A+ A-

Szauna

Rohanok, éppen késésben vagyok. Pedig utálok elkésni. Ma egyébként is rossz napom volt. A főnököm ordibált, mert nem találtam valami iratot, a boltban a pénztáros nő ideges volt, mert nem volt csak 10.000-esem és úgy nézett rám, mint aki meg akar ölni. Ráadásul otthon nem volt melegvíz. A jéghideg vízben kellett zuhanyoznom. És most még kések is.
Ahogy közeledek a megbeszélt helyhez, látom, hogy már ott van. Vadítóan néz ki. Fekete nadrág, fekete ing, aminek a legfölső gombja izgatóan szabadon hagyja a nyakát. Rajtafelejtem a szemem, de aztán sietek tovább. Lassan sétálgat. Ahogy meglát engem, mosolyog. Fura ez a mosoly, szinte delejes. Még soha nem láttam ilyennek az arcát. Éppen magyaráznám, hogy miért késtem, de "Csitt-et" int a kezével, és átkarol. Jólesik a közelsége. Érzem az illatát. Nem szokott átkarolni, de ez így most nagyon jó. Nem akarom, hogy elengedjen. Kell ez most nekem. Így megyünk be az ajtón, egyenesen a recepciósig.
Mondjuk, hogy mi vagyunk a 7-órás vendégek. A szauna már be van fűtve, minden elő van készítve. Csupán az öltözővel akad egy kis gondunk. Csak egy öltöző van. Kicsit megijedek, hogy előtte kell átöltöznöm. De látva zavaromat, felajánlja, hogy menjek előbb én. Megkönnyebbülök. Lassan vetkőzök odabenn. Jó meleg van itt. A hideg zuhany után kezdek felmelegedni. Van egy tükör az egyik falon. Meztelenül megnézegetem benne magam. És akkor meglátom őt a tükörben. Nem zártam be rendesen az ajtót. Megdermedek, ahogy látom, hogy engem figyel. Nem kényelmetlen, és nem is zavar, csak fura. Nagyon fura. Nem tudom, mit is kellene csinálni. Valamiért elvetem azt az ötletet, hogy becsukjam az ajtót. Inkább lassan megfordulok. Kinyitom az ajtót, éppen csak annyira, hogy csak ő láthasson be. Látom a meglepettséget az arcán. De látom az előbbi mosolyt is. A szemembe néz, gondolom azt szeretné tudni, hogy most mi legyen.
- Gyere be! Már úgyis láttál mindent...- mondom. És tényleg nincs már mit takarnom előtte. Belép a fülkébe. Bezárom az ajtót, immár rendesen. Megállok az egyik fal mellett.
- Öltözhetsz- mosolygok, és közben nekidőlök a falnak. De nem számítottam rá, hogy ilyen hideg. Önkéntelenül is ellököm magam a faltól. De nagyon kicsi ez az öltöző. Hozzáérek. Még minden rajta van, de érzem, hogy érez engem. Visszadőlök a falnak. Már nem olyan hideg. Ő pedig lassan elkezd vetkőzni. Kigombolja az inge második gombját, de aztán megáll a keze.
- Segítenél? - kérdi, és lassan megfordul.
Én még mindig meztelen vagyok, de nem zavar. Valahogy izgató ott állni előtte csupaszon. Meglepett a kérdés, de nagyon szívesen segítek neki. Kezdem kigombolni a többi gombot. Érzem, ahogy a gyomrom mélyéről elindul valami nagyon jó érzés. Sorra gombolom a gombokat. Ő nem mozdul. Mint akit megbabonáztam, csak áll. Végig kigomboltam az inget. Benyúlok alája, és lassan letolom a válláról. Most érek hozzá először a bőréhez. Lágyan rásimítom a kezem, és végigsimítva a karját a csuklójánál kigombolom a kézelő gombjait is. Hallom, ahogy gyorsul a lélegzése. Az enyém sem különben. Az ing leesett a földre. Lehajolok érte. De közben a csupasz mellem hozzáér a kezéhez. Véletlen érintés, de nagyon tetszik. Aztán kezdem az övénél. Lassan kikapcsolom. De még mielőtt elkezdeném a nadrágját is kigombolni, megsimítom a hasát. Ismerkedek a bőrével. Nem ellenkezik. Érzem, ahogy megremeg egy kicsit a kezem alatt. Pedig lassan simogatom. Semmi hirtelen mozdulat. Egyikünk sem akarja elrontani ezt a pillanatot. Egyre melegebb van az öltözőben. El kezdem kigombolni a nadrágját. Lassan egymás után minden gombot. Minden egyes gomb, lépésről lépésre söpri el a szemérmességünket. Nincs rajta alsónadrág! Ez meglepett. Ki van gombolva az összes gomb, de még mindig rajta van. De már most látom, hogy a látványom megtette a hatását. Közelebb lépek, hogy a derekánál meg tudjam fogni a nadrágot. Közel kerülök hozzá. Körülbelül egy magasságban vagyok vele. Érzem, ahogy a mellem rásimul a mellkasára. Lassan elkezdem letolni a nadrágot. Arcom az arca előtt van. Szinte a szájából veszem a levegőt. Szükségem is van rá, hiszen elakad a lélegzetem, amikor megérzem a combomon, hogy mit is szabadítottam ki börtönéből. Lecsúszott a nadrágja is. Most már semmi nincs rajta se. Olyan csupasz, mint én vagyok. Ott állunk egymással szemben. Mindkettőnkben ott van valami furcsa borzongató érzés, mégsem mozdulunk. Pedig nagyon szeretném megcsókolni. Centikre vagyok a szájától. De csak a szemét nézem.
Megbabonázott a szeme. Égek a vágytól. Kell nekem ez a fiú. Valami, mint a mágnes vonz hozzá. Megcsókolom- határozom el, de...
- Lehet bemenni! -dörömbölnek be az ajtón. Ez megzavar. Hátrébblépek. Utánam nyúl, és magához húz. Megcsókol. Forog velem a világ. Édes a szája, és forró. Olyan forró, hogy szinte éget. Közben szorosan magához ölel. Érzem a bőrét, az illatát, a száját. És ez olyan kombináció, amitől elvesztem a fejem. Érzem, hogy nagyon kívánom őt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (24 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2018. 10. 12. péntek 04:46
Nagyon érzéki.6P
#3 listike 2014. 10. 20. hétfő 13:53
Nagyon közepes.
#2 Ildica 2004. 06. 28. hétfő 06:28
Néhány apró stilisztikai hibátol eltekintve kellemes capuccino melletti olvasmány. :)
#1 Törté-Net 2004. 06. 27. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?