A+ A-

93 júliusa

Egy kicsit vad a történet, készülj fel rá, hogy itt- ott fantáziának fog hatni. Pedig nem az hidd el. És tényleg akár egy pornónovellának is beillene. Szóval még fiatal voltam és független. Egyedül laktam egy 25 nm- es VIII. kerületi lakásban. Nyaranta a Népligetbe jártam ki napozni, ingyen volt, a sört bolti áron vettem, a locsolócsap lehűtötte és csajok is voltak kinn. Egy alkalommal egy idősebb nő közelében ültem le, egy eléggé elzárt helyen. A nő egy idő múlva felült és lazán levette a bikinifelsőjét. Már benne volt a korban, de a melle még feszes volt, ha már kissé megereszkedett is. Kissé ledöbbentem, de tetszett a látvány, elég régóta nem volt akkor épp barátnőm. Azon kívül persze első alkalommal nem történt semmi, hogy csak mosolyodtunk egymásra, Ő meg félóránként olajozta a cicijeit. Nekem meg persze állt mint a győzelmi zászló. Második alkalommal már direkt oda mentem ki. Már kinn volt Ő is. Megint az olajozós játék egész nap, de délután nem bírtam tovább és elővettem a farkam. Csak mosolygott a látványon. Simogattam magam, de azért mindig visszatartottam amikor az élvezéshatárra érkeztem. Ő dőnként felült megigazította a pokrócát amin ült, ilyenkor felém fordította gömbölyű seggét, combjait széttárta és a puncija kidomborodott hátrafele.
Elég sokáig, kb fél 6- ig tartott a "show" utána felöltözött és elment. A harmadik héten szintén előbb ért ki mint én de most megszokott bikinialsója helyett egy akkora tanga volt rajta aminek anyaghányada kb két cipőpertli meg egy negyed gyermekzsebkendő. Megint beindult az olajos simogatás aminek csakhamar jelentkezett a hatása. Mivel múlt héten nem csinált botrányt, szépen elő megint a kisfőnököt. Lassan simogattam a kemény szerszámon, ha előreszaladtam a csúcsig akkor leáltam és lassú légzéssel, meg az intimizmaim játékával valahogy sikerült visszafognom az orgazmusom. Mosolygott egy ideig a látványon majd felállt és odajött hozzám. Persze Én "rendes" emberként becsomagoltam magam.
- Szia Klári vagyok .
- Szia, Péter.
Egymással szembe leültünk.
- Látom nem tolakszol, de engem izgat ez a szituáció és Én is fel vagyok izgulva a látványtól.
Nem zavar, hogy idősebb vagyok és Én kezdeményezek
- Nem, miért kellene- mosolyogtam
- Ne dugd el a farkad, nagyon kellemes látvány- mondta
Félrehúzta a tangáját és elkezdte magát izgatni.
- Csináld Te is - sugta
Elővettem újra a szerszámom és lassú mozdulatokkal húzogatni kezdtem rajta a bőrt. Amikor már begerjedt idönként előrehajolt és bekapta. Néha meg én szopogattam a bimbóit miközben a csiklóját meg a punciját izgattam. Folyt belőle a nedvesség, már az élvezés határán voltunk amikor nyögdécselni kezdett:
- Kefélni akarok,...a farkad kell...menjünk valahova ahol rendesen dughatunk.
Magunkra kapkodtuk ugy- ahogy a ruhánkat és pár száz méterrel odébb találtunk is egy meglehetősen bokros területet. Ott aztán leterítettük az Ő nagy pokrócát, teljesen meztelenre vetkőztünk. Először finoman csókolgatni kezdtem a mellbimbóit, szopogattam, majd lassú nyalogató mozdulatokkal kezdtem lejjebb vándorolni a pocakján, birizgáltam nyelvheggyel a combja tövét és az ágyékát. Nyöszörgött, amikor a popsija és a combja találkozásánál kezdtem szívni a bőrét, majd finom nyelvcsapásokkal elindultam a puncija irányában. Hörögve kezdte el venni a levegőt amikor a szeméremajkait csókolgattam, majd megrándult amikor finoman bekaptam a csiklóját. Lágyan szopogatni kezdtem, közben a nyelvemmel a hegyét csapkodtam. Csorgott a nedve, előbb egy, majd két ujjam csusztattam be a puncijába. Lassan mozgattam az ujjam, utána visszahajlítva masszírozni kezdtem a csikló belső tövét. A pólóját a szájába tömte, hogy a sikolyait elfojtsa. Vonaglott és dobálta magát és éreztem ahogy megfeszül a teste, ívbe hajlik és éreztem ahogy a számat telifröcsköli valami forró lével.
Összeszoritotta a lábait és eltolt magától. Rámosolyogtam és újra megcsókoltam a mellbimbóját amire csak egy nyögés és egy rándulás volt a válasz. Fölé emelkedtem, széthúztam a combjait és misszionárius pózban ráfeküdtem. Felhuztam a combjait és egészen lassan kefélni kezdtem. Óvatosan toltam befelé a farkam amit halk mormogással nyögéssekkel kísért.
- Iiistenem...de jóóó... Mélyen...még...
Amikor tövig betoltam, lassan mozogni kezdtem, hol apró kőröző mozdulatokkal, hol lassú ki- be tologatással, hol csak tövig benn a nőben és közben, ahogy az intim izmaim megfeszültek és megmozdult a péniszem, a méhszájat vagy a hüvely felső részét izgatta a makkom. Addig mozogtam igy finoman mozogva, amig könyörögve kért, hogy keményen basszam és ne törődjek vele mert már kész és zsibbad a puncija. Akkor feltettem a lábát a vállamra és amilyen gyorsan és keményen csak bírtam elkezdtem kefélni. A szájába az öklét tömte, hogy a sikolyait elfolytsa, én meg pár percnyi eszeveszett mozgás után beleélveztem. Lihegve pihentünk egy ideig. Utána beszélgetni kezdtünk, és simogattuk egymást. 52 éves kora ellenére még nem volt megereszkedve a teste, bár a kor már látszott rajta. A bőre sima volt és bársonyos. Puha húsos tenyerével átfogta a tövénél a farkam és finoman ritmusosan meg- megszorította, közben a mutatóujjával a zacskom tövét masszírozta. Lassan visszatért belém az élet. Újra csókolgatni kezdük egymást én a füle tövét és a nyakát csókolgattam, és lejjeb vaándoroltam kemény bimbóihoz. A pöckét kezdtem masszírozni, amit mély nyögdécseléssel fogadott. Magához ölelt majd beleült a farkamba. Lassan mozgatta a csípőjét,
Én meg a cicijeit simogattam, csókolgattam, szopogattam, a hüvelykujjammal pedig a csiklóját masszíroztam továbbra is. Igy élvezett el másodszor. Rámborult és a fülembe súgta:
- Ezt a menetet hátulról fejezzük be.
Négykézlábra állt, mögé térdeltem és a domború popsiját széthúzva bevezettem a szétnyílt punciba a farkam. Ahogy az előbb szemből most hátulról is ugyanazt a finom variációban keféltem, közben magát simogatta. A lökések között egyszer csak hátranyúlt és a hátsó bejárathoz irányított. Egész finoman csúsztattam be neki, Ő magát simogatta míg Én a popsiját ostromoltam. Az első lökésnél éreztem, hogy igy natur nem fog a dolog sikerülni, de kéznél volt a napolaja. Bőségesen bekentem vele magam is és a popsilukát is. A szűk, forró nyilás a lassú, de határozott nyomásnak engedett és éreztem ahogy a záróizom teljesen átengedi a farkam. Tövig benne voltam és határozottabb lökésekkel kezdtem dolgozni benne, közben a csiklóját masszírozta. Csakhamar bele is élveztem. Utána még elvoltunk kinn egy darabig, sokáig beszélgettünk róla, rólam a munkánkról, könyvekről. Este hazakísértem. Néhány alkalommal még találkoztunk, a lakásán párszor megismételtük a ligetbeli kalandot, volt rá időnk egész éjszaka, de amikor többször is úgy értem fel hozzá, hogy "most épp rosszkor jöttél" inkább megszakítottam a kapcsolatot. Remélem az ezüst éveinek legalább egy kis morzsáját megédesíthettem, és én is köszönöm Neki azt a vad délutánt és az utána következett néhány éjszakát
Hát ennyi.
Szavazz Te is!

