A+ A-

Barack és bor

Fordítás
Eredeti történet
(Anzu japánul barackot jelent)
Vendéglátó szakos főiskolás vagyok. A tanterv egyik tárgya a borismeret, melynek keretében nem csupán a különböző szőlőfajtákról tanulunk, hanem az óra keretében meg is kóstolhatjuk a különböző borokat. Általában hatféle bort kóstolunk egy órán. Mindegyik bort külön pohárban kapjuk. Néhányan csupán éppen hogy belenyalnak a poharukba, van, aki csak pár apró kortyot iszik meg alkalmanként, a többit pedig otthagyja. Na, én nem ezek közé tartozom! Én fenékig kiürítem minden adag, kóstolásra szánt boromat. Tulajdonképpen ezeknek az óráknak köszönhetően emelkedett meg az alkohollal szembeni ellenálló képességem, hiszen minden szerdán van ilyen foglalkozás. Ilyenkor meg tudnék inni legalább 10 pohár bort is (gyakorlatilag csak 5- 6 pohárral kapunk, ami azért elég jelentős adag egy lánynak, aki 165 cm magas és 57 kg.)
Mindenki tudja, hogy az alkohol mit művel egy lánnyal. Beindítja, és jól benedvesíti farokra éhes punciját. Ahogy a fű csinálja a fiúkkal, az alkohol lazává, felszabadulttá teszi a lányokat, és az illető engedi magát meghódítani. Nálam ez szó szerint így van, ha iszom.
Mögöttem általában egy másik lány szokott ülni, egy édes japán csaj, aki mellesleg imád hozzám nyúlni. Mindenki imádja ezt a japán csajt - Anzut - , aki gyakran ölelget, néha még titkon a fenekem is megsimogatja. Az előző félévben egyszer áthajolt hozzám, és meg akart csókolni, de én elfordítottam a fejem: azt hittem csak ugratni akar. Később, egész nyáron ezen a kis eseményen tűnődtem: vajon tényleg meg akart- e csókolni? Engedtem volna- e, ha tudom, hogy komolyan gondolja? Élveztem volna- e?
Ebben a félévben is egy csoportban vagyunk. Éppen a rizlinget kóstoltam, amikor éreztem, hogy az éles kis körmeivel a nyakam érzékeny részét cirógatja. Húh! Már csak egy kis csoki hiányzik a közérzetem teljes mértékű javulásához... Anzu tényleg nagyon aranyos csajszi! Majdnem mindig megsimogatja mostanában a fenekem, néha titokban még a mellem környékére is elmerészkedik. Sajnos, túl messze ül tőlem ahhoz, hogy benyúlhasson a pólóm alá. Sohasem szakítom félbe a játékait. Sohasem gondoltam többre, minthogy csupán játszik.
Ám egyszer, az óra (és néhány pohár német bor) után, megragadta a kezem, és tréfásan a lépcső felé húzott. A falhoz szorított, és megcsókolta az ajkaimat. Nevetett, és én megkérdeztem tőle, hogy biszex- e. Mint kiderült: az. Kezem bátortalanul útjára indult, és a pólóján keresztül megsimogattam a melleit. Majd lejjebb kalandoztam, először a csípőjét cirógattam, majd vékony nadrágján keresztül kitapogattam bugyijának vonalát. Éreztem azt a drága, hűvös testet, éreztem a húsát, fenekének aranyos formáját. Anzu csukott szemekkel, simogatásom ütemére, lágyan ringatta a csípőjét. Kezem most már bátran, felszabadultan járt fel alá: néha belemarkoltam a feszes húsába, néha csak gyengéden, alig érintve simogattam. Szerettem volna, ha a tenyeremben érzem a punciját, de egyelőre nem mertem ilyet tenni. Ez volt az első alkalom, hogy másik nőt érintettem és ki akartam élvezni minden egyes pillanat varázsát.
Úgy csókoltam az ajkait, mintha egy férfit csókolnék. Nyelvével átnyúlt a számba, ott gyengéden fogócskázott az enyémmel, majd a felső ajkamat szopogatta, úgy, ahogy pár pillanattal korábban én csináltam az övével. Gyengéden harapdáltam az ajkait, mire lágy sóhajai betöltötték a körülöttünk lévő teret. Másik kezemmel tovább haladtam, és a pólóján keresztül végre rátapintottam a mellbimbójára. Keze megtalálta a popsimat, és még közelebb húzott magához, és csípőmhöz dörzsölte magát. Óh, miért nem húztam fel szoknyát aznap reggel! Helyette szűk bőrnaci volt rajtam, melyen keresztül igen nehezen lehet megmarkolászni (úgy emberesen) a fenekem. Folytattuk a csókolózást, egészen addig, míg abba nem hagyta és fel nem kacagott. Ez a kacaj minden volt: kezdet és vég egyben.
- Sajnos órám van. Mennem kell - mondta azzal az érdekes, ázsiai akcentussal. Mit mondhattam volna ekkor? Semmit - egyáltalán semmit. Mosolyogtunk, és elhagytuk a lépcsőházat. Én pedig mentem, mert randim volt a párommal.
Következő hétre azonban kitaláltam valamit! Megkértem a fickómat, hogy várjon rám az aulában. Ő elég nagydarab, majdnem eléri a két métert, csokibarna bőre van, az ajkai pedig pont olyanok, amilyet egy éhes punci kíván.
Amikor kiléptem a teremből, megkérdeztem Anzut, nincs- e kedve sétálni. Bemutattam a barátomnak, Robinak, és hármasban sétáltunk a lépcsők felé. Kicsit szédültem, de a párom szorosan mellettem volt. Kinyitottam egy ajtót, és Anzut betoltam a terembe. Rámosolyogtam, és egy lágy csókot nyomtam az ajkaira. Ő felsóhajtott, és egész közel nyomta formás testét hozzám. Ez alkalommal ügyesebb és előrelátóbb voltam, mint legutóbb. Szoknya volt rajtam. Keze kígyóként bújtak be a szoknyám alá, ahol hamarosan megpihent szirmaimon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.18 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2013. 09. 28. szombat 04:23
Elmegy.
#3 genius33 2013. 04. 23. kedd 10:32
Nagyon tetszett nekem is.
#2 Pavlov 2006. 11. 17. péntek 17:31
Á, nem kellett volna Rob nevét Robira fordítani!!! Különben pontos, helyes munka.
#1 Törté-Net 2004. 07. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?