú.
1
z
zoltan611230
2020. október 17. 02:40
#13
Hosszú de jó..
1
cscsu50
2019. február 7. 10:30
#12
Elég jó.
1
t
t.555
2017. szeptember 24. 00:42
#11
Hosszú és jó!
1
f
feherfabia
2015. szeptember 13. 07:25
#9
gyenge!
1
zsuzsika
2014. november 9. 10:17
#8
Jó.
1
p
papi
2014. január 22. 05:11
#7
Nem rossz
1
a
A57L
2013. október 8. 04:39
#6
Elég jó.
1
k.t.
2008. december 3. 18:00
#5
azt kutattam , hogy mitől remeghet egy nő teste szex közben, mert velem ilyen most megtörtént!
Autóban szexeltem a szomszéd asszonyal, és egyszercsak az egész teste remeget (vibrált reszketett ilyesztő volt hirtelen) azt hittem, hogy meghal! kicsit megis ilyedtem, kérdeztem, hogy mi a baj, de nem mondott semmit, csak vette a levegőt. (mai napig sem mondta igaz nem is kérdeztem többet) most elolvasva ezt a cikket, ezekszerint egy nagyon nagyot élvezhetett a nő. és utólag most boldog vagyok, hogy ezt kihoztam belőle!
szeretnék még vele lenni (is), de a sors elszakitott bennünket! más pasihoz ment férjhez és nem tudom hova költözött.
ennyi
" történet igaz!!! a Nő teste ha jó vagy akkor remeg!!"
1
andris
2008. július 23. 15:40
#4
a férfiak nagyitsák a himbilimbit
1
biharos
2007. június 26. 17:22
#3
Jó!
9 pont
1
M.R.
2007. május 26. 11:06
#2
Tetszik!
1
T
Törté-Net
2004. szeptember 27. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1