A+ A-

Az imperator

Miért? - kacsintott vissza az asszony és egy apró, sejtelmes mosoly jelent meg a szája szélén. A kérdésre hősünk bágyadtan huppant vissza a szalmazsákra. Érezte, ezt a mai estét már csak néhány gall bitang csonkítása teheti élvezetessé. De Thébában nem lévén gall, lecsukta a szemét és csak arra gondolt:
- Mi a frásznak kellett nekem Egyiptomba jönnöm?
- Dromenhot! Hozz bort! - kiáltott a nő az ajtóban álló fegyveres őrnek. - Ne siess! Kecses lépésekkel odament a férfihez, aki már teljesen feladta tervét - Cleopatra szívének meghódítását - és így szólt:
- Róma és Itália ura és parancsolója, a gallok leigázója, Mezopotámia meghódítója, Pompeius legyőzője! A harcmezőn nincs ki nyomodba érjen, de a hálószobában nyúllá változol?!? Nem ezért hódítottál meg engem is. Azt akarom, hogy a hadvezér szóljon belőled most is, mindenkor.
Csöndben ültek egymás mellett egy darabig. Egymás kezét fogva, egymás szemébe nézve. Ekkor a férfi felkiáltott:
- Megvan! Tudom mi lesz a következő! Soha senki sem mondhat ellent Julius Caesar-nak! Igen, ez lesz a jó! Hüvelyk és mutatóujjával állát közrefogva simogatva föl s alá mászkált a szobában. Hol a plafont nézte, hol a nőt. Látszott rajta, hogy problémái megoldódni látszanak. Tehetsége és esze most se hagyta cserben. Tudta mi a következő lépés. Odatérdelt a bámuló a nő elé, megfogta kezét, csókot lehelt rá majd így szólt:
- Most, kedvesem, most jött el a perc hogy egész Európa a lábam előtt heverjen. De mit se érek az egész világgal se ha tudom, otthon senkise vár. Már ha ugye van nekem otthonom. Dromenhot lépett be egy ezüsttálcával, rajta két pohár, szőlőfürtök és egy kancsó, borral töltve.
- Mondtam, hogy ne siess! Ahh, tedd le gyorsan és távozz. Ne engedj be senkit, még ha a város dől is össze! ... Használhatatlanok! - morogta
A férfi tekintete enyhülni látszott, felszabadultabb lett, aki jól figyelt még egy óvatos mosolyt is láthatott arcán. Megfogta a nőt, felhúzta, megölelte és hosszan megcsókolta. A két pohárba bort töltött, kiitták, majd mégegy pohárral, és így folytatták, míg a kancsó üres nem lett. A függöny mögül oly módon mosolygott be a Hold, hogy a testeknek árnyait tökéletesen láthatóvá tette. A csókot még egy csók követte és a bortól megszédült nő levetette köpenyét, amit a férfira dobott hogy az ne lásson semmit. Mire az imperator megszabadult a fejére csavarodott köpenytől a nőt nem látta sehol, csupán egy halk kacaj hallatszott a függöny mögül. Odasietett, félrehúzta azt és meglátta a nő meztelen testét, pontosabban annak körvonalait, és a domborulatok okozta árnyékokat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2014. 12. 25. csütörtök 08:36
Nagyon gyenge.
#4 listike 2014. 07. 4. péntek 19:25
Elég gyenge.
#3 papi 2014. 04. 14. hétfő 02:41
Nem rossz
#2 stormika 2004. 03. 20. szombat 00:10
Hmm-hmm! Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de szerintem Cleopatra-nak szüksége volt Caesarra. A hatalma kissé ingatagnak számított saját országában is. Amúgy az erotika kevés benne és nincs kidolgozva. Húú, ezt most alaposan lehúztam. Bocs, én még nem írtam történetet, tehát könnyen mondom :).
#1 Törté-Net 2004. 03. 19. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?