A+ A-

Kielégítetlen vágyak

A történet, amit leírok nem olyan rég történt meg velem. Kicsit bizarrnak tűnhet sokaknak, de őszintén be kell vallanom, nekem csak az elején volt az utána nem bírtam vissza fogni magamat, hogy ne keressem a hasonló konfliktusokat. A magánéletem a történet előtt teljesen szürke volt, feleségemmel éltem kispolgári életemet akivel a házasélet csak a múlté volt. Semmi nem volt közöttünk már hosszú évek óta csak a merő vágyakozás a részemről. Ezért is kerestem mást az életembe aki kielégíti minden titkos vágyamat. Sokáig sikertelenül vadásztam áldozatomra, de egyszer siker koronázta próbálkozásaimat.
Egy szép őszi napon ismerkedtem meg azzal a lánnyal aki főszereplője a történetemnek. Eleinte semmi különleges nem volt a dologban minden rendben ment ahogy lenni szokott. Egyszer ki találtuk mi lenne ha el töltenénk egy hosszú hétvégét valahol távol a világ zajától, ahol nem kell azzal foglalkozni, hogy megláthatnak vagy másoknak mi a véleménye.
Erre legalkalmasabbnak egy vidéki panziót találtunk amit már régebbről ismertem. A terület messze volt minden lakott településtől, és magas kőfal védte a kíváncsi szemek elől. Sikerült olyan időpontot lefoglalnom amikor csak fél gázzal működött a szállás így nem volt tumultus.
Reggel korán indultam, otthon azt mondva üzleti tárgyalásra megyek. A barátnőmnek meghagytam előző nap, hogy teljesen borotválja le magát és csak is azt a szaténruhát veheti fel amit múltkor vettem, semmi más nem lehet rajta mert úgy is megnézem a dolgot. Mivel nem akartam a szomszédok előtt rögtön kellemetlen helyzetbe hozni ezért megengedtem, hogy kabáttal takarja el a ruházatát. Pontban hatkor vártam a ház előtt, ő is pontos volt mert tudta, hogy nagyon utálom ha késnek.
Hamar kiértünk a városból, az első lehetőségnél félre álltam, hogy oda adjam az első ajándékomat. Egy csikló vibrátor volt amit rögtön rá is adtam. Nagy örömmel nézte magán, hogy milyen jól illik a csupasz vénuszdombjához. Miután visszaült a kocsiba, kezeit megfogtam és egy vastag ragasztóval hátra kötöztem, hogy ne hogy le tudja venni. Lábait pedig az ajtófogóhoz illetve a középső bokszhoz kötöttem, ezzel is meggátolva a felesleges mozgást. Majd gyengéden elindítottam a vibrátort, hogy elfelejtse milyen ki szolgáltatott helyzetben is van mellettem. Lassan hajtottam ki az autópályára mert közben lassan táncot járt a feneke a gyönyörtől. Mikor láttam, hogy kezd már a végéhez közeledni hirtelen lekapcsoltam a szerkezetet, amitől olyat sikoltott, hogy azt hittem ott rögtön megsüketülök. Elkezdett kiabálni, hogy milyen mocsok vagyok már majdnem elélvezett én meg itt keresztül húzom a dolgot, de megnyugtatásképpen vissza kapcsoltam a készüléket, de most egy kicsit nagyobb fokozatra állítva, amitől teste ívben megfeszült mellbimbói erősen koncentrálódtak az ég fele, majdnem átbökve a ruháját. Mikor két ilyen hullám is végig futott rajta majdnem lefutottam a pályáról örömömben, hogy sikerül neki ilyen kéjt okoznom. Mikor a sokadik orgazmus korbácsolta fel testét már szinte kínt okozva testének, akkora értünk a Hortobágy szélére ahol éppen csúcson járt a nap ezt kihasználva, kiparancsoltam a kocsiból és elkezdtem gyenge testét vetkőztetni. Nem sok ruha volt rajta ezért hamar végeztem a művelettel. A csomagtartóból újabb ajándékot vettem elő. Ami egy fekete latex nadrág volt amire belülről két mű pénisz volt erősítve, mindkettő levegővel tele pumpálható úgy hogy mind két lukat ki töltse. Persze a végbélnyílása feszes volt mert még soha nem dolgozták meg ezért mielőtt felavattam volna, száját be kötöztem , hogy ne sikítozzon feleslegesen. Erősen tiltakozott, hogy ne tegyem de mondtam ez is a játék része. Rá döntöttem a motorháztetőre ami felforrósodott a melegtől emiatt erősen perzselte puha bőrét, de hagytam hagy szenvedjen a "kis dög". Nyelvemmel elkezdtem erősen nyalni perzselő nyílását de egyre jobban össze szorította. Már kezdett bosszantani a dolog ezért kicsit erősebben benyomtam az ujjamat, hogy hamarabb táguljon mert nem akartam itt elcseszni a napomat, álló farokkal. Majd mikor éreztem, hogy megszűnik az ellenállás akkor felhúztam neki a nadrágot majd bevezettem neki mind két merev farkat ezzel kitöltve minden nyílását.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (34 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2017. 06. 10. szombat 07:13
Szadista állat.
#7 cscsu50 2017. 03. 11. szombat 22:36
gyenge
#6 zsuzsika 2016. 10. 1. szombat 08:11
Még szerencse,hogy nincs folytatás.
#5 feherfabia 2015. 06. 14. vasárnap 09:03
Gyenge!
#4 A57L 2014. 02. 28. péntek 07:23
Nem rossz.
#3 cica 2005. 12. 12. hétfő 16:22
folytatás?

#2 leopold 2004. 07. 5. hétfő 14:41
Nekem tetszik, de lehetne még bizarabb
#1 Törté-Net 2004. 07. 5. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?