A+ A-

Az első kazetta

Móni a kislányom, 17 éves gyönyörű lány. Szőke hosszú haján, zöld szemein és formás testén sokszor megakadnak a férfi tekintetetek. Ketten élünk már több mint 5 éve és a kapcsolatunk már egy éve nem csak apa lánya kapcsolat. Egy csodálatos éjszaka óta rendszeresen megosztjuk az ágyunkat egymással. A kívülállók nem is gondolnák, hogy ez a ránézésre félénk és aranyos kislány milyen is az ágyban! Átváltozik szinte egy profi szajhává és megőrjít az egyre újabb és újabb perverz ötleteivel. Egy lakótelep 6. emeletén lakunk körülöttünk körbe házak vannak. Egyik este éppen vacsoráztunk, a szokásunkhoz híven elég lenge öltözetben, amikor csengettek. Nem vártunk senkit és meglepődve néztünk egymásra. Rajtam csak egy boxer és póló volt, Mónin csak egy fürdőköpeny. Kinyitottam az ajtót és egy 60 körüli férfi állt az ajtóban egy 15 körüli fiúval. Egy videó kazetta volt a kezében és mosolyogva kérdezte, hogy kíváncsi vagyok-e rá? Mondtam, hogy nem veszek semmit, mire ő beljebb lépett és azt mondta: Nem érdekel hogyan néz ki a kurva lányod a videón veled?
Esetleg mást érdekel majd! Ekkor lépett i Móni konyhából és mellém állt. A fiú nézte és az öreghez fordult. Nagyapa ez a lány így még szebb! Nem volt mit tennem behívtam őket. Az öreg a videóhoz ment és betette a kazettát és elindította. Megdöbbenésemre Móni és én köztem lezajlott egyik vad éjszaka képei voltak. Nem volt a felvétel tökéletes, de fel lehetett ismerni minket és hogy mit is csinálunk. Mit akar tőlünk, kérdeztem. A lányodat, felelte és Móni szemébe nézett. Ő azonnal felugrott és vadul tiltakozott. Ugye tudják, hogy milyen kellemetlen lenne maguknak, ha ezek a felvételek más kezébe kerülnének, kérdezte és a szemembe nézett. Igen, tudtam és lassan Móni is belátta. A fotelbe ült csendesen megkérdezte: mit akar mit tegyünk? Az öreg elmosolyodott és hátradőlt. Azt akarom, hogy 3 alkalommal megtegyél mindent amit mondok neked. Ugyanis 3 kazettám van. Egy alkalom, egy kazetta. Szerintem reális, nem? Majd kajánul mosolyogott. Legyen ma az első alkalom, a többi alkalom adtán. Mónira néztem, aki lassan bólintott és a szemembe nézett. Szeretlek apa tudod jól, mindent megteszek érted! Felálltam, hogy kimegyek, de az öreg visszaparancsolt. Te nézd végig! A fotelem a szoba sarkába tolta, majd leültem. Egy kötelet vett elő és lekötözött. Ezt csak azért, nehogy valami ostobaságot csinálj, mondta. A másik fotelben ült a lányom, mellette a háromrészesen az öreg a fiúval. Felállt és elkezdődött:
Ugye tudod, hogy mit jelent a minden, te kis kurva, kérdezte és a lányomra nézett. Ő némán bólintott. Helyes, akkor állj fel és vedd le a köpenyed. Mutasd magad had lássunk.
