A strandon

Szavazás átlaga: 8.16 pont (222 szavazat)
Megjelenés: 2004. április 21.
Hossz: 13 241 karakter
Elolvasva: 38 838 alkalommal
Eredeti: Index - Erotikus fantáziáink
25 éves vagyok és egy vidéki városban élek. Nem nagyon akarok sok konkrétumot írni, mert nem bánnám, ha nem derülne ki, hogy ki is vagyok, de elmondom azt, ami ahhoz kell, hogy élvezhető legyen a történet.
Egy szolgáltató cégnél dolgozom részmunkaidőben (főiskolára járok mellette), mint informatikus.
Az eset, amiről írni szeretnék, 2003 nyarán történt. Van a várostól nem messze egy hőforrás, ahova a környékbeliek strandolni járnak. Szerencsére a városból nem, mert ott sokkal jobb lehetőségek vannak erre. Miért mondom, hogy szerencsére? Mert van ezen a fürdőhelyen egy nudista részleg is, ahova én néha elmegyek, de nem nagyon szeretném, hogy ismerős meglásson. Mondhatod, hogy érdekes ember vagyok... Én ugyanis az exhibicionizmusom kiélése miatt járok nudista strandra, és szeretek egy szál fütykösben sétálni, de csak idegenek előtt. Szóval elmentem erre a helyre (a továbbiakban: Hely)
A Helyet kb úgy kell elképzelni, hogy van a domboldalon egy hőforrás, a völgyben egy medence, meg egy lángossütő. A medence környékén hever a szomszédos 3-4 falu strandolni vágyó közönsége. Ha viszont az ember felkapaszkodik a forráshoz, akkor az erdő szélén 10-15 métert gyalogolva elér egy kisebb medencéhez, ami kimondottan a nudistáknak van fenntartva (egy tábla is ki van téve, hogy "innentől belépés csak fürdőruha nélkül").
Tehát történt egy alkalommal, hogy szépen átvágtam a napozó tömegen, felcaplattam a domboldalra és mielőtt elmentem volna a nudista részlegig, behúzódtam az erdőbe. Erre azért volt szükség, mert a meleg, a meztelenség mindig felkapcsolják a libidómat, márpedig nudista strandon álló cerkával ciki. Elvonultam hát a fák közé és egy gyors önkielégítéssel átvettem az uralmat mindig önállósodó farkam felett. Pár perc múlva már teljesen meztelenül heverésztem a medencében. Nem okozott különösebb csalódást, hogy megint nem volt sehol egy pucér nő: a nudizmus márcsak ilyen dolog, egy nőre legalább tíz férfi jut.
Talán 1, 5-2 óra múlva úgy döntöttem, lemegyek egy kóláért, vagy jégkrémért, vagy valami. A derekam köré tekertem a törölközőmet és elindultam. Ettem, ittam, kicsit röhögtem is a népeken, hogy ha tudnák, milyen frankó fent a nudista medence, nem szoronganának itt egymás lábgombáján taposva, aztán elégedett vigyorral indultam vissza, amikor valaki a nevemen szólított. Megfordultam és hirtelen rettentő zavarba jöttem. Csilla volt az, aki meglátott. Csilla ugyanannál a cégnél dolgozott, ahol én, de másik részlegen. Ritkán láttam és keveset is tudtam róla (őszintén szólva az is meglepett, hogy tudja a nevem). Az a kevés, amit tudtam, kb annyiból állt, hogy 30 éves, elvált, és nálam kb 10 centivel magasabb.
Beszélgetni kezdtünk; eleinte érdektelen, hétköznapi témákról, de pár perc után rákérdezett, hogy hol van a cuccom, miért nem telepszünk egymás mellé és folytathatnánk ott a beszélgetést. Kénytelen voltam elmondani, hogy fent van a cuccom a dombon és nem tudok mellé telepedni, mert nincs fürdőgatyám. Először teljes értetlenség látszott az arcán, aztán a kérdéseiből kiderült, nem tudta, hogy van itt egy nudista rész.
