A+ A-

Éjszaka

Emlékszem, fáradt voltam aznap este. Erőtlenül zuhantam az ágyba, akár egy rongybaba. Örültem végre, hogy a saját ágyam puhaságát érezhetem a hátam alatt, nem a kemény és durva iskolai széket. Kellemesen hűvös volt a szobában, a kora nyári szellő lágyan fújt be az ablakon. Még a tücsök ciripelését is hallani lehetett, olyan megnyugtató volt, az utcai lámpa sejtelmes, sárga fénybe vonta a szoba egy szegletét. Néha egy- egy autó hajtott el a házunk előtt, de amúgy teljesen kihalt volt a környék.
Félálmomban mégis Rá gondoltam. Olyan régen láttam, hiányzik! Vajon hol lehet? Mit csinál? Ő is olyan fáradt, mint én?
Kopogásra riadtam fel. Már indultam volna az ajtó felé, mikor észleltem, hogy a nyitott ablakban kopog valaki. Odafordultam. Ő volt az! Megörültem neki, és minden rámtört tunyaság ellenére próbáltam mosollyal köszönteni.
- Szia! - mosolygott.
- Szia! - mosolyogtam rá kissé fáradtan. - Hogy kerülsz ide? Hajnali egy óra.
Mivel az ablakban kb. derékmagasságban támaszkodtam, könnyedén magához ölelt és megcsókolt.
- Hiányoztál. - belecsókolt a nyakamba. Mindig élveztem, amikor ezt csinálta, épphogy behunytam a szemem, mikor bekattant, hogy mégiscsak félig az utcán vagyunk.
- Ne itt! Gyere be! - súgtam halkan, nehogy felébredjenek apámék.
Amint két lábbal padlót fogott a szobámban, ismét magához húzott és megcsókolt. Mindig olyan jól csinálta, el lehetett veszni benne. Az érzés, a tudat, hogy átadom magam neki, az a bódító csók, a finom íz, mind- mind különlegessé tette Őt.
Elkezdte simogatni a derekamat, majd egyre feljebb az oldalamat addig, amíg végül a tenyerébe nem simult a mellem. Már a jelenléte puszta gondolatától is megkeményedtek a mellbimbóim, a csókjában éreztem, hogy elmosolyodik.
Felhúzta a pulcsimat és megszabadított tőle. Mindig mondogatta, szereti, hogy olyan egyszerűen oldom meg a helyzetét és nem veszek fel a pulcsi alá melltartót.:)
Egyre csak faltuk egymást, és minden fáradtságom elszállt, minden porcikámmal kívántam. Ő is egyre nagyobb szenvedéllyel csókolgatta a nyakamat, majd a melleimet.
Miközben egyre csak belefeledkezett a melleim csókolgatásába, a keze észrevétlenül becsúszott a nadrágomba és onnan akadálytalanul a bugyimba. Felsikkantottam, mikor megérintett. Simogatta a puncimat, teljesen nedves voltam már tőle.
- Úgy érzem, jó hatással vagyok rád... - mosolygott kajánul, mire vággyal telve megcsókoltam. Ilyenkor azt mondja, mindig megkíván. Amikor a szemeimben fellobban a tűz, amikor nem bírok magammal, és enyhítve a vágyamat, megcsókolom, mindig úgy érzi, nem engedhet el, mert nem lesz, akit úgy szeressen, és más se lenne, aki úgy szeretné Őt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.27 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 26. hétfő 09:36
Nekem tetszett.
#3 papi 2013. 05. 20. hétfő 06:51
Rövid de velős
#2 fekszipapa 2008. 08. 27. szerda 17:25
#1 Törté-Net 2004. 07. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?