Móni felállt és kioldotta a köpenye övét, majd lassan levette. Előttünk állt teljesen meztelenül. A mellei gyönyörűem álltak és a mellbimbóján észrevettem az izgalom jeleit. A csupasz kis puncija szinte vonzotta mindenki szemét. Az öreg tovább folytatta: Ülj vissz a fotelbe te kis szuka és a lábaid tedd a karfára. Ahogy leült a kis puncija teljesen kinyílott és a kis rózsaszín popsi lyuk is látszott. Simogasd magad, mire Móni simogatni kezdte magát. Lassan bele melegedett és láttam, hogy élvezi, ezt az öreg is észrevette és a táskájából egy kb 20cm hosszú élethű vibrátort vett elő és Móninak adta. Dugd fel a pinádba, mondta és letolta a nadrágját. A fiú is levetkőzött és merev farokkal állt a nagyapja mellé. Mind a ketten figyelték, ahogy Móni a puncijához teszi a nagy farkat és feldugja magának. Teljesen szétfeszítette a gyönyörű kis punciját és zihálva tolta. Gyorsabban te szuka kiáltott rá az öreg és elé térdelve teljesen fellökte a puncijába. Móni hatalmasat sikoltott és tövig benne volt a hatalmas farok. Az öreg bekapcsolta a vibrátort és halkan zümmögni kezdett. Móni szemmel láthatóan élvezte, majd amikor az öreg a csiklóját is megnyalta felnyögött. Nagyapa, szeretném a szájába adni, hallottam a fiú hangját, aki a merev farkát verte. Egyenes és aránylag vastag farka volt, láttam hogy tetszik a lányomnak. Az öreg felemelte a fejét a lányom puncijától és ránézett. Nyisd ki a szád és szopjad neki, de rendesen! A fiú Móni feje mellé állt és a merev farkát a szájába csúsztatta. Móni engedelmesen szopott és a fiú arcát lassan elborította a gyönyör. Az öreg a zümmögő vibrátort egyre bátrabban húzogatta a lányom puncijába, aki ettől teljesen tűzbe jött és a fiút vadul szopta. Láttam, hogy nem sokáig fogja bírni és így is lett. Ezt észrevette az öreg is rászólt a fiúra: Vedd ki a szájából, élvezz a szuka arcára. Verd rá a gecid. A disznó szavak felizgattak mindenkit és Móni is tátott szájjal várta a spermát. A fiú nézte és verte a farkát, majd hirtelen megmerevedett és hatalmas sugárba kezdett spriccelni. Rengeteg sperma jött belőle, jutott Móni szájába, arcára, nyakára és folyt le a melleire. Móni megfogta a még csöpögő farkát és a szájába vette és szívni kezdte. A fiú felnyögött, látod élvezi a kis kurva, mondta az öreg, majd durván teljes hosszában ki-be húzogatta a nagy vibrátort Móniban.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.97 pont (100 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 cscsu50 2017. 10. 20. péntek 06:51
türhető
#13 A57L 2013. 07. 23. kedd 06:05
Nem rossz.
#12 fiest 2007. 05. 2. szerda 17:46
nekem nagyon tetszik!ugy jo ahogy van!10p
#11 gugenheim 2004. 08. 23. hétfő 21:35
A hozzászólások jobbak, mint a történet.
#10 xess 2004. 08. 4. szerda 07:51
Nagyon jó a történet és egyet értek countryssal. Ezek amatőr történetek és egy személy vágyait takarja. Izgatottan kezdek a folytatás olvasásához. Remélem az is lesz ilyen jó. Nálam 10
#9 countrys 2004. 07. 30. péntek 00:00
Akik a történetet irják amatőrők és a fantáziájukban így jelenik meg a történet. Nekem tetszett és egyet értek azzal, hogy az előzmény leírása is nagyon izgalmas lett volna. Ha profi írók lennének, akkor irodalmibb kifejezéseket és fordulatokat használnának.Valóban az átlag férfi nehezen tud azonosulni a szereplőkkel, talán ő is szeretne hatalmas hímvesszőt a vele járó potenciával, de az átlag, vagy az átlagon aluli kit izgat.A mesében minden nő csodálatos,hatalmas mellekkel és a férfiaknak mind hatalmas... Aki nem szereti a mesét,hát az ne olvassa.
#8 Sasha 2004. 06. 9. szerda 08:24
az a baj a férfigondolkodással,hogy egy érzéki, mindent bevállaló nőt már kurvaként kezelnek. Persze vannak nők akiket ez felizgat, de van akit nem, de a durvaságot szerintem semmiképp nem magyarázza meg. Mert hát egy kurva is nő és ne felejtsük el, ember! A másik: egy családi sztoriban pont az az izgató, amikor leirja vki az első alkalmat, hogy hogyan alakul át 2 ember kapcsolata vmi izgató tiltott dologgá. hát ez most kimaradt.
#7 koli 2004. 06. 7. hétfő 18:34
Nem rossz,de miért van az,hogy az összes fiatal fiunak,vagy hatalmas farka,vagy
hatalmas mennyiségű gecije van?
Nem lennének izgatóbbak a történetek,ha átlag mérettel és mennyiséggel rendelkeznének elsősorban a fiatalabb fiuk.Én például jobban tudnik azonosulni velük.
#6 Süni 2004. 06. 7. hétfő 07:00
Nem rossz, de nem kell durvába átmenni.
#5 Brian Molko 2004. 06. 7. hétfő 02:47
Nekem tetszett!9 pont.
#4 fintor 2004. 06. 7. hétfő 00:22
Hát ez nem családi, ez inkább krimi kategória...
#3 kritikus 2004. 06. 6. vasárnap 00:22
Kellemesen indul, remelem a folytatas meg durvabb lesz. Csak igy tovabb.
#2 Joe 2004. 06. 5. szombat 12:33
Jó kis történet hol a folytatás csak 8 pont a helyesírás miatt.
#1 Törté-Net 2004. 06. 5. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?