A+ A-

Az Én történetem

Azt hiszem 12 éves voltam, amikor elköltöztünk Missouri - ba. Nagyon sokáig nem tudtam senkivel játszani csak a nővéremmel. Egyszer aztán amikor vakáció volt a szomszéd fiú át hívott a házukba játszani. Nem nagyon ismertem Őt, mert valamennyivel idősebb volt Nálam. Mikor átmentem ott volt a testvére is aki már 15 éves volt. Sokat sportolt, mert nagyon izmos volt. Ez látszott rajta, mert egy farmerben volt és egy pólóban. A barátomat Buck - nak hívták, a testvérét pedig Dannynak. Elkezdtünk játszani és Danny azt mondta, hogy meleg van és bemegy a konyhába valamit inni. Mikor vissza jött tartott valamit a kezében és azt mondta, hogy "Ezt látnotok kell!" Buck elmosolyodott és elvette az magazint és a képeket a testvérétől.
"Ezt hol találtad?" - kérdezte
"Apa dolgozó szobájában." Válaszolta Danny
Mögéjük álltam, hogy bele nézhessek az újságba. Egy férfit láttam hatalmas farokkal, amint egy nő előtt áll. Még soha sem láttam ilyen nagy farkat! Viszont éreztem, hogy az Én fütyim egy kicsit megkeményedik. Mikor a többiekre néztem, láttam, hogy nekik is kidudorodik a nadrágjuk. Bementünk a szobába tovább nézegetni a képeket.
Egyszer csak Danny felkiáltott: " Nézd Buck ennek áll a farka!" Nagyon zavarba jöttem, de nem tudtam mit csinálni.
"Az is farok?! Ugyan!" mondta Buck. "Akkor nézd meg ezt!" elővette a farkát, ami nagyobb volt mint az enyém és sokkal szőrösebb. "Mutasd csak a Tied!!" mondta nekem, de Én nem akartam.
Erre elkezdtünk birkózni és mikor lefogott éreztem, hogy a keze simogatni kezdi a farkam a nadrágon keresztül. Fel - le, fel - le. Éreztem, hogy lassan lehúzza a cipzáram és az alsónadrágomon keresztül kezd masszírozni. "Nem valami nagy farok, de azért nem rossz!" mondta a testvérének.
"Hagy nézzem Én is." Mondta Danny és hirtelen lehúzta az alsónadrágom. Levette az övét is és megláttam,hogy neki is nagy a farka. Nagyon keményen állt neki. Teljesen kiszáradt a szám az izgalomtól. Buck mosolygott és elkezdte húzogatni a bőrt a farkamon.
"Jó érzés mi?" - kérdezte
Nem tudtam válaszolni a csak a fejemmel bólintottam.
"No nézd csak, milyen vörös a farkad feje." Szólt Buck. Láttam, hogy az Övé is kemény és óvatosan Én kezdtem el neki simogatni. Közben Danny szétnyitotta a lábam és....... a SZÁJÁBA VETTE!!!
Az Én farkam, Danny szájában!!!! Nagyon meleg volt és nedves. Először lassan, finoman csinálta, de utána kezdte egyre gyorsabban és keményebben mozgatni a fejét. Becsuktam a szemem olyan jó érzés volt. Mikor kinyitottam, megláttam, hogy Buck farka van előttem. Megfogtam Neki és lekezdtem simogatni. Buck csak nézte, hogy hogyan szopja a testvére a farkam, és úgy éreztem, hogy Ő is nagyon felizgult. Megfordult és egészen a fejemhez térdelt. Most láttam csak, hogy félelmetes a farka.
Buck elmosolyodott és megemelte a fejem.
"Nyisd ki a szád.." - mondta.
Sejtettem, hogy mit akar, de nem ellenkeztem. Kinyitottam a szám és Ő betolta a farkát. Akkora volt, hogy csak a feje fért a számba, és kénytelen voltam megfogni a kezemmel. Nagyon finoman mozgott, néha éreztem, hogy egészen a torkomig leér. Azt hittem, hogy ezek után már semmi sem történhet, de tévedtem. Miközben Danny szopta a farkam, éreztem, hogy az ujjai a fenekemet simogatják. Egyszer csak az egyik ujját a fenekembe nyomta! Csak egy kicsit fájt. Soha sem gondoltam volna, hogy ilyesmi történhet velem. Danny a farkamat szopta, az ujja fenekembe, Buck pedig egy csodálatos dolgot adott a számba. Úgy éreztem, hogy a menyországban vagyok.
Danny finoman dolgozott az ujjával a fenekemben, de hirtelen kihúzta és a szopást is abbahagyta. Nem tudtam, hogy mit csinál, mert Buck egyre gyorsabban mozgott a számban. Megint éreztem, hogy Danny visszajött és elkezdi újból szopnia a farkam. Megpróbáltam lenézni, hogy mit csinál és ekkor észrevettem, hogy valami anyaggal keni be a nemi szervét. Mikor bekente, oda nyomta a fenekem lyukához. Tudtam, hogy mit akar csinálni és igyekeztem kivenni Buck farkát a számból, hogy tiltakozzak.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.74 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 11. 28. péntek 06:36
Egy szót sem érdemel.
#11 toomi 2011. 09. 19. hétfő 19:37
persze, h kamu..., de izgató, vad kamasz fantázia.... smile
#10 Exer 2007. 02. 11. vasárnap 01:20
Egyetértek dfg-vel.
#9 HaZa 2003. 01. 22. szerda 16:05
Mégegyszer olvastam kicsit kemény a szöveg de dignek üzenem hogy jó lenne összejönni valahogy. Hello.
#8 dfg 2002. 12. 21. szombat 01:46
Imádmám, ha velem is ilyen történne :)
#7 HaZa 2002. 11. 7. csütörtök 15:04
Nagyon jó jó is lenne egy ilyen élmény.
#6 PiercingGirl 2002. 08. 31. szombat 16:00
adam14: egyszer összefuthatnánk.. Meg nézném azt a méretet...
#5 adam14 2002. 08. 20. kedd 23:37
Szerintem nagyon jó volt! 1ébként 14 vagyok és 20 cm!!!!!Na mind1
#4 censor 2002. 06. 11. kedd 18:09
Tanmese: így lesz az ember fia köcsög.
#3 Sajtosmüzli 2002. 06. 11. kedd 14:21
Azért nem kéne túlozni. 12-13 évesen 18 cm-s fasz? Meg dugják egymást jobbra balra, szülők sehol. Nevetséges történet.
#2 xxx 2002. 06. 11. kedd 10:23
Nem rossz, nem rossz!!
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?