A+ A-

Különös segítség...

Egy nyári délelőttön történt velem ez az eset, melynek pillanataira még most is tökéletesen emlékszem. Az egész esemény annyira váratlan és meglepetés-szerű volt, hogy szinte beleégette magát az emlékezetembe. Unalmas napnak indult a reggel, álmosan ténferegtem a konyába. Anyu épp a reggelimet készítette. Az ízletes tojásrántotta illata egészen átjárta a helyiséget. Mélyet szippantottam a levegőből és elégedetten dőltem hátra a kényelemes széken. Azon tűnődtem, mivel is fogom eltölteni a napot, amikor Anyu megszólalt:
- Kérhetnék tőled egy kis szívességet? - kérdezte. Nem szerettem ezt a kérdést, ilyenkor mindig valami unalmas házimunkára kényszerültem alávetni magam. Ingerült hangon kérdeztem vissza, hogy mi is lenne vajon az a kis szívesség. Szinte már láttam magam, amint épp belépek egy kis cédulával a boltba, hogy megvegyem a szükséges élelmiszereket az ebédhez.
- Tudod, az egyik munkatársam Kamilla, most vett egy számítógépet és nem igazán ért hozzá, hogyan is kell feltelepíteni a programokat.
Én megígértem neki, hogy te elmész és segítesz neki. Ugye megteszed? Kamilla neve hallatán felkaptam a fejem és felidéztem magam előtt az arcát. Szép nő volt. Úgy is mondhatnám, külsőre olyan nő, akit bármely férfi megkívánna. Kamilla 28 éves elvált asszony volt, aki egyedül nevelte 4 éves kisfiát. Furcsa érzés fogott el amikor rágondoltam. Egyszer-kétszer már beszélgettem vele és nagyon szimpatikus és értelmes nőnek ismertem meg. Az idősebb érett asszonyok mindig is felébresztették a fantáziámat, és a köztünk lévő 7 év korkülönbség most is ezt váltotta ki belőlem.
- El tudsz ma menni hozzá? Úgy sincs semmi dolgod. Elmehetek! Válaszoltam unott hangon, persze belül bizony izgultam egy kicsit. Összeszedtem mindenféle programot, felkaptam egy normálisabb pólót és egy rövidnadrágot, közben anyu már fel is hívta, hogy nemsokára ott leszek nála. Beültem a kocsinkba és öt perc múlva már ott is voltam a lakása előtt. Becsöngettem és feszülten vártam. Mintha csak az ajtóban várt volna, szinte azonnal ajtót nyitott és bájosan mosolygott.
És akkor megpillantottam őt teljes egészében, tekintetem végigszaladt alakján. Magas nő volt tökéletes testi adottságokkal. Egy kék kis rövidnadrág és egy fehér laza póló volt rajta, de a póló lazasága sem tudta teljesen elfedni női mivoltának kerekded idomait. Hosszú barna combjai arányaikban majdnem tökéletesnek látszottak. Fekete haja kontyban volt összetűzve, jól kiemelve nyakának erotikus görbületét.
- Szia XXX.! Köszi, hogy eljöttél! Én egyedül nem értek hozzá annyira.
- Szia Kamilla! Ugyan már, szívesen segítek neked! Úgy sem volt ma semmi dolgom. - válaszoltam vidáman.
- Gyere be! - mondta és beljebb lépett az előszobában. Én is beléptem és becsuktam az ajtót. Ott állt mellettem és én tökéletesen éreztem az illatát.
- Gyere! Ismételte mosolyogva és elindult az előszobából vezető lépcsőn felfelé.
Ahogy lépett feneke érzéki ringatózással domborodott ki orrom előtt. Nem tudtam tekintetem levenni róla.
- Ez az én kis lakásom! Hogy tetszik? Még nem is voltál nálam! - mondta, s közben nőiesen kihúzta magát, minek köszönhetően a laza póló alatt rejtőző mellbimbók bizony felfedték körvonalaikat. Kicsit meglepődtem. Nem is gondoltam, hogy ilyen telt keblei vannak. A lakása meglepően ízléses és rendezett volt. Bevezetett a számítógépes szobába. Én leültem a gép elé, közben ő kisurrant a konyhába és készített nekem valami üdítőt, közben hangosan kérdezgetett az egyetemről, Pestről és egyéb dolgokról. Én közben elkezdtem a gép vizsgálatát és telepítgetését. Nagyon meleg volt nála, legszívesebben ledobtam volna magamról a ruhám. 10 perc múlva már ő is belépett a szobába két pohárral meg egy tálca sütivel a kezében. Én éppen a nyomtatót próbáltam ki, amikor odarakott mellém egy széket és fordítva ült rá támlával a hasa felé, majd elkezdte nézni a monitort. Tekintetem végigszaladt ismét az alakján. Lábait enyhe terpeszbe rakva egyenes derékkal ült ott.
Feneke egészen kikerekedett és a szék támlája leszorította a hasánál a fehér rövid ujjút. Tökéletesen lehetett látni melleinek mesterien formás alakját. Észre sem vettem, hogy én az ő melleit nézem, ő pedig engem. Hihetetlenül zavarba jöttem és elkaptam a tekintetem. Éreztem, ahogy fejemet elönti a vér. Egészen biztosan elvörösödtem és ő egészen biztosan észrevette, hogy a melleit bámulom. Nagyon égtem. Elkezdtem valamit magyarázni neki a nyomtatóról, de hangom elég furcsán vibrált. Éreztem magamon a tekintetét, ahogy méreget. Nem kellett aggódnom, hogy csalódni fog alakomban, az úszás megteszi hatását. A telefon csörgése mentett ki a kényelmetlen szituációból.
- Mindjárt jövök - mondta furcsa mosollyal és eltűnt a szobából. Egészen megizzadtam az elmúlt percekben. A nyomtató próbája után, míg ő telefonált elkezdtem telepíteni neki egy autós játékot, amit kért tőlem. Jó néhány perc múlva tért vissza a szobába és szökkenő mozdulattal székem mögé lépett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.58 pont (40 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 Andreas6 2017. 08. 21. hétfő 09:47
Igyekeztél szépen fogalmazni, és ez még jobb is lesz minél többet gyakorlod. Tetszett!
#4 listike 2013. 12. 2. hétfő 16:14
Nagyon szép.
#3 Guszti 2004. 02. 14. szombat 19:50
Lirai megfogalmazás SZUPER!!! 10 pont
#2 Sanya 2004. 02. 4. szerda 16:19
Igényes, néhol már lírai leírással, megérdemel néhány pöttyöt.
#1 Törté-Net 2004. 02. 4. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?