A+ A-

Ne álmodj tovább!

Úgy esett, hogy -bár én nem csináltam semmit- a kolleganőm barátja szerelmes lett belém. Lelkiismeret furdalásom volt miatta, én nem akartam tőle semmit, de egy közös buli alkalmával -ahol önmagamhoz képest kicsit sokat ittam- Ő is felébresztett bennem valamit. Mivel találkozni nem volt alkalmunk, így e-mailben bosszantottuk egymást... Addig játszottam vele, míg azon vettem észre magam, hogy nekem is hiányzik, ha nem ír. Így megadtam magam. Megbeszéltünk egy egész éjszakás randit... kivettünk egy szobát...és innen már ment minden magától.
Az éjszakáról szövögetett terveitől azonban megfosztottam. A liftben egyik kezével a derekam, másikkal a nyakam ragadta meg és vadul csókolni kezdett volna, de én gyengéden a vállaira tettem kezem és finoman eltoltam magamtól. Ő még nem sejtette, hogy ez csak játék. Szemeiben és arcán hatalmas csalódottságot és olyan érzéseket láttam, mintha úgy érezné, megalázták. Én csak ravaszul mosolyogtam rá, míg ő alig mert rám nézni. A szobába érkezve ő nem tudom merre vette az utat, de én megragadtam alkarját és megállítottam: most már szabad!
Szavaim hallatára szemei felcsillantak, boldogság öntötte el, és mintha most próbálná először, olyan lelkesedéssel szorított az ajtónak... olyan vadul csókolt, mint egy éhes vadállat, aki ha nem tehetné, éhen halna. Altestét szorosan az enyémhez nyomta... ajkai olyan szenvedélyesen és egyszerre gyengéden csókoltak, hogy teljesen lázba hozott. Kezét, gyengéden levettem a derekamról és egy "Gyere!" felszólítással az ágyhoz vezettem. És itt kezdődött, hogy tervei meghiúsultak. Átvettem az irányítást. Lassan, egyesével kigomboltam ingét és két kezemmel a hasától erőteljesen végigsimítva mellkasát letoltam róla.
Szerette volna ugyanezt tenni Ő is, de nem hagytam. Leheletfinom csókot adtam ajkára, amitől teljesen elkábult. Ledöntöttem az ágyra, miközben egyre vadabbul csókoltam. Az erre előkészített kendővel, kezeit az ágyhoz kötöztem. Csak nézett rám értetlenül... .aztán hamar megérttettem vele, hogy mi fog történni. Nadrágja övét a számmal kinyitottam, majd kigomboltam a sliccét és levetkőztettem. Persze nem teljesen! A boxert még rajta hagytam egy kicsit. Ráültem a combjára... mivel szoknya volt rajtam, így érezhette forró szeméremdombomat.
Egy gyors mozdulattal levettem a felsőmet, majd kicsatoltam a fehér, csipkés, elölkapcsos melltartómat, a melleimet takarva. Majd kibújtam belőle és mielőtt bármit láthatott volna belőlem rádőltem és finom, apró puszikkal halmoztam el a nyakát, a fülcimpáját, az ajkait. Éreztem, hogy férfiassága kezdi nála átvenni az irányítást... most már nem tud parancsolni neki. Kicsi puszikkal a mellkasán haladtam lefelé... mellbimbóinál elidőztem kicsit... nyelvemmel körkörös mozdulatokat tettem rajta, majd szívni kezdtem.
Éreztem, hogy egyre jobban nem bírja elviselni, hogy meg van kötve a keze. Ezért elindultam férfiassága irányába. Nem érintettem meg, csak tudtam, hogy az alsónacin keresztül érződő forró leheletem nagyon izgatja. Nem kínoztam tovább... levettem a maradék ruhadarabot is róla, majd kis csókokat leheltem a combjaira, nagyon közel legérzékenyebb testrészéhez. Egy pici puszit azért ő is kapott. Mivel ez a játék engem is nagyon felajzott, így levettem szoknyámat és pici, piros tangámat is. Ő csak figyelt némán és tűrt. Mi mást tehetett volna?
Immár meztelenül, ráfeküdtem és mutatóujjamat a szájába helyeztem... hatalmas élvezettel játszott az ujjammal, ami nagyon izgató volt. Majd a már nedves ujjammal a saját mellem kezdtem simogatni... a mellbimbómat simogattam, majd erősebben csipkedtem, azt az érzést keltve, mintha ő szívná a szájával. Aztán éppen csak érintve magam, lassan simítottam végig a mellkasom és a hasam, míg el nem értem a helyet, ami már a vágytól égett. Megkönnyítve dolgát, a feje alá helyeztem egy párnát, hogy mindent láthasson.
A csiklómat kezdtem izgatni... először gyengéd, majd erősebb körkörös mozdulatokkal, majd jobb kezem egyik ujját a hüvelyembe helyeztem, amitől mindketten jól éreztük magunkat. Másik kezemmel a csiklómat simogattam... a két kezem egyszerre, ugyanolyan erőteljesen mozgott kint és bent.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.15 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 01. 29. csütörtök 07:59
A történet jó ,de többet is ki lehetett volna hozni belőle.
#2 papi 2014. 02. 26. szerda 07:43
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 03. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?