– Komolyan mondod, hogy te itt meztelenül napozol?
– Nem itt, hanem ott fent.
– Jó, persze; de tényleg tök pucéran?
– Milyen sűrűn látsz fiúkat a derekukra tekert törölközővel?
– Hmm... Szóval, azt mondod, hogy azért van rajtad, mert nincs alatta fürdőnadrág?
– Pontosan.
– Menjünk fel – mondta, és már el is indult.
Mentem utána és nem jutott eszembe semmi, amivel lebeszélhettem volna a dologról. Csak mentem mögötte és néztem ki bután a fejemből: most mi lesz? Hát ha már az agyam leállt, legalább a szemem használtam. Én a nagy mellek feltétlen rajongója vagyok, talán ezért is nem szúrt szemet különösebben ez a nő idáig. A mellmérete mondhatni jelképes volt, de a feneke, csípője!!! Azt hiszem az ilyen izmos fenék az, amire egy aerobic edző is csak csettinteni tud.
Szóval itt volt egy nő, kicsivel túl a 180 centin, említésre sem méltó mellekkel, de világbajnok fenékkel egy fekete tangaszerű bikiniben. Rövid tüsi-haja, világoskék szeme volt, és olyan barna feszes bőre, hogy egy 20 évesnek is becsületére vált volna. Mire mindezt végigszemléztem, fel is értünk és nekem még mindig nem volt ötletem, hogy szabaduljak meg tőle. Ekkor mintegy isteni segítségként feltűnt a tábla (tudod: "innentől belépés csak fürdőruha nélkül") és ő is észrevette.
– Ez komoly, hogy nem lehet bemenni, csak pucéron?
– Ühüm.
– Miért, mi lesz, ha bikiniben megyek be?
– Nem tudom, nem is nagyon hiszem, hogy bárki bármit tenne, de tudod, ez a tábla nem véletlenül van itt. A nem nudisták közt (és a nudisták közt is) elég sok olyan ember van, aki a vegyes strandokat peep-shownak nézi és elég tolakodó módon bámulja a meztelenül napozókat. Szóval ne sértődj meg, de szerintem nagy bunkóság felöltözve bekukkantani egy nudista strandra, főleg ha külön figyelmeztetnek is.
Ha azt hittem, hogy most megoldódott a problémám, csalódnom kellett. Talán három másodpercig állt némán, maga elé nézve, aztán megvonta a vállát:
– Végül is, mi baj lehet? – és ezzel levette a melltartóját.
– Öööö... mit csinálsz?
– Levetkőzöm, mert be akarok menni.
– Minek? Tök felesleges. Nincs ott semmi érdekes. – nagyon le akartam beszélni arról, hogy bemenjen.
– Akkor te miért jársz ide? Azt ne mondd, hogy nem telik fürdőnadrágra! – és már a bikinialsójából lépett ki. Nagyon zavarban voltam, mert nemcsak a feneke volt kiváló, de teljesen borotvált puncija volt, ami nekem a gyengém; alig tudtam róla letépni a tekintetem. Már régen túlléptem azon, hogy mellben gyenge; tudatában voltam már, hogy nagyon is jó nő, de annak is, hogy kolléganő, tehát ha messzebb megyek, mint ő gondolja, abból jó nem sül ki. És bizony azt is tudtam, hogy ha mindketten meztelenül ülünk egymás mellett, akkor nekem ágaskodni fog a farkam és az azért egy kolléga előtt elég ciki.
– Figyelj! Öltözz fel, menjünk le, és egy
s
alf
ör
mellett elmondom, miért nem kéne ide bemenned.
– Jobbat mondok: nem öltözök fel, nem megyünk le, de itt elmondhatod.
– Ok, de akkor üljünk le! – mondtam és behúztam a fák közé, mert pár méterre az ösvénytől volt egy kidőlt fatörzs. Ülve mégsem látszik annyira, hogy már igen komoly erekcióm volt.
