A+ A-

Anita

Ülünk a tengerparton és élvezzük a kellemes napsütést, nézzük a hullámokat. A születésnapi ajándék úgy látszik jól sikerült, már egy hete itt vagyunk ezen a csodálatos szigeten, és látszik, hogy Anita is kezdi élvezni az ajándékot, amit tőlünk kapott. A férjem és én leptük meg ezzel az utazással szülinapjára. Anita és én már régóta ismerjük egymást, láttam, hogy mostanában milyen boldogtalan, mekkorát csalódott az életben. Ezért gondoltuk Gyurival, hogy eljöhetne velünk nyaralni. Ezt a helyet nemrég fedeztük fel, kicsit távolabb volt a szállodától, de megérte gyalogolni, hiszen erre nem jár senki. Anitának is nagyon tetszett, mindjárt úszott is egyet a tengerben. Most jön ki éppen a vízből, felém közelít, mosolyog.
Csodálatos alakja van, mondaná minden pasi. Sőt női szemmel én is így látom. Fekete haja, kék szeme, barna bőre mellé valami ellenállhatatlan kisugárzás társul. Nagyon jól áll rajta ez a fehér bikini. A mellei nem túl nagyok, a feneke gömbölyű, formás. Letelepedik mellém és kéri kenjem be a testét, mert nem szeretne leégni. Hasra fekszik, a bőrére folyatom a naptejet, összerándul a hirtelen hidegtől. Lassan körkörös mozdulatokkal kenem el rajta, nagyon élvezi. De nemcsak neki, nekem is jól esik. Soha nem voltam még nővel, de Anita testét szívesen végigcsókolgatnám. De persze csak elméletben merek erre gondolni, hiszen nem akarom a barátságunkat tönkretenni.
A háta már elkészült, a bőre csillog, de én még simogatom. Mindjárt szóvá teszi, gondolom én, de egyelőre nem szól semmit. Csak behunyja gyönyörű szemeit és mosolyog magában. A combjain folytatom a kényeztetést, lassan, szinte erotikusan simogatom. De próbálom fékezni magam, megkérem forduljon meg. Most a kezemre teszek a tejből és a hasát kezdem bekenni, majd a lábain folytatatom a műveletet. Visszatérek a hasához, de a melleihez nem merek hozzáérni. Érzem, nem tudnék megálljt parancsolni magamnak, hiszen már most is nedves vagyok. Anita szemei csukva vannak. Abbahagyom a kenegetést, de ő csalódottan nyitja ki a szemét, leveszi a bikinifelsőt, majd közli, hogy ha gondolom a melleit is kenjem be, mert monokinizni szeretne. Itt megteheti, hiszen a parton senki sincs rajtunk kívül, Gyuri is a szállodában alszik, úgyhogy nem fenyeget veszély.
Újra becsukja a szemeit, én pedig izgatottan látok munkának. A kezemmel először a két melle közti völgyet simogatom, igen simogatom három ujjal. Majd csodás melleit veszem kézbe, végül mellbimbóját morzsolgatom. Ő is nagyon élvezi, nyögdécsel. Azt hiszem elaludt, a számba veszem az egyik bimbót nyalogatom, szopogatom. Ekkor döbbenek rá, hogy mit is csinálok. Gyorsan abbahagyom, de Anita kinyitja a szemét, és arra kér, folytassam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2017. 10. 15. vasárnap 08:10
Nyilván hármas játszadozás következett, kár, hogy azt nem írtad meg.
#6 feherfabia 2015. 02. 21. szombat 07:11
Rövid,de jó!
#5 A57L 2014. 06. 2. hétfő 05:32
Nem tetszett.
#4 jbf8fynp 2008. 08. 16. szombat 17:02
Igen és...?
#3 Wágner úr 2006. 03. 3. péntek 13:34
Kicsit gyengécske, sajnálom!(4)
#2 MûvészÚr 2004. 03. 10. szerda 09:27
Tovább!!
#1 Törté-Net 2004. 03. 7. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?