A+ A-

Az áldott konyhaasztal

Mielőtt felült volna az asztal szélére, felhúzta a szoknyáját. Egy rövid farmeranyagból készült mini volt rajta, olyan falatnyi féle, ami éppen hogy ráfeszült a keskeny csípőjére. A szoknya alatt piros, átlátszó anyagból készült bugyit viselt, azért pirosat, mert az jól illett a szoknya kékjéhez. Jól sejtette a férfi reakcióját. - Biztos feláll már a farka. - gondolta magában. - Jó lenne megmarkolni. - De még reggel eldöntötte, ma jó kislány lesz, nem lesz annyira nyomulós, így megelégedett a szoknya felhúzásával.
Nem ült fel teljes fenékkel. Gömbölyű popsiját inkább csak nekinyomta az asztallap széléhez, jobb kezével megfogta a szoknya szélét és féloldalasan feljebb húzta, baljával pedig az asztallapra támaszkodott. - Remélem kényelmes a belátás. - érezte, hogy a másik fokozatos izgatása őt magát is beindítja. Érezte, ahogy a bugyi csenevész anyaga alatt a szőrtelen körítésű szirmocskái megvastagodnak.
De a férfi nem mozdult. Még mindig a konyhaajtóban állt, a félfának támaszkodva.
A lány kicsit széjjelebb rakta a lábait. Nem feltűnően, csak egy kicsi mozdulat volt, de lehetetlen, hogy a ránéző figyelmét elkerülje.
- Úgy látszik elég kurvás hangulatban van ma a kicsike. - gondolta magában az ajtóban álló. - Túl jól sikerült a tegnap esti bemutatkozás, pedig csak egy gyors numera volt a medencénél.
- Úgy látom tetszett a tegnapi dugás. - szólalt meg végre.
- Bizony, nagyon jó! - nyalta meg a kiszáradó szája szélét a lány és még széjjelebb nyíltak a hosszú vékony combjai.
- Pedig ki se nyaltalak.
- Most megteheted! - tette másik kezét is az asztallapra a lány és egy kicsit hátradőlt.
- Megmutatnád a melleidet? - lépett végre közelebb a lányhoz.
- Húzd fel magad a blúzom.
- Van rajtad melltartó?
- Minek kérdezel hülyeségeket, mikor tudod, hogy nincs. - a vékony anyagot valóban szinte kiszúrták a peckesen előremeredő mellbimbók. - Tudod jól, hogy nincs szükségem melltartóra. Valóságos luxus lenne ilyen cickókhoz.
Ami azt illeti tényleg nem voltak nagy mellei a lánynak, sőt még közepesek sem. Az alig tenyérnyi domborulatokon viszont paradox módon elég nagy udvarú és előreálló kúp alakú gyorsan keményedő bimbók díszlettek.
- Szeretem a mellbimbóidat megcsodálni. - a férfi odaért a lány elé. Elkezdte kigombolni a sliccét.
- Most te húzd le a bugyimat. Nekem nincs kedvem a vetkőzéshez.
A nadrág már kiengedte eddig elrejtett rabját. A kőkemény fallosz bátran előremeredt. A lány kék szeme azonnal rátapadt.
- Már szinte magamban érezlek újra! - lehunyta a szemét és hátravetette csinos fejét. Hosszú szőke haja az asztallapot súrolta.
- Szép hófehér bőröd van. - a férfi mindkét keze a lány combjait simogatta. Szerette a selymes bőr érintését és az izmok keménységét. Kezei a szoknya alá túrtak és a két feszes gömbölyűséget ölelték. Az erős ujjak belekapaszkodtak a fiatal húsba. Jó volt megmarkolni őket.
A lány még szűz volt, mikor tizenhat évesen befogadta. Elszökött otthonról, megunta a kolostori fojtogató légkört. Ahogy elmondta neki, ha egy fiú közeledett volna hozzá, azonnal elmarták mellőle. Anyja féltékeny aggodalommal követte miden hova. Ne lehetett nyugta sehol. Így eljött. Egyszer látta a tv-ben, hogy keresik őt. Akkor majdnem felvette a telefont, de aztán mégis meggondolta magát. Jobb ez így. Otthon talán még jól meg is vernék az elbitangolásáért. Így egyike maradt a sok eltűnt gyereknek.
A férfi a pályaudvaron talált rá. Nem tolakodott, nem kérdezősködött. Csak azt mondta, hogy kaját, szállást adna neki egy kis házimunkáért cserébe. Ebbe könnyen belement. Már két hónapja volt nála a lány, mikor egy viharos, villámokkal szaggatott este bekérte magát a férfi ágyába. Először csak hozzábújt, belélegezte a férfi zuhanyozás utáni tiszta szagát, aztán már szabad utat engedtek a fellángoló szenvedélynek. Csak kicsit vérzett, amikor először magába engedte a beléhatoló, rajta fekvő férfit. Az első aktus fájdalmát hamar feledtette a férfi mindennapos gyöngédsége és az azóta megszokottá vált naponta többszöri szeretkezés.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 01. 23. szombat 07:37
Tetszett!
#5 zsuzsika 2015. 02. 3. kedd 07:45
Rövid,befejezetlen.
#4 A57L 2013. 09. 1. vasárnap 05:10
Elmegy.
#3 papi 2013. 07. 18. csütörtök 12:23
Nincs befejezve,folytasd!
#2 Peet 2004. 08. 20. péntek 23:20
folytatás???
#1 Törté-Net 2004. 08. 19. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?