A+ A-

Az élet fura fintora

Menetrend szerint indult a távolsági autóbuszunk. A célállomás útitársnőm, Icuka, azaz a jó mamácska keresztlánya víkendtelke. Hat hónap baráti gyengédség, semmi közeledés után három szép nap - szövögettem gondolataimat. A remény éltető, megtörik a varázs, hisz majd kicsattan az egészségtől, szemmel láthatóan. Tehát munka stb., állok elébe. Ráfordítottam tekintetem, ő mosolygott, majd szólt:
- Szép napunk lesz, Béluskám! - és vezette kezével kezem kabátja alá, mely ölében pihent.
- De meglátják! - súgtam halkan, visszakozón.
- Légy jó fiú Ica mamának - súgta fülembe csengőn.
A farmerszoknya kigombolódott forró ölén, kezem szétnyitja combjait, simogatom pináját a bugyin keresztül. Majd vissza hasához, hogy a gumis résznél be tudjak jutni. Megemeli farát, ahogy járatom ujjaim a vágásban.
- Vigyázz - mondja halkan -, pókhálós kicsit!
Behatolok lyukába, felszisszen, majd járatom benne ujjam. Ó, csak baszhatnám, és nem lenne tiltott zóna faszomnak, mely követelőzőn ágaskodik nadrágomban. Marad az álom, nyalás, segglyukhasználat, viszonzás a szopás, ez, mi juthat neked, szép öcsém. Combja záródik, elönti kezem a nedve, zihál a melle, magába folytja a gyönyör hangjait. Kemény pöckét dörzsölöm, két ujj közé fogva, mint a pióca, úgy tapad szája a nyakamra. Újra élvez Icuka mama. Kivett kezem zsebkendővel törli, majd kabátja alatt pináját is rendbe teszi.
- Azt hiszem, rövidesen megérkezünk.
- Az nagyon jó lesz - és kéz a kézben ültünk elégedetten.
Így érkezünk autóbuszunkkal a megállóba. Úgy félúton járva bokros részre érve kértem, álljunk meg.
- Mi a baj, Bélám?
Látta, ahogy előveszem faszom, duzzadó herék, kőkemény fasz.
- Ó, te szegény! - és már vett is ki egy bugyit a csomagjából, majd hideg üdítővel benedvesítette, bedunsztolta, így enyhített fájdalmamon. A hátra lévő út így elviselhető volt számomra. Otthon, édes otthon - sóhajtottam fel, ahogy beléptünk a kiskapun, majd gondosan bezártuk, s irány a ház. A kipakolással nem foglalkoztunk, irány a fürdőszoba, míg a kád telítődött, ledobáltuk ruháinkat. A vad ölelések és csókok özönében mamácska a kád szélére ültetett, letérdelt, s keze kényeztetni kezdte faszom, duzzadó herém. A makkbőrt lassan hátrahúzva felszisszentem, és már nyelve hegye játszott rajta, mígnem eljött a szopás, benyelte a faszt, járt rajta feje, bólogatott. Hiábavaló törekvés, állta rohamát a faszom. Eredményt nem mutatva felállt s elzárta a csapot.
- Ica mama, jöhet segged luka, kend sikamlósra járatát babakrémmel! Igen, ott a polcon megtalálod.
- Nem oda Buda! Feküdj a kádba, hadd örvendeztesselek meg egy rég várt ajándékkal!
Elhelyezkedtem, ahogy kérte, majd fölém guggolt. Segglyuk-kúrás lovaglópózban - gondoltam. Ó, ébren vagyok, vagy csak álmodom? Járatta nedves pinájában a faszom, mint még soha. Kezeimmel melleit markolásztam, míg ő zsoké módjára vágtába fogott. Ordítani tudtam volna, de tűrtem fogam összeszorítva. Hadd tegye dolgát - gondoltam. A sikolyok és sóhajok szünetében ujja hegye pöckén mozgott. A lüktető érzetre szívó, fejő mozdulat volt testének válasza, miközben kavart fara, mint a motolla. Nincs ellenállás, kirobbant gecim első hulláma, majd még egy, még egy... Már nem is számoltam. Nem volt ura Ica mama önmagának, ahogy élvezett, kitört lelke mélyéről a vágy, ordított, sikongott. Adjunk még az éhes pinának! Majd gyors fordulattal a még keménynek látszó faszt segglukához téve térdelve dugattyú módjára előre-hátra tövig mozgatta magát.
De minden jónak egyszer vége szakad. A telek előtt kocsi állt meg, melyből Törpilla, a keresztlány szállt ki. Kaput nyitottam, üdvözöltem.
- Mamácska hol van? Nem viselte meg a munka?
- Egy kicsit, de majd kiheveri.
- Tudod, Béla bá', úgy lesz a jó, ha anyushoz kocsival viszlek át benneteket, hisz délutánig szabad a napom. - A húsz fölötti lányka repült mamácska karjaiba. - Akkor készülődj, mi addig szétnézünk a kertben.
Magam elé engedtem, fokhagymagerezd farán feszült a sztrecsnadrág. Megakadt szeme az almafán árválkodó gyümölcsön.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.07 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2016. 10. 5. szerda 08:36
Szánalmas.
#3 A57L 2014. 06. 7. szombat 04:53
Azért nem lett rossz.
#2 Stormogo 2004. 03. 6. szombat 13:57
Naggyon gáz !!!!!
#1 Törté-Net 2004. 03. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?