A+ A-

Estimese

Esti mese
2004. május 7.
Reggel óta takarítok, arra készülve, hogy Viki ellátogat ma este hozzánk és itt is alszik. Nagyon izgatott vagyok, annyira, mint még soha. Már voltam a Dm-ben és beszereztem mindent, ami kellhet, már csak a biztonság érdekében is. A körútból nem hagyhattam ki a videotékát sem, ahonnan kivettem a kedvenc filmjeit. Azt akarom, hogy minden tökéletes legyen. Már alig várom a telefonját, hogy végzett és menjek ki elé a buszhoz. És igen, megcsörren a telefon, ő az. Negyed óra múlva a buszvégállomásra ér, úgyhogy jobb, ha sietek, ha el akarom érni. Alighogy megérkeztem a megállóba, beérkezett a várva várt busz, és leszállt róla ő, kinél csodálatosabb lányt keresve sem lehetett volna találni ebben a piciny országban. Nem volt tökéletes alakja: nem túl hosszú, de formás lábak, kicsit szélesebb csípő, gyönyörű, nagy és kerek mellek és egy olyan elbűvölő arccal áldotta meg az isten, hogy azt nem lehet szavakba önteni. Az igazi vonzereje nem a testében, hanem a személyiségében rejlett. Mindig olyan határozott volt, tudta mit akar és mikor. Már évek óta ismertük egymást, de még csak pár hete jöttünk össze. Viszont már ez is elég volt ahhoz, hogy igen erős kötődés, szerelem alakuljon ki kettőnk között.
- Szia drágám! - súgtam a fülében óvatosan a háta mögé lopódzva. Erre ő meglepetten hátrafordult, de mikor megismert rögtön a nyakamba ugrott és egy forró csókot adott a számra. Ezután szép lassan elindultunk hazafelé, és közben beszélgettünk a napjáról (ugyanis én nem voltam suliban, úgyhogy nem túl sok minden történt velem). Mikor megérkeztünk körbevezetem a házban, mivel még eddig nem járt nálunk eddig. Ez kettő körül lehetett, úgyhogy gyorsan megebédeltünk elég jó hangulatban, majd leültünk mozizni. Két elég hosszú filmet néztünk meg, úgyhogy a pisiszünetekkel együtt kilenc körül végeztünk. Elmentünk zuhanyozni, majd bebújtunk az ágyban, hogy fáradtak vagyunk mindketten, úgyhogy ideje lenne aludni. De aztán máshogy alakultak a dolgok.
Amíg zuhanyozni volt, meggyújtottam egy párologtatót, ami kitűnő hangulatvilágítást biztosított, majd bebújtam az ágyba. Mikor megjelent az ajtóban, ha nem feküdtem volna már, biztos dobtam volna egy hátast. Egy gyönyörű fekete selyem köntös volt rajta, haja még vizes volt a zuhanyzástól, a szolid sminket lemosta magáról és még szebbnek láttam, mint valaha. Mellém feküdt és olyan édesen hozzám bújt, hogy nem tudtam neki ellenállni, és megcsókoltam. Vagy negyed óráig csak csókolgattuk egymást, annyira jó volt, hogy semmi máshoz nem tudnám hasonlítani. Végigcsúsztattam a hátán a kezemet a gerincén. Éreztem, ahogy megborzong és még vadabbul csókolt, majd ledobta magáról a köntöst, így már csak a fehérnemű maradt rajta. Kezem lejjebbcsúsztattam egészen a fenekéig, majd onnan vissza a hasára és felfelé a két formás labdájáig. A kezembe vettem őket és finoman elkezdtem masszírozni. Közben egy pillanatra sem hagytam abba a csókokat, melyek egyre hevesebbé váltak. Bimbóit finoman két ujjam közé vettem és morzsolgattam őket. Éreztem, hogy élvezi, mert körmeivel a hátamat karmolta finoman.
Kezem elengedte a finom melleket és egyre vándorolt lefelé a combja közepéig, majd onnan vissza a csipkés fehérneműig. Ahogy hozzáértem, éreztem a nedvességet és a forróságot, mely alóla érkezett. Drágám kicsit megemelte a csípőjét, ezzel jelezve, hogy már nincs szüksége eme ruhadarabra és nyugodtan megszabadíthatom tőle. Nem is voltam rest, le is húztam róla óvatosan a csöpp bugyit, így végre hozzáférhetem kényelmesen. Ebben a pillanatban egy finom kezet éreztem a hasamon, majd egyre lejjebb simogatni. Végül ő is megtalálta amit akart, és megszabadított a boxeremtől. Ujjamat óvatosan a járatához helyeztem, épphogy csak megnedvesedjen s finoman, óvatosan elkezdtem a csiklóját masszírozni. Ő is kezébe vette közben a dolgokat, és nagyon finoman járatta rajta a bőr, figyelve arra, hogy ne húzza rajta teljesen vissza. Ahogy éreztem, hogy egyre nedvesebb néha becsúsztattam egy-egy ujjamat a járatába, amit nagyon jó néven vett. Ez így ment egy darabig, majd egy hirtelen mozdulattal, teljesen váratlanul a hátamra fordított és rámült (nem bele).(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 10. 26. vasárnap 16:20
Jó.
#1 Törté-Net 2004. 06. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?