A+ A-

Egy éjszaka

Ő már elmúlt 25, én még alig voltam 17. De számomra ez lényegtelen volt, nem érdekelt hány éves, hány kapcsolta volt. A szex terén nem voltam igazán tapasztalt, ezért az első adandó alkalommal közöltem vele, ha csak ágyba akar bújni velem, akkor jobb, ha többet nem találkozunk. Azt hittem otthagy, eltűnik, többet nem látom, de a rá következő nap meghívott táncolni, sőt utána azt hiszem minden nap találkoztunk, szinte állandóan együtt voltunk. Nem történt köztünk semmi, a szenvedélyes csókokon kívül semmi. Emlékszem, amikor először megcsókolt, épp a kedvenc parkunkban sétáltunk, szokásomhoz híven valamiről próbáltam őt meggyőzni, de ő csak kinevetett, én persze megsértődtem. Éppen ezt próbáltam volna közölni vele, amikor hirtelen magához rántott, éreztem ajkait a számon, simogatását a hátamon. Nem az volt életem első csókja, de az volt számomra a legizgalmasabb. Hetekig tartott még ez az állapot, vagyis az, hogy szenvedélyesen csókolóztunk, de tovább nem mentünk.
Egy nap kaptam egy sms-t, hogy szeretne meghívni a lakására. Tudtam, hogy nem csak a bélyeggyűjteményét fogjuk nézegetni. De azt hiszem nagyon vágytam rá, hogy szeretkezzen velem. Egész nap ideges voltam, ahogy közeledett az este egyre inkább bizonytalanabbá váltam azzal kapcsolatban, hogy felmenjek-e hozzá. De este mégis becsengettem hozzá. Mosolyogva nyitott ajtót.
- Vártalak. Gyönyörű vagy. - hallottam a szavakat, de csak kényszeredetten tudtam mosolyogni. Lassan lehajolt hozzám, és puszit nyomott az arcomra. Beléptem a szobába. Mindenütt gyertyák égtek, és még vacsorát is főzött nekem. Egész este badarságokról beszélgettünk, nevetgéltünk és iszogattunk. A kanapén ültünk, simogatta a kezem az ujjaimmal játszott. Majd csókolózni kezdtünk, először csak finoman puszilgatott, majd fokozatosan, egyre vadabbul marta a szám. Szinte alig kaptam levegőt, lenyomott a kanapéra, és miközben csókolt simogatta a ruhán keresztül a melleim. Remegni kezdtem, éreztem, hogy egyre inkább melegem lesz, ajkai a számról a nyakamra csúsztak, próbáltam én is simogatni, de nem engedte, lefogta a kezeim.
Hirtelen abbahagyta a kényeztetést. Gyorsan kapkodta a levegőt, rámnézett.
- Nyugodtan hazamehetsz, ha még nem akarod. - azt hiszem ez volt az a mondat, ami végleg meggyőzött arról, hogy maradjak.
- Ne akarj megszabadulni tőlem! - közöltem vele egy mosoly kíséretében. Megfogta a kezem, a hálószobája felé húzott. A szobában az ágyra fektetett, azt hittem ő is az ágyra fekszik, de nem tette. Kiment és alig egy perc múlva, két selyem sállal tért vissza. Megállt az ajtóban Nem tudtam megszólalni a meglepetéstől.
- Na még mindig nem akarsz hazamenni ? - kérdezte rendkívül pimaszul.
- Gondolod, hogy az első alkalommal mindjárt így kell elkezdenünk ?!- mutattam a sálra.
- Szóval nem bízol bennem, megfutamodsz ? Nyugodtan kisétálhatsz. Felkeltem az ágyról, elindultam felé, megálltam előtte.
- Bízom benned. - mondtam határozottam.
- Akkor folytassuk, ahol abbahagytuk. - az ágy felé mutatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.4 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 Andreas6 2017. 10. 3. kedd 06:50
Nem tökéletes, de méltatlanul alá lett pontozva. Javítok rajta!
#2 papi 2013. 12. 7. szombat 09:12
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 03. 30. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?