A+ A-

Meglepi

A lány belépett a lépcsőházba; majd lassan elindult felfelé a lépcsőn. Mire az ajtóhoz ért már egészen izgatott volt, sietve kopogott majd lenyomta a kilincset, de az ajtó nem nyílt. Nem igazán tudta mire vélni, így előkotorta táskájából a telefonját, majd beütötte a számot.
- Szia édes, Dóri vagyok. Megérkeztem, itt állok az ajtóban, te merre vagy?
- Szia kicsim, már ott vagy? Francba, késni fogok, ne haragudj, de még van egy kis dolgom.. azt hiszem a lábtörlő alatt hagytam a pótkulcsot, azzal be tudsz menni. Érezd magam otthon és én is megyek nemsokára, ok? Addig is még egyszer boldog szülinapot cicám, ne félj, a meglepi késik ugyan, de nem marad el!
- Aha, megvan a kulcs... ok, várlak szívem, én is tartogatok meglepetéseket..
- Hmm.. rohanok, szija!
Dóri letette a telefont, majd némi csalódottsággal belépett a lakásba. Mindig meglepődött milyen klasszul rendbe tartott kis lakása van Szabinak, sőt, ahhoz képest, hogy az öccsével ketten laknak itt... Lepakolt az előszobában, majd mielőtt a nappali felé vette volna az irányt, még egyszer belenézett a tükörbe ; elégedett mosollyal nyugtázta, hogy ma remekül néz ki.. Szabinak biztosan eláll majd a lélegzete is. Hosszú szőke haja a derekáig ért, zöld szemei ragyogtak, mint a smaragdok, remekül állt neki a kis piros nyári ruha amit viselt, mintha ráöntötték volna: formás mellei kívánatosan virítottak venne, tökéletesen kihangsúlyozta remek alakját, szép, gömbölyded fenekét. Könnyű léptekkel a nappaliba ment, és mielőtt ledőlt volna a nagy barnás kanapéra, bekapcsolta a hifit.
- Legalább addig sem unatkozom - gondolta.
Már kb. 10 perce hallgatta a zenét amikor valaki hirtelen hátulról egy kendővel bekötötte a szemét. Dóri rettentően meglepődött először, de végül is tetszett neki a dolog. Ekkor az a vki kikapcsolta a hifit, majd felállította Dórit ; a háta mögé lépett.
- Szabikám... ma különösen titokzatos vagy.. galád módon bekötöd a barátnőd szemeit szülinapja alkalmából, mi? - Pedig én vmi olyasmit tartogatok ám amitől tényleg megvakulsz - mondta Dóri kacéran.
- De, miért nem szólsz egy szót sem, Szabi itt vagy? Erre a kérdésre egy gyengéd csók volt a válasz, amit a fiú a lány nyakára adott, majd lassan lentebb csúsztak kezei, s Dóri csípőjét, fenekét kezdte el simogatni. Hirtelen egy mozdulattal megfordította a lányt, és gyengéd erőszakossággal szájon csókolta. Rettentően izgató csók volt, nyelvükkel felfedezték egymás száját, egyre gyorsabban lélegeztek közben. Majd a csók abbamaradt, s a fiú ujjai lassan Dóri ruhájának gombjainál matattak. Néhány perc múlva már sehol nem volt a kis piros ruha... a fiú csak bámult, Dórin őrjítően szexis vörös fehérnemű volt, szinte mérnökien tökéletes mellei vadítóak voltak a vörös csipkemelltartóban, és a pici tangája..
- Na, hogy tetszik? Direkt miattad vettem fel ezeket.. remélem nem okoztam csalódást neked.
A válsz ismét hang nélkül érkezett... néhány pillanat múlva a fiú a szőnyegre fektette a lányt, s egy apró csók után elindult ajkaival a lány testén.
- Szabi, most már leveszem ezt a kendőt, ok? - A fiú megfogta a lány csuklóját mintha csak annyit felelt volna: "Ne" Dóri ezek után hagyta magát.. izgatta ez a helyzet, sőt, mintha Szabi vmi új illatot rakott volna most magára, ez is kifejezetten tetszett neki.. Egy kis pattanás.. a lány melltartója már sehol nem volt. Ott álltak csupaszon a tökéletes mellek, a meredező feszes bimbókkal. Ez tűrhetetlen.. rögtön rásimult egy meleg tenyér, lágyan kényeztette, masszírozta őket, majd vadul szopogatni kezdte a rózsaszín mellbimbókat. Dóri felnyögött amikor szerelme fogai néha megkarcolták bimbóit.. Nem bírta tovább tétlenül.. kezeivel elindult az izmos férfitesten, s megtalálta azt a szervet amit keresett ; legnagyobb örömére már kemény volt. Megmarkolta, majd húzogatni kezdte, egyre gyorsuló ütemben. Hallotta, hogy a fiú egyre szaporábban lélegzik, ezen felbuzdulva felült, majd szájába vette a méretes falloszt. Nyelve keringőzött, egyre gyorsabban izgatta a makkot, közben kezeivel a heréket masszírozgatta. Szopogatta, ízlelgette a péniszt, egyre jobban beindult tőle..(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.93 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2015. 06. 6. szombat 04:22
Gyenge lett.
#3 papi 2013. 08. 5. hétfő 10:09
Egész jó
#2 FERI 2007. 08. 4. szombat 11:38
GYORS VOLT DE NEM ROSSZ.
#1 Törté-Net 2004. 03. 26. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?