Leültem és mutattam a helyet magam mellett, de nem akart meztelenül a fatörzsre ülni. Megkért, hogy terítsem a fatörzsre a törülközőmet. Próbáltam úgy ügyeskedni, hogy az egyik sarka azért az ölemben legyen, próbáltam a combjaim közé szorítani a farkam, de észrevette.
– Nocsak! Mi az ott? Neked áll a farkad?
– Ööö... hát... nos... Ne haragudj rám, de nem vagyok ura a helyzetnek. Ezért nem akartam, hogy meztelenül bejöjj, mert tudtam, hogy fel fog állni. Nem akartalak megbántani.
– Tőlem állt fel?
– Is.
– Hogyhogy is?
– Hagyjuk!
– Nem! Azt mondtad, nem akarsz megbántani. Akkor válaszolj és fátylat borítunk a dologra! Tehát mi az, hogy is?
– Hát igen, tőled állt most fel, de sokszor elég a tudat, hogy meztelen vagyok és mások látnak.
– Ezt nem értem. Akkor hogy tudsz nudista strandra járni? Ott is meztelen vagy és mások látnak.
– Azt megoldom.
– Hogyan?
– Maradjon ez az én titkom.
– Szó sem lehet róla! Itt mutogatod magad nekem álló farokkal, közben meg azt akarod eljátszani, hogy szégyenlős vagy? Mondtam: elmondasz mindent és nincs harag, különben megsértődöm. Tehát hogy oldod meg?
– Jól van; mielőtt ki szoktam jönni, itt a fák közt kiverem.
– Itt?
– Kicsit azért beljebb. Ahol már nem látszik az útról.
– Ma is kiverted?
– Ühüm.
– Mutasd meg, hogy hol!
– Muszáj?
– Igen.
Ahogy felálltam, hogy magamra tekerjem a türcsimet, kikapta a kezemből.
– Én is meztelen vagyok és már az erekciódat sem érdemes titkolni – mondta, és nevetett.
Meztelenek voltunk mindketten és én nagyon fel voltam izgulva, de nem tudtam, mire megy ki a játék; akar valamit tőlem, vagy csak még jobban le akar égetni?
Megtaláltam a helyet, még néhány csepp is látszott a leveleken, persze már több órás volt.
Leült egy kőre. A törölközőmet maga alá hajtogatta, a bikinije a kezében, könyökével a térdére támaszkodott és úgy nézett fel rám.
– Kérdezhetek valamit?
– Persze. Mostmár bármit – mosolyogtam.
– Mióta borotválod a farkad?
– Tavaly nyáron próbáltam először.
– És miért?
– Először csak kiváncsiságból próbáltam ki, aztán úgy láttam, tetszik a lányoknak... meg nekem is jobban tetszik így, és azt hiszem, nagyobbnak is látszik.
– Szerintem tényleg szép nagy, nem csak látszik – mosolygott.
– Ööö... hát... köszi – idétlen vigyor.
– És szoktál valamire gondolni, amikor így az erdőben maszturbálsz?
– Persze.
– Mesélj, mire?
– Hát az változó... de leggyakrabban összefügg a helyzettel... hogy például milyen jó lenne, ha egy nő meglátna és idejönne, vagy ha valami szép nő is volt a naturisták között, akkor rá gondolok.
– Arra gondolsz, maszturbálás közben, hogy jó lenne, ha valaki meglátna?
– Hát, igen.
– És mi lenne, ha meglátna?
– Nem tudom.
– Azt hiszed le akarna veled feküdni? – hova akar kilyukadni?
– Nem erről van szó. Ezt nem értheted. Nem beszélhetnénk valami másról?
– Várj, ezt még meg akarom érteni! Szóval meglát egy nő és az neked elég? Az már jó?
– Igen.
Elmosolyodott.
– Nem vagy semmi.
– Hát nem, de ha már itt vagyunk, kérdezhetek én is tőled?
