A+ A-

A nővérem és a barátnői

Egy kora nyári délutánon történt. 17 éves voltam akkor. Örültem, hogy kiszabadultam végre a suliból és a nyár első heteit bulizással töltöttem. Mozikba, discokba jártam a haverokkal. Ám aznap valami történt. Amikor hazaértem rögtön megütötte a fülem valami halk hörgés. - Biztos a nővérem. - gondoltam. Ilyenkor mindig szex filmeket nézett. Főleg amikor azt hitte, hogy nem vagyok otthon. Sokszor néztem a kulcslyukon át a filmeket, amelyeket nekem megtiltottak. Dóri még csak két évvel volt nálam idősebb nálam, de mindig úgy tekintett rám, mintha legalább tíz év lenne közöttünk. Mindig én voltam a pici hugica. Bementem a konyhába és töltöttem magamnak egy pohár üdítőt. A szoba felé vettem az irányt, ahol a tévé volt. Gondoltam meglátjuk mit szól a nővérkém, ha hirtelen benyitok, miközben ő nagyban maszturbál egy durva pornó filmen. Megálltam az ajtó előtt, megittam az üdítőt és nyugodtan kinyitottam az ajtót. Már kinyitottam a számat, hogy egy ártatlan "Hello! Mit csinálsz?" - al meglepjem, de a torkomon akadt a szó. Nem számítottam arra, amit akkor odabent láttam.
Az ajtó mellett egy nagy franciaágy volt. Itt aludtak a szüleim már amikor otthon voltak. Ezzel szemben volt a tévé. Annyiban igazam volt hogy a nővérkém pornó filmet nézett, de nem azt a nyögést hallottam. Az ágyon a nővérem térdelt. Vele szemben az egyik barátnője és forrón csókolóztak. Dórinak kikandikáltak a mellei a felhúzott topja alatt és a mögötte ülő másik barátnője éppen azt markolászta, miközben a nővérem nyakát csókolgatta. Kiesett a kezemből a pohár és tátva maradt a szám. A három lány ijedten nézett az ajtó felé. Biztos azt hitték, hogy a szüleink jöttek meg a sí útról, mert Dóri arckifejezése ijedségből rögtön szigorúra váltott. Már meg akart ereszteni egy szemrehányó "Te meg mit keresel itt?" - et, amikor a barátnői felálltak és odaléptek hozzám.
- Nem is mondtad, hogy ilyen nagy a húgod Niki. (Így nevezték ugyanis a nővéremet. Nem tudom miért)
Ő szóhoz sem jutott. Még mindig a toppja alját markolta, amit lerántott, amikor meghallotta az ajtócsikorgást.
- Tényleg már kész nő. - mondta az egyik lány, Brigi és belemarkolt a fenekembe.
A nővérem dühös arccal nézett rám. Betti a másik lány ekkor végigsimította az arcomat a kezével és maga felé fordította a fejemet. Mélyen a szemembe nézett. Úgy éreztem, mintha a tengerkék szemek egyenesen a lelkembe látnának. Ekkor legnagyobb meglepetésemre a nővérem arca megenyhült, ő is odalépett hozzám és rámosolygott. Ekkor Betti mellé lépett maga felé fordította Dóri fejét és megcsókolta. Dóri felé fordult átölelte és érzékien visszacsókolta. Vadul csókolóztak mint egy szerelmes pár. Ekkor Brigi elém leült az ágyra, az ölébe ültetett és megcsókolt. Én mozdulni sem bírtam a meglepettségtől. Még mindig attól, hogy a nővérem két lánnyal szeretkezik? Vagy attól, hogy előttem folytatják? Vagy talán attól hogy az egyik barátnője csak úgy lesmárol? Máig sem tudom.
Egy pillanatig csak megdermedve ültem Brigi ölében és néztem ahogy ajkait lágyan mozgatja az én mozdulatlan ajkaimon. Aztán erőt vettem magamon és remegve visszacsókoltam. Brigi ekkor átkarolt és magához szorított. Éreztem, ahogy ver a szíve. Hosszú fekete haja az arcomra omlott. Ekkor már mindent elfelejtettem. Azt hogy hol vagyok, azt hogy a nővérem mellettem smárol egy másik lánnyal és azt is, hogy engem meg egy másik barátnője smárol, és érzékien megcsókoltam a lányt. Éreztem, hogy Brigi szája mosolyra húzódik. Átkaroltam őt és beletúrtam a hajába. Brigi kezei lassan lefelé haladtak a hátamon míg végül elérték a derekamat. Ujjai a bőrömhöz értek. Először a hideg futott rajtam végig, de aztán úgy éreztem, mintha egy pillanat alatt felmelegedtek volna az apró ujjak. Benyúlt a pólóm alá, és elkezdte simogatni a melleimet.
Én is elkezdtem lefelé haladni a testén. Talán egy kicsit gyorsan. Érezni akartam a bőrét a kezemmel. Ám amikor a derekához értem, egy kicsit elbizonytalanodtam. Lassan előrefelé toltam a kezem. Olyan lassan, mint egy csiga. De aztán hirtelen valami furcsát éreztem, úgy mozogtak Brigi ajkai az enyémen, mintha suttogna valamit. Aztán a könyökével meglökte a kezemet, ami ettől felcsúszott a melleire. Belemarkoltam a formás dombokba a pólóján keresztül. Brigi hátradőlt az ágyon és ekkor szája eltávolodott az enyémtől. Megragadtam a pólóját és lerántottam róla majd arcomat a mellei közé fúrtam. Olyan voltam, mint egy szexéhes szörnyeteg. Vadul csókolgattam a melleit miközben ő nagyokat nyögött. Teste vonaglott az ágyon. Hirtelen azt éreztem, hogy egy test a hátamra fekszik. Egy kéz félresöpri a hajamat és rögtön a forró ajkak ölelését éreztem a fülemen.
Felpillantottam és nem hittem a szememnek Betti a fülemet csókolgatta, miközben a nővérem mögötte állt és a fenekét nyalta. Egy pillanatra megfeledkeztem Brigiről aki ekkor térdével meglökte a fenekemet és hirtelen az ajkam az övére tapadt. Ismét csókolózni kezdtünk. Betti elengedte a fülemet és felemelkedett a hátamról.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.04 pont (49 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 11. 30. vasárnap 10:21
Nem tetszett.
#9 A57L 2014. 04. 26. szombat 07:30
Azért nem rossz.
#8 papi 2013. 10. 20. vasárnap 10:09
Nem nagy durranás
#7 sihupapa 2008. 11. 7. péntek 02:01
egy kicsit primitiv
#6 tt 2007. 02. 22. csütörtök 23:54
Nagyon középszerű... Most Dóri vagy Niki? Pfh... 3aska
#5 TGP 2004. 10. 27. szerda 14:32
Magassarkú cipőben a szobában?
Csak két napja vesztette el a szüzességét?
Ez egy nagy mese.
5 pont
#4 lala 2004. 09. 11. szombat 08:11
kicsit túl mozis
#3 TuperHarley 2004. 09. 11. szombat 06:37
Hmm... Elég jó, 8 pötty
#2 dido 2004. 09. 8. szerda 00:16
Hát... közepes
#1 Törté-Net 2004. 09. 6. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?