A+ A-

Piszkos Munka

2003. Július 24.- Egy nagyon kedves barátom rám telefonált, hogy tudnék-e neki segíteni, munkailag, mert egy építkezésen van egyedül és össze kéne rámolni. Mivel egy napra egész jó az az 5 ezres kis fizu, azért hogy odébb rakjak 50 gerendát meg 15 sóder meg cementes zsákot, az autóba pattantan és 30 perc múlva már csörögtem is rá, hogy nyissa ki a kaput mert megjöttem. Egyszintes kis régies lakás, kertecskével, jó sok kosz, de azért majd el leszünk... Összepakoltunk, megjött a konténeres kidobáltunk mindent, de mivel elég meleg volt levetkőztünk félig meddig, és 10 percenként egymást locsoltuk a slaggal, mert 35 fok hőség volt és amúgy is koszosak voltunk fél perc alatt. Majd megjöttek a gerendák, hát mit ne mondjak azért itt majdnem szívbajt kaptam, hogy mennyi gerendát kell lepakolnunk, és mind jó szálkás volt. Elkezdtük lepakolni a fákat a kert oldalába pont a nagy szomszéd választófal mellé. Már lassacskán 1 méter magas volt a farakás mikor lefedtük az eső ellen, felmásztam a fára és átpillantottam a szomszédokhoz, és olyat láttam hogy majdnem leborultam a gerendákról.
Két fiatal lány melltartó nélkül tanguciban ülnek a medence mellett a nyugágyon és majszolják egymást. Teljesen leblokkoltam, leguggoltam, mondom a barátomnak, álljon fel azonnal ezt látnia kell.Barátom felhuppant a gerendákra és persze hogy elszólta magát egy "aztak***va" felkiáltással, mire persze azonnal elkezdtünk mosolyogni, a lányok abbahagyták a csókolózást, és vörös fejjel köszöntünk nekik. A lányok is mosolyogtak, nagyon huncut mosoly volt az, és visszaköszöntek. Nagyon melegünk volt, izzadtunk és a sok cipeléstől már amúgy is bedurrant izmaink nagyon jól csillogtak. De sajnos megjött a főnök így gyorsan le kellett mászni, barátom még odakiabált egy mondatot hogy mennyire szerelmes lett vagy valami hasonló...Főnök gyorsba körbenézett mit csináltunk, majd ment is a következő házépítéshez Mivel tiszta faszilánkok voltunk megint lelocsoltuk magunkat, majd elzártuk a vizet és valaki csöngetett a kapun. Barátom kinyitotta a kaput és legnagyobb meglepetésünkre a két kiscsaj jött át 4 kávéval és hideg jeges üdítővel. A lányok virulnak, persze mi is.
- Nem vagytok szomjasak? Hangzott el a kérdés, -Dehogynem, jertek beljebb! Azonnal rá a válasz. Bejönnek leteszik a kertben lévő műanyag asztalra a tálcát és bemutatkoznak.
Az egyiket Zsanettnek a másikat Zsáklinnak hívják. Majd egy rövidke idő alatt kiderült hogy testvérek: Zsáklin 18 éves Zsanett pedig 16. De mind a ketten gyönyörű éppen érő barackok voltak, fekete haj, zöld szemek, és 170 cm körüliek, popsi cici minden nagyon ott volt! Fürdőruciban jöttek át ezért rendesen meg lehetett őket nézni, nagyon szexi hasijuk volt, piercing és Zsanettnak pluszba egy tetoválás a feneke felett. Majd beszélgettünk tovább, ki honnan, mit, miért stb. Nekem nagyon kezdett viszketni a vállam, mert a szilánkos fa már szétkarcolta és a víz meg kezdett száradni, ezért le akartam megint mosni és megtörölni szárazra. Szóltam Zsanettnek, hogy jöjjön, segítsen kivenni a táskából a kis törölközőmet. Bementünk a hűvös szobába, ahol csak cementes zsákok, sok tekercselt hőszigetelő anyag és egy létra volt. Sarokban volt a slag, lelocsolt és mutattam a táskámra, honnan vegye kis a törölközőt, kivette és elkezdte törölgetni a vállamat és a hátamat, megjegyezte, hogy nagyon szexi finom puha bőröm van. Mosolyogtam és megsimogattam a hasát és mondtam, hogy neki még finomabb. De itt már állt körülöttünk a levegő, sőt, inkább izzott. Ott álltam abban a poros, koszos szobában, előttem egy fekete démonka, olyan aranyos, ártatlan arccal, kerek cici, amit alig takart el a fekete melltartó, kicsit nagyobbacska formás popsi, amin nagyon feszesen állt a fekete tanga, hosszú combok, erős vékonyka vádli, csodás teremtmény.
Majd közelebb lépett, alig volt a cicije és a hasam között pár centi és azt mondta, hogy olyan magas vagyok így közelről annyira fel, kell rám néznie. Mosolyogtam, és megkérdeztem:
-Tudod szépségem miért jó, az hogy magasabb vagyok? Mert neked lábujjhegyre kell állnod, hogy megcsókolhass és az olyan szexi. Csak álltunk egymás előtt szótlanul, nem is sok ideig, talán csak egy másodpercig de hirtelen olyat hosszúnak tűnt, majd magamhoz szorítottam, megfogtam a derekát és a nyakát majd szinte remegő mozdulatokkal, a szájához hajoltam. Szemei már csukva voltak, kinyújtottam a nyelvemet majd beledugtam egyenesen a szájába, ő teljesen meglepődött a számat várta és a nyelvemet kapta, de tetszett neki, mosolygott és elkezdte szopni a nyelvemet. Kezem lejjebb csúszott a derekáról a tangájára, kicsit meghúztam a bugyiját, ami belevágott a puncijába és ettől elkezdett pucsítani. Nagyon formás feneke van, már alig fértem a rövidnadrágomba, és mivel alsógatya nincs rajtam ezért egyfolytában ott volt a combjai között a farkam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.07 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 A57L 2018. 09. 13. csütörtök 03:55
Közepes fantázia.5P
#5 Andreas6 2017. 10. 26. csütörtök 06:22
Engem zavarna a kosz. Nem vagyunk egyformák...
#4 vakon53 2016. 04. 24. vasárnap 17:20
Jó ez!
#3 listike 2014. 