A+ A-

Two Thumbs Up - Isten hozott Timi

Budapest egy kertvárosi részében lakom egészen kis korom óta. Ez azért érdekes, mert így egész nap kint játszhattunk az utcán a szomszéd gyerekekkel anélkül, hogy a szüleinknek miattunk kellett volna aggódnia. Éjjel-nappal együtt lógtunk, ha úgy tetszik, bandáztunk. Volt a "bandában" néhány lány is, köztük természetesen Tímea is. Timi 2 évvel volt idősebb nálam, ezzel ő volt a rangidős közöttünk, amikor velünk játszott. Voltak ugyan nála idősebbek is, az egyikkel nem jött ki a másik meg hozzánk már túl idős volt. A lényeg az, hogy Timi igencsak érett lányka volt mindig is. Ő tanított meg írni, számolni, még ovis koromban, aztán pár év múlva... Talán másodikos lehettem, amikor egy télen, az utca végében egy szánkón ülve húzogatta a játékszerem. Hogy pontosan hogy történt, mi történt azt nem tudom. Én már csak az eseményre emlékszem, hogy az overálom zipzárja lehúzva, ő meg csak játszik a játékszeremmel. A vicc az, hogy nem is kettesben voltunk ott, hanem még egy nálam fiatalabb csaj. Ennyi maradt meg bennem, meg az, hogy Timi azt kérdezte egy párszor, hogy nem kell-e pisilnem!
Később előfordult, hogy együtt aludtunk és hát mit szépítsem: szó szerint megdugatta magát velem. (Volt ennél még különb húzása is, de ez most mindegy.) Szóval nem tudom, hogy mennyire élvezte ténykedéseim, sőt az igazat megvallva azt sem tudom, hogy nekem mennyire volt jó. Arra viszont emlékszem, hogy milyen rosszul esett, amikor néhány évvel később (, amikor nálunk nyaraltak és együtt aludtunk) azt mondta, hogy többé nem lehet, mert beteg lehetek tőle. Teljesen csalódott voltam, de úgy gondoltam, hogy Ő már csak tudja...Ahogy teltek az évek mindketten felcseperedtünk, közben szép lassan eltávolodtunk egymástól. Én mindig figyeltem, hogy Timivel mi újság, talán természetemből fakadóan is, de azt hiszem azért is, mert sokat fantáziáltam róla tinédzser koromban. Gondolom ezen senki nem csodálkozik az előzőek után, de nem csak azért. Timi ugyanis egy nagyon csinos és bevállalós csaj lett, akibe ráadásként még értelem is szorult. Na nem egy atomfizikus, de nem is egy tipikus szőke csinibaba aki a szolárium és a szex témáján kívül csak egy jó nagy buta fejet tud vágni.
Szóval idővel ugyan egyre kevesebbet beszéltünk, de én sajnáltam, amikor a szülei elváltak és el kellett költözniük. Én időről-időre hallottam felőle, mert a szüleink nagyon jóban vannak. Később kiment az Egyesült Államokba egy évre cserediáknak, kint leérettségizett, aztán hazajött és elkezdett modellkedni. Láttam is egy-két női újságban és divatmagazinban akkoriban, de nagyon meglepett, amikor egy akkor még ingyenes internetes portálon találkoztam a képeivel. Egy képsorozat volt róla és egy másik lányról amint egy-egy pár szandálban és egyébiránt anyaszült meztelenül mászkálnak az utcán. Hát mit mondjak eléggé felizgatott! Timi körülbelül 180 centi magas lehetett. Gyerekkori aranyszőke haja már szőkés-barnába fordult (vagy sötétebbre volt festve), a teste pedig közel tökéletes volt. Közel tökéletes? Azt hiszem, legtöbben nyugodtan tökéletesnek mondanák. Jól összeszedve is csak annyi hibája volt, hogy én dúsabb keblekhez vagyok szokva, viszont Neki olyan formás mellei voltak, hogy az ember rögtön rávetné magát. Ehhez társult a legszebb fenék mit a sors (és kondi) adhat.
Timi popsija maga a megtestesült gyönyör! Mint egy drágakő egy szép ékszerben, fantasztikus feneke van. Mondom ezt én, aki mindig nagyobb örömét lelte egy szép pár ciciben, combban, mint a női hátsókban. Sőt, azt hiszem általában egy elbűvölő szempár vagy egy szép kézfej, szexi comb is hamarabb lázba hoz, de ezeket a képeket nézegetve vallást váltottam. Szóval tényleg: az övé a legszebb, legfeszesebb, leggömbölydedebb popó, amit valaha láttam, Mindehhez egy szép arc és egy kedves kisugárzás, nézés párosul (azt hiszem barna szemekkel, de ebben nem vagyok biztos). Visszatérve a fotókra az volt a legőrjítőbb, hogy még a helyet is ismerem, ahol készítették őket. Többször jártam ott és nincs is túl messze tőlünk. Képzelhetitek hogy ütöttem a fejem a falba, hogy miért nem tudtam én is "épp akkor arra járni"! Megint eltelt pár év. Közben én is kimentem egy évre az Államokba (ugyanazzal a szervezettel, mint Timi) és ő is külföldön dolgozgatott. Kint persze megismerkedett egy olasz sráccal és le is telepedtek valahol Nyugat-Európában. Ezután jó ideig nem nagyon hallottam felőle.
Idén nyáron aztán egyszer csak felhívott az édesanyám és azt kérdezte nincs-e kedvem lemenni hozzájuk a Balatonra, mert úgy néz ki, hogy hazajön a Timi pár napra és az anyukájával együtt ő is ott lesz apám szülinapi buliján. Kiderült, hogy meglátogatta őt az amerikai házigazdája Kacey (ejtsd: készi) és azért jött haza Timi, hogy megmutassa neki Magyarországot. Egész nyáron nem voltam sehol, nem volt más programom se, úgyhogy másnap (csütörtökön) felszálltam egy esti vonatra és irány a Balaton! Másnap egész napos munka várt rám, mert fel kellett készülni az esti partira.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon53 2016. 04. 24. vasárnap 12:32
Nagyon jooó!
#6 A57L 2014. 10. 24. péntek 07:14
Szép írás.
#5 listike 2014. 03. 13. csütörtök 07:56
Sok ilyen jó történet kéne.
#4 Chris 2004. 04. 2. péntek 13:14
szerintem nagyon jó kis történet, gratulálok!
#3 MûvészÚr 2004. 02. 12. csütörtök 10:08
Hááát! Egyszer nem irigylem a hapsit, hogy elalszanak mellette, ő meg nincs kielégítve, azután hogy bírja ilyen sokáig? Irigylem!?!
#2 Smile 2004. 02. 10. kedd 16:11
Biztos jó de nem volt türelmem végigolvasni
#1 Törté-Net 2004. 02. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?