A+ A-

Barát és szerető

A gimmnáziumi évek alatt gyakran születnek hosszan tartó barátságok,szerelmek. Én olyan szerencsés / szerencsétlen helyzetbe kerültem, hogy viszonzatlan szerelmet éreztem egy lány iránt (az egyszerűség kedvéért legyen a neve Ági), aki egyben nagyon jó barátom volt. Ő tudta mit érzek iránta, de párszor elbeszélgettünk a dologról, és abban maradtunk,hogy nem lesz semmi köztünk.
Iskolaidőszakban sokan nálunk gyűltünk össze az osztályból,mivel én laktam a legközelebb a gimihez. Főleg vonat illetve busz indulás előtti várakozó, pihenő volt az otthonom,bár én ezt nem bántam,hisz ilyenkor volt igazán lehetőségünk eldumálni. Ritka volt az olyan eset, hogy egyszerre két-három embernél többen gyűljünk össze nálunk. A már említett lány gyakori vendégem volt, suli időn kívül is elég sokat lógtunk együtt. Sokat beszélgettünk, álmodoztunk a jövőről, megbeszéltük egymás kapcsolatait, és persze a szexr is gyakor téma volt. (Ahogy Ági mondta mindig egy édes mosollya körítve: "Fiatalok vagyunk,még jó hogy ennyire érdekel minket!" )
Egyik szerda délután elmaradt az utolsó óránk és a már bevett szokás szerint felénk vettük az irányt. Mikor megérkeztünk hozzánk és letelepedtünk, eszembe jutott, hogy valaki nemrég hozott ajándékba egy kis rumot, és felvetettem az ötletet, hogy mi lenne, ha megkóstolnánk. Miután szépen kénylemesen elhelyzekedtünk, a tv előtt (ő a kanapén nyúlt el, én a mellette levő fotelba vágódtam bele) és megkóstoltuk az italt, elkezdtünk beszélgetni. A harmadik mondatunk rögtön a szexről szólt. Közben egymásnak töltöttük a rumot, és mire a hatodik pohárnál tartottunk, addigra már arról faggattuk egymást, hogy kit mi izgat fel a legjobban, testének mely részére a legérzékenyebb (puncit / farkat kivéve :-) ). Elmondta, hogy ő azt szereti a legjobban ha a melleit simogatják, markolják akár még vadul is. Mindegy mit csinál, ő csinálja, vagy neki csinálják, úgy az igazi, ha közben a melleit izgatják. Ekkor egy "rumgőzös" pillantomban gondoltam egyet, átültem a kanapé szélére és megmarkoltam mindkét mellét és megkérdeztem, hogy valahogy így gondolta-e. Erre ő halkan felsóhajtott és bólintott egyett. Benyúltam a felsője alá és a melltartón keresztül izgattam tovább a melleit. Feléhajtoltam és lágyan megcsókoltam,amit ő viszonzott. Ahogy visszaemlékszem a lágy csókjára, még most is elfog a vágy. Ezután mint aki tudja, hogy ellenkezni kell,de nem akar, a szemembe nézve megkérdezte, hogy mit csinálunk mi. Tudtuk, hogy nem lenne szabad folytatni, hisz megállapodtunk, de az ő szemében is láttam a vágyat, én pedig ettől mégjobban kívántam. "Szerencsére" a sors ekkor a haza érkező anyám képében szólt közbe. Megérkezését hallva villámgyorsan ugrottunk szét és pakoltuk el a piát. Tíz perc beszélgetés után Ági jobbnak látta, ha kimegy a buszmegállóba és ott várja meg a buszt.
Két hétig nem beszéltünk róla és ez idő alatt Ági ritkábban jött hozzánk és csakis olyankor, mikor valaki más is erre tévedt az osztályból. Két héttel később megbeszéltük a dolgot és bemagyaráztuk egymásnak és magunknak, hogy minden a pia és a ránk törő hiány miatt történt. A következő néhány hétben Ági megint eljárt hozzánk és minden olyan volt, mintha semmi nem történt volna. Persze egy darabig a pia szót sem említettük. Egészen addig, míg valakinek névnapja nem volt és nálunk egy pohár pezsgővel koccintva köszöntöttük fel az ünnepeltet. Egy óra múlva és fejenként három pohár pezsgő elfogytával Ágit kivéve az egész banda lelépett. Mi megint letelepedtünk a tv előtt ám ezúttal Ági megkért (nem először), hogy masszírozzam meg, mert fáj a háta. Ehhez le is vette a felsőjét és a melltartóját, de olyan gyorsan, hogy mire én beértem a maradék fél üveg pezsgővel és a két pohárral Ő már hason feküdt, így én lemaradtam arról, hogy előlről is megcsodálhassam. Kissé csalódottan töltöttem mindkettőnknek és miután megittuk, leültem mellé és masszírozni kezdtem. Megint beszélgettünk közben arról ami a legutóbbi ivásunkkor történt, és megkérdeztem, hogy tényleg jól esett-e neki. Erre ő egy kacér mosollyal és egy kérdéssel válaszolt: "Szerinted?". Éreztem,ahogy megint elfog a vágy és hopgy pezsegni kezd a vérem egyre finomabban masszíroztam, vagyis inkább akkor már simogattam. Egyszer csak gondoltam egyet és a mellei alá nyúlva megmarkoltam mindkettőt. Éreztem, ahogy mélyebben veszi a levegőt miközben a merevedő bimbóit az ujjaim közé fogtam. "Látom,megtaláltad őket." - állapította meg és nyelt egy nagyot. Mondtam neki hogy ülljön fel és én beülök mögé és így látja a tvt is és én közben tudom masszírozni a vállát. Nagy nehezen bele egyezett és én beültem mögé, Ő pedig teljesen hozzám simúlt a hátával, kezeit a mellei előtt kissé össze kulcsolta és a térdeire tette. Rövid ideig tényleg csak masszíroztam a vállát, de nem bírtam sokáig és inkább elkezdtem csókolgatni a vállát és a haladtam fel a nyakán, miközben előre nyúlva megmarkoltam mindkét mellét és a bimbóit a ujjaim közé csípve morzsolgattam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.88 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 sztbali 2015. 01. 11. vasárnap 21:31
Jó történet.
#6 zsuzsika 2014. 12. 20. szombat 07:17
Jó.
#5 A57L 2014. 06. 13. péntek 05:41
Ez jó lett.
#4 papi 2013. 06. 13. csütörtök 05:20
Nagyon jó
#3 genius33 2013. 03. 2. szombat 12:17
Nagyon szép! smile
#2 v-ir-a 2012. 12. 12. szerda 14:49
aranyos kis történet smile
#1 Törté-Net 2004. 07. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?