A+ A-

BitchyB - amikor a fényképek harcmodorrá avanzsálnak

Még az ágyban feküdtünk, hétvége volt. Átfordultam a másik oldalamra, ott pihegett mellettem, de a szeme nyitva volt. Engem nézett. Lassú mosolyba húzódott a szája:
-'Szia, hogy aludtál?' - magamhoz húztam, a combját az enyémre emeltem és belecsókoltam a nyakába. Olyan finom illata volt így reggel is.
-'Jöhet a következő?' - kérdezte játékosan.
-'A következő micsoda?' - még csak most ébredtünk, el nem tudtam képzelni, hogy miből jöhet rögtön a következő.
-'Hát a következő kép, tudod' - és az egyik exem fényképét tartva a kezében, elkezdte magát legyezgetni.
-'Jaj, szívem, hagyjuk már abba ezt a hülyeséget! Semmi értelme. Már a játék előtt is úgy gondoltam, hogy Te vagy a legjobb szerető, akivel valaha egy ágyba fújt a szél. Semmi szükség arra, hogy a múltamban vájkáljunk és minden nap akadályversenyt rendezzünk a hálószobában.'
- 'Tévedsz - mondta - ez már nem játék. Tényleg halálra idegesítenek ezek a képek és főleg a gondolat, hogy nem tudsz tőlük megválni!' - élesen csattant a hangja.
Jól kezdődik a hétvége, még ki sem nyitottam a szemem, de már balhé van. De én már nem akarok több veszekedést magam körül. Volt már elég belőle másokkal, máskor. Ez a lány meg annyira fontos volt nekem, hogy semmiképp nem akartam, hogy rosszul érezze magát mellettem. Hirtelen ledobtam magamról a takarót, átnyúltam fölötte és felkaptam a borítékot, ami az összes fényképet rejtette.
-'Ezekre gondolsz? - és eltéptem egyet - meg erre? - szakadt a következő. Indulatomban széttéptem az összes képet, amit csak a borítékban találtam. Tele volt apró darabkákkal az ágy, meg a kis komód az ágy mellett. Csak nézett rám, nem tudta, hogy erre most mit lépjen. Én még azért lezártam az akciót:
-'Tessék, nincs több kép. Felejtsük el ezt az egészet jó? Inkább menjünk együnk valamit, éhen halok!' Keltem ki az ágyból, de megfogta a karomat:
-'E-E. És ezzel mi lesz?' - a kép volt a kezében, amit ébredés után lobogtatott meg - így lesz fair. Róla még mesélj valamit, aztán befejezhetjük'.
Megfogtam a képet. Nézegettem. Ezt a lányt még csak nem is szerettem igazán. Még az ágyban sem volt jó vele. Ha valakinek a képét teljesen fölöslegesen tartottam meg, akkor az ő volt. Bár azért valami eszembe jutott:
- 'Egyszer megleptek az egyik barátnőjével. Váratlanul, a szülinapomon.' - azt már nem tettem hozzá, hogy a barátnője nagyon nem tetszett, pedig még táncolni is próbált nekem. Emlékszem valami olyan számot raktak be, amit egyébként sem szerettem, és olyan idétlenül mozogtak és vihogtak, hogy hiába a jó szándék, nem tudtam értékelni a showt. Ami utána történt, az is kimerült egy-két hevesebb 'ütközetben', semmi extra.
Ha visszagondolok, inkább negatív emlékek jutnak eszembe a képről, de erről hallgattam. Egyébként is csak azért tudtam lefeküdni mindkettőjükkel, mert nem voltam szerelmes a barátnőmbe. Ha az lettem volna, akkor nem repestem volna a dologtól. Ez biztos abnormális, de nekem nem kell olyan lány, aki szívesen átenged egy barátnőjének, aki ráadásul annyira középszerű volt, hogy sértésként is felfoghattam volna.
El is gondolkodtam: ha BitchyB most őket is túl akarja szárnyalni, akkor ide kell rángatnia valakit, ellenben amint ezt megtette, már nem is leszek benne biztos, hogy egymásnak találtak ki minket. Ha viszont azt mondja, hogy ezt már nem vállalja be, akkor meg örökre benne marad egy tüske, hogy mégsem tud jobb lenni mindenkinél, ami persze hülyeség, de elég régóta ismerem ahhoz, hogy tudjam, így gondolná. Érdekes kis fejtörő vagy 22-es csapdája vagy mi.
-'Nem is mondtad, hogy voltál már két lánnyal' - mondta szomorúan. Tényleg nem mondtam:
-'Valahogy nem került szóba idáig, ha meg egyszer csak előállok ezzel, akkor csak rosszul jöhettem volna ki belőle. Nem?'
-'Most is rosszul jössz ki belőle. Vannak még egyéb titkaid is? - kérdezte sértődötten - mert ha igen, akkor inkább most derüljön ki, mint amikor már végleg...izé...' - és könnyek gyűltek a szemébe.
A francba, erre nem számítottam. Átkaroltam a vállát, magam felé fordítottam a fejét. Olyan szomorú volt, és mindez miattam. Miattam? Azért nem teljesen. Én kezdtem el ezt a bizonyítós-játékot? Nem szabad engednem. Ha most elkezdek esdekelni, akkor mi lesz tíz év múlva?
-'Figyelj Drága! Ez a marhaság egyszer fordult elő, akkor sem volt olyan jó, mint amilyennek tűnt. Tudod, minden srác erről álmodik, én meg úgy gondoltam, hogy inkább előbb, mint később. Most, hogy veled vagyok, már tudom, hogy senki másra nincs szükségem soha többé. Kipróbáltam mindent, amit akartam, ha együtt maradunk már nem fognak hajtani ilyen vágyak. Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy örülj neki' - mondtam és megeresztettem egy félmosolyt bízva abban, hogy ezen is - mint mindenen - tudunk majd együtt nevetni és akkor tudom, hogy minden rendben van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.09 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 03. 20. vasárnap 07:46
Nem rossz.
#3 papi 2014. 03. 6. csütörtök 08:37
Nagyon jó
#2 listike 2013. 12. 28. szombat 17:45
Még sok ilyet.
#1 Törté-Net 2004. 04. 29. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?