Átlag: 7.13 pont (104 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 Andreas6 2017. 11. 24. péntek 06:28
Semmi kifogásom az idősebb nők ellen, ha gusztusos a külsejük. A stílusod még fejlődhet.
#16 t.555 2017. 08. 30. szerda 04:07
Tetszik a történet!
#15 ivol 2017. 02. 3. péntek 22:01
Nagyon kellemes volt olvasni. Korrektül írta le az adott szexuális cselekményt.
#14 barbi81 2016. 10. 8. szombat 20:53
okes sztori
#13 feherkalman1 2016. 07. 6. szerda 08:19
Hibátlan!
#12 vakon53 2016. 04. 20. szerda 15:15
10 Pont!
#11 zsuzsika 2015. 10. 27. kedd 08:25
Nem rossz.
#10 listike 2014. 09. 25. csütörtök 07:16
Jó.
#9 A57L 2014. 05. 3. szombat 06:58
Nem volt rossz.
#8 tutajos46 2014. 02. 15. szombat 21:39
Jó kis nosztalgia!
#7 sztbali 2014. 02. 3. hétfő 16:27
Nem annyira vészes.
#6 genius33 2013. 02. 28. csütörtök 08:31
Nagyon szuperrr.
#5 pandur 2007. 09. 20. csütörtök 15:04
tök jó volt
#4 biharos 2007. 06. 27. szerda 17:59
Kit érdekel itt, hogy a fickónak mekkora a lakása...az, hogy gerontifil az Ő baja, amúgy lehetett volna rosszabb is...
6 p.
#3 Pavlov 2004. 07. 23. péntek 19:45
Betyár...
#2 Salix 2004. 07. 22. csütörtök 10:13
Nem rossz. Sok a szoismetles, de annyira nem gaz. Valamit nem ertek:
Hogy-hogy mar 422-szer töltöttek le, 5 ember szavazott ra es csak tegnap (ill.) ma ejfelkor került fel? Vagy a valasz az, hogy olvassam el a FAQ-ot???
#1 Törté-Net 2004. 07. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?