A+ A-

Levél Zsófinak....

Szia Barátosném!
Nem, nem. Semmi baj velem, csak el voltam havazva. No meg történtek dolgok. Hétfőn egy konferencián voltam Sopronban. Este, amikor megérkeztem, egyből lefeküdtem aludni, mert fáradt voltam. Arra ébredtem, hogy valaki sikoltozik a mellettem levő szobában. Jobban odafigyeltem, odatapasztottam a fülemet a falhoz, és azt hallom, hogy egy párocska szerelmeskedik a szomszéd szobában. Mondanom sem kell, beindultam. Elkezdtem simogatni a melleimet, a csiklómat. Olyan jó érzés volt, hogy én is elengedhetem magam, én is elkezdtem hangosan nyögni a kéjtől. Mit gondolsz, mi történt? Ők is meghallották az én sikoltozásomat. Egy másodpercig csend volt, aztán kitört a nevetés a fal mindkét oldalán. Nem semmi volt. Aztán csend lett. Próbáltam elaludni, de nem ment. Egyszer csak valaki kopogott az ajtón. Álomittasan, egy szál hálóingben nyitottam ki az ajtót, egy hölgy kopogott be hozzám. Érdekes arca volt, kisminkelve, jó illat lengte körül. Miniszoknya volt rajta, átlátszó kék selyemblúz, ami megragadott benne, az volt, hogy a blúzon keresztül láttam, hogy keményen állnak a mellbimbói. Kipirult arcából rögtön megértettem, hogy Ő volt az előbbi hang egyik tulajdonosa.
Kedvesen mosolygott, és elnézést kért az előbbi hangzavarért. Én teljesen zavarban voltam, valamit hebegtem, és szerintem fülig elvörösödtem. A nő sarkon fordult, én pedig becsuktam az ajtót. Nekitámaszkodtam az ajtónak, és gondolkodni kezdtem. Mi a fenét akarhatott ez a nő? Megint én voltam a hülye, és nem vettem észre a lehetőséget? Már régóta érdekelt a dolog, hogy milyen lehet egy másik nővel szerelmeskedni. Ez járt a fejemben, amikor kinéztem a folyosóra. Legnagyobb meglepetésemre a nő ott állt a szobájuk nyitott ajtajában, kedvesen mosolygott, és intett, hogy menjek be. Teljesen magamon kívül voltam a meglepetéstől, de valamiféle mágikus erő vonzott abba a szobába. Bementem. Amikor elmentem a nő mellett, megint éreztem az illatát, ami érzéki és erotikus illat volt. Ő is végigmért engem, éreztem, hogy szinte levetkőztet a pillantásával. Mikor beléptem a szobába, a fürdőszobából hallatszott, hogy valaki tusol bent. A nő leültetett az egyik karosszékbe, és szótlanul töltött nekem az asztalon levő üvegből egy pohárba. Ami feltűnt nekem, hogy egy szót sem szólt a nő. Magának is töltött az italból, és mielőtt ivott volna, az ujját a szájára tette, mint aki azt akarja, hogy egy szó sem hangozzék el.
Rendben. Mondtam magamnak, és én is felemeltem a poharat. Az ital ugyanolyan illatú volt, mint a nő. Megittam az egészet. Finom, édes ital volt. Alkoholt nem éreztem benne, így bátran megittam a második pohárral is, amit a nő töltött nekem. Közben részletesebben végigmértem a nőt. Női szemmel is csodás mellei voltak, a bimbói úgy meredeztek, mint ahogy az enyémek szoktak, amikor a barátom izgatja a nyelvével. Jó érzés volt nézni ezt a nőt, akiből sugárzott az erotika, a szex. Szerettem volna én is ilyen lenni. Közben kinyílt a fürdőszoba ajtaja és egy izmos testű pasi lépett ki, teljesen pucéran. Rám nézett, picit meglepődött, de egy szót sem szólt. A szememet egyből a férfiassága vonzotta. Kemény volt, és állt. Nem volt nagy, de a látványtól és az előbb átélt befejezetlen izgalmak után megremegtem. A nő észrevette ezt rajtam, és odalépett a férfihoz. Megfogta a férfiasságot, és elkezdte simogatni. A férfinak ez láthatóan jólesett, a nő pedig engem nézett.
Mit mondjak, nagyon beindultam. Az ágyékom remegni kezdett, gyorsabban kezdett el verni a szívem, talán el is pirultam. Moccanni sem mertem, legszívesebben felpattantam volna és elszaladtam volna, de a látvány odatapasztott a székhez. Ilyen kettős érzések voltak bennem, amikor a nő levette a selyemblúzát. Hatalmas, gyönyörű mellei voltak. Felém fordult, megemelte a kebleit és elkezdte simogatni. Néztem, csak néztem ezt a nőt. Látszott rajta, hogy izgatja amit csinál. Izgatja az, hogy látja rajtam az izgatottságot. Közben egy erotikus táncba kezdett, elkezdte a csípőjét is mozgatni. A férfi a nő mögé lépett és levette róla a szoknyát. Nem volt alatta semmi. Láttam, hogy a szeméremszőrzete csak egy vékony csík. Én szerettem volna, ha ilyen a szeméremszőrzetem, de nem volt hozzá bátorságom, hogy leborotváljam. Én csak néztem, néztem a nőt és a mellette levő férfit, aki szintén gyönyörködött a nőben miközben onanizált. A nő nem foglalkozott vele, csak engem nézett, de tudta, hogy mit csinál a férfi.
Ekkor már nem bírtam magammal, éreztem, hogy telesen nedves vagyok. Szaporán vettem a levegőt és izegtem-mozogtam a széken. A melleim kemények voltak, a mellbimbóim úgy ágaskodtak, mint a pasi farka. Nagyon kívántam, hogy valaki megérintsen. A nő látta ezt rajtam, és - teljesen kiszáradt a szám- két ujjával szétfeszítette a szeméremajkait. Láttam a duzzadt punciját, láttam ahogy a nedvessége megcsillan az ujjai között. Felsóhajtottam. A nő közelebb jött hozzám, a férfi utána lépett. Látszott, hogy összeszokott pár és nem először csinálják ezt.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 04. 10. csütörtök 04:55
Nem rossz
#4 A57L 2013. 12. 16. hétfő 05:37
Elmegy.
#3 Chris 2004. 03. 2. kedd 13:22
lehet, hogy a másik szomszédok sikoltoztak a végén.
#2 Olivér 2004. 02. 3. kedd 17:34
nézzük: Kétszer egymás után négykézlábra állt a csaj:) jól csinálja
meg nézzük hgoy csinálják hogy ha ő volt a szomszédban akkor most egy másik pár feküdt ott? érdekes. amúgy 1 pont amiért hogy nem dugta meg mindkettőt a pasi
#1 Törté-Net 2004. 02. 2. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?