A+ A-

Júlia vágyai

Júlia vagyok. 30 éves. Vidéken élek, egy boldognak tűnő házasságban.(már 12 éve) De csak tűnő, hát ez itt a nagy baj. Két gyermekemet nagyon szeretem, de a férjemmel a szexuális életünk enyhén szólva gyatra volt. Nem igazán törődött azzal, hogy nekem is legalább annyira jó legyen, mint neki. Tudom, most sokan felteszik a kérdést, akkor miért nem kerestem egy másik férfit. Ez vidéken nem olyan egyszerű.
Az egész 10 éve kezdődött, mikor úgy éreztem, hogy nem lesz ez így jó. Akkoriban Pestre kellet utaznom a munkám miatt. Dolgom végeztével, maradt még egy kis időm nézelődésre is. A sok nézelődés következménye, egy vibrátorral a táskámban tértem haza. Este örömmel vettem elő, hogy majd közösen kipróbáljuk, de a férjem mindenféle cafkának elhordott és kidobta. Gondoltam sebaj, a következőt nem mutatom majd meg. Sikeresen meg is szereztem. Úton hazafelé már csak az járt az eszemben, hogy mikor próbálhatom már ki. Nem volt otthon senki, így kapva az alkalmon, ki is próbáltam.
A férjem szerszáma nem egy méretes darab, és most a kezemben egy 20 cm. - es vibrátorral ülök a fotelben. Tudtam nincs sok időm, cselekednem kell. Simogatni kezdtem a melleimet. Nagyon kéjes érzés töltött el. Másik kezemmel a nunuskámat simogattam. Éreztem, hogy egyre sikamlósabb odalenn a helyzet. Bekaptam ezt az "óriás" vibrátort és szopogattam. Közben képek jelentek meg egy másik férfiról és egy lányról. Álmaim lovagja itt áll előttem, és vadul húzza rá a fejemet a farkára, a lány pedig nyalogatja a nunusomat. Most kihúzza a számból, és elém térdel. Megcsókolja a nunikámat, egy kicsit időzik is, aztán belém hatol!!!!!!! Közben a lány rátérdel a fotel karfájára úgy, hogy a puncija a szám előtt legyen. Csókolgatom, és nyalogatom finom illatú punciját. Ekkor már a vibrátor a nunikámban volt. Csak lassan, ütemesen mozog. Érzem, hogy mindjárt élvezek!!!! Halk nyögdécselésemet egyre vadabban reagálja. Egyre beljebb löki óriási farkát. Egyre feljebb kúszik bennem a kéjes vágy egy IGAZI orgazmus felé. Kiráz a hideg, és kellemes borzongás fut át a testemen. Óriásit élveztem!!!! Lassan magamhoz tértem, kinyitottam a szemem, de Ők már nem voltak ott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.12 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2018. 04. 7. szombat 06:12
Gyenge élvezet.3P
#2 cscsu50 2015. 07. 16. csütörtök 19:47
lehet alapja
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?