– Rajta!
– Te mióta borotválod magad?
– Nem borotválom. Gyantázom.
– Nem fáj?
– Csak az első pár alkalommal fájt; aztán már csak apró pihék nőttek. Nem akarod megmutatni?
– Mit???
– Hogy hogy csinálod, amikor itt a fák közt magadhoz nyúlsz?
– Hülyéskedsz?
– Miért? Itt állsz előttem meztelenül, kőkemény farokkal már legalább öt perce, és éppen most mondtad el, hogy szeretnéd, ha egy nő kilesne közben. Én szívesen kilesnélek.
– De ez így nem megy!
– Gyere csak ide egy kicsit!
Ahogy közelebb léptem, megfogta a fenekem és a szájába tolta meredező farkamat. Kétszer tolta be tövig és engedte ki a makkomig, aztán eltolt magától:
– Ha akarod, folytathatjuk így is, de előbb látni akarom, hogy vered ki magadnak.
Nekem se kellett több magyarázat. Elkezdtem nagyon lassan húzogatni a bőrt a farkamon. Igyekeztem minél inkább elhúzni a dolgot, de tudtam, hogy nincs sok hátra. Néztem az arcát, ahogy nagy kerek szemekkel, 15 centiről nézi a kezem mozgását a farkamon. Felnézett rám, összetalálkozott a tekintetünk. Széttárta a lábait, közelebb húzott magához és hátradőlve két kézzel megtámaszkodott.
– Engedd a mellemre!
Szófogadó gyerek vagyok, és igaz, hogy az első spriccelés a válla fölött valahova a messzi távolba jutott, a többit a mellére irányítottam. Ahogy megérezte, az egyik kezével máris kente szét magán és meg sem állt, amíg teljesen bele nem masszírozta a bőrébe. Ekkor előrehajolt – a farkam még mindig a kezemben volt – és szájába véve tisztára nyalta, szopta a szerszámomat.
...
– Mostmár bemehetünk?
– Menjünk!
Elvezettem a medencéig. Nem volt sok ember, talán hat, vagy hét férfi, meg egy nő. felnéztek, de aztán nem foglalkoztak velünk.
Odamentünk a cuccomhoz, letettem a türcsimet, Csilla pedig rádobta a bikinijét, aztán azzal a lendülettel beültünk a medencébe. A medencében a víz kb combközépig ér, úgyhogy ülve pont nyakig sikerült elmerülni. Alapterületre nem volt nagyobb egy közepes méretű szobánál, de ha azt nézem, hogy a kb 10 nudista közül egyszerre maximum 3-4 volt a medencében, azt is mondhatnám, kihalt volt.
Ültünk egymás mellett és valami abszolut lényegtelen témát sikerült megragadnunk. Pár percnyi cseverészés után Csilla felállt, hogy ő akkor most lemegy a holmijáért. Én maradtam,
ü
alf
cs
alf
ör
alf
ög
alf
tem
a medencében és az járt a fejemben, mi is történt nemrég. Nem nagyon kellett volna ezen morfondíroznom, mert a farkam hamarosan teljes erőből ágaskodott. Mikor Csilla öt perc múlva megjött, már olyan erekcióm volt, mintha hetek óta nem élveztem volna el.
Letette a holmiját az enyém mellé és intett, hogy menjek ki. Én visszaintettem, hogy inkább ő jöjjön ide. Mikor odajött, vigyázva, nehogy teljesen kilátszódjon a probléma, kicsit felemelkedtem, és behúztam magam mellé. A fülébe súgtam, hogy meg kell várnom a sötétséget, addig nem mehetek ki.
– Miért?
– Mert amíg lent voltál, arra gondoltam, mit csináltunk az előbb, és most feláll a farkam.
– Akkor most mi lesz? Nem tudsz másra gondolni?
– Képtelenség! Főleg, hogy látlak itt meztelenül?
– Elmenjek?
