A+ A-

A kékköpenyes lány

Eloször a Balatonon lubickolt. Az északi parton a Csillag szállóban lakott - a harmincéves férfi - a turistacsoportjával, mint annak idegenvezetoje. (Ugyan a munkáját tisztességesen elvégezte, de arra még maradt ideje, hogy a csoportjabeli lányok közül /eredménytelenül/ hajkurásszon egy nagycsöcsu szokét.)
Ezért lehívta magához az oldalbordáját, lubickoltak a Tóban, süttették a hasukat a parton. (A csinos felesége igen megtetszett a csoportjabéli fiúknak - plátóian, csak egy-két puszi erejéig - de ez nem éppen rajtuk múlott.)
Amikor - pár nap múlva - lekísérte a feleségét a szállodában a lépcson, hogy az visszautazzon Pestre, feltunt neki, hogy egy kékköpenyes, huszonéves no igen megbámulja oket.
Visszafelé jövet - immár egyedül - megpillantotta újra a lányt, amint az (egyik) erkélyen totolyázik, vagyis söpröget.
Kíváncsiságból odament a közelébe és szemügyre vette. A csaj vékony, de meg lehetne..., - mást nem is vett szemügyre, mert ez volt neki a lényeg.
Beszélgetni kezdtek.
Történetesen épp ott volt a takarítónoi szoba ennek az erkélynek a közelében, és a férfi egyszer csak a szobában találta magát, a lánnyal.
Addig-addig beszélgettek (a szállodai alkalmazott no mondogatta):
- Hiába, nem szeretek szolgálatba' lenni!!, amíg a férfi föl nem hozott egy hosszúnyakú üveg bort az Étterembol, és be nem nyakalták.
Aztán amikor o (pisilés után) kezet mosott a fürdoszobában, a no, ringatva a csípojét, bement utána és megkérdezte: - Nem akar (vagy akarsz) megfürödni? A férfi csodálkozva nézett rá, de észbekapott:
- Miért ne?
- Akkor én elokészítem a fürdovizet.
A férfi csak ült a fotelben, kiitta a maradék pár csepp bort a pohara aljáról. Kisvártatva a lány visszajött a szobába.
- Mehetsz, kész a víz.
A férfi elindult.
- Én is megyek mindjárt - mondta a no. Akinek mondta, az most már elfelejtett csodálkozni, belépett a fürdoszobába.
Körülnézett; semmi különös. Megakadt a szeme egy fogason, levetkozött. Belépett a fürdovízbe.
Éppen olyan meleg volt, mint lennie kellett, de o most evvel nem törodött, másutt jártak a gondolatai. Beleült a vízbe. Rövidesen halkan nyílt az ajtó, és belépett, aki ígérte; a kék köpenyében, de széles és mély "dekoltázzsal". Az idegenvezetonek jólesett éreznie, hogy o most meztelenül ül a vízben és így fogadta a not.
Annak a szájában hamiskás mosoly villant, egy pillanat alatt kigombolta végig és széttárta a köpenyt.
A férfi hirtelen nem akart hinni a szemének - pedig számíthatott volna rá -, a no ott állt teljesen meztelenül, ledobta a köpenyt, és pár lépés után a meglepett férfi lába közé lépett a kádba.
- Húzódj egy kicsit arrébb, hogy én is elférjek!
A férfit nem kellett kérni rá kétszer, felhúzta a kád két oldala mellett a lábait. Míg ezzel volt elfoglalva, a no beleguggolt a vízbe. Kicsit ugyan kényelmetlen volt neki, mert a háta néha hozzáért, néha nem a csaphoz.
A férfi mindjárt vágyat érzett, hogy megragadja az alkalmat, illetve a no feléje eloredolo testét, és magához, magára húzza.
Meg is tette, a no az egyensúlyát vesztette, rádolt a férfira, miközben térdre csúszott le a fürdokádba. A férfinak igen kellemes érzés volt, ahogy a síkos testéhez nyomódott a no még nem nedves, kissé izzadt szagú (felso)teste (de ez nem zavarta, sot azt tapasztalta, hogy emelkedni kezd a vízben a farka). A lány melle is a mellkasához nyomódott puhán. Majd, vihantva egyet, a csaj megfogta a fürdokád szélét, visszatolta magát. Belemerítette a tenyerét a vízbe, locsolta magára.
- Jó meleg. Nemhiába én csináltam.
A férfi végigmérte a most már nedvességtol csillogó testét. A no vékony volt, de jó alakú.
A férfi kitette két könyökét a fürdokád széleire, felnyomta magát. A lány ekkor megpillanthatta a - már álló - hímtagot. Most o is térdre ereszkedett, és így ölelte át a már síkos noi testet. Kemény farka a rézsútosan álló helyzetébol visszanyomódott a lány hasától az o hasához. A két síkos hasfal között billegett, csúszkált.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2015. 11. 1. vasárnap 08:53
Nem volt jó.
#4 zsuzsika 2015. 01. 17. szombat 09:54
Kissé gyengécske.
#3 A57L 2014. 05. 12. hétfő 06:23
Egynek elmegy.
#2 papi 2013. 12. 19. csütörtök 09:08
Nem rossz
#1 Törté-Net 2004. 02. 10. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?