– Ne!... Inkább... nem segítenél?
– Hogy gondolod? – mosolygott.
Tudta jól, hogy gondolom; láttam az arcán.
Elém térdelt, az egyik kinyújtott lábam a lábai közé vette, rámmosolygott és adott egy puszit a számra. Mégegyet akart adni, de erre már felkészültem és egy nagy nyelves csók lett belőle. Közben megfogta a farkam és lassan húzogatni kezdte, de megfogtam:
– Ne így! Kintről is látszik, hogy mit csinálsz!
– Várj csak!
Többett nem húzogatta, csak megmarkolta-elengedte. Én a punciját kerestem meg a kezemmel, amit ő csak elégedett mosollyal nyugtázott. 8-10 ember szeme láttára pettingeltünk a 60 centis vízben. A megmarkolós-elengedős módszer kicsit lassabb volt, mert körülbelül tíz perc kellett, hogy a vízbe élvezzek. Mikor látta, hogy végem, megcsókolt és a fülembe súgta:
– Menjünk haza!
Ellenkezés nélkül jöttem ki vele a medencéből, mert többet is akartam annál, amit itt lehet. Odamentünk a táskákhoz és öltözni kezdtünk.
Egy egyrészes nyári ruhát húzott magára és egy kis vászon tornacipőt mindössze és engem is rábeszélt, hogy a rövidnadrágom alá ne vegyek alsónadrágot.
Lementünk a völgybe, megkerestük mindketten a saját autónkat és egymás mögött elindultunk a városba.

... hogy eztán mi történt, az egy másik történet...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.16 pont (222 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
tibee72
2023. szeptember 22. 12:43
#26
Jó volt, tetszett. Szívesen olvasnám a folytatást.
1
feherkalman1
2022. november 16. 21:53
#25
Jó lenni találni egy ilyen nőt.
1
én55
2021. augusztus 31. 10:40
#24
Igen jó lett, kár az elmaradt folytatásért.
1
l
laja.jl
2021. február 17. 12:14
#23
Jöhet folytatás igazi sex részekkel.
1
z
zoltan611230
2019. július 14. 04:14
#22
Jó történet.
1
a
A57L
2018. szeptember 29. 04:22
#21
Jó lett és szívesen olvastam volna folytatást.
1
t
t.555
2017. december 28. 11:13
#20
Jó történet!
1
feherkalman1
2016. június 28. 16:09
#19
Szivesen vennék egy ilyen találkozást.
1
veteran
2014. augusztus 4. 09:55
#18
Folytasd 10p.
1
c
cityoftroy
2014. július 17. 19:25
#17
ne csigázz 🙂
1
h
hairy_pussy
2014. július 17. 06:30
#16
megérne egy folytatást szerintem....
10p
1
p
papi
2014. július 16. 07:08
#15
Nem rossz, folytasd.
1
zsuzsika
2014. július 16. 06:58
#14
Jó.
1
f
feherfabia
2014. július 16. 06:21
#13
9P
1
t
tiborg
2014. július 16. 02:04
#12
Kituno......elveztem a szituaciot....
1
l
listike
2014. március 2. 17:44
#11
Jó lett volna a történet, de mivel nem folytattad, így 0pont.
1
tutajos46
2014. február 12. 22:10
#10
Kell egy ilyen kolléga nő.
1
t
tiborg
2010. október 17. 08:43
#9
A sztory meg 3ev utan is tetszik !! En Paradra szavaznek.
1
MERZIO
2008. július 20. 15:01
#8
A HELY BIZTOSAN EGERSZALÓK LESZ..
OTT LÁTTAM TÖBBSZÖR HASONLÓT..
DE MÁR NINCS NATURISTA STRAND OTT! A NATURISTA MEDENCÉT BETEMETTE AZ ÚJ TULJDONOS...
1
tiborg
2007. szeptember 28. 06:13
#7
Minden nagyon jo,minden nagyon
szep.Gaz sztory varom a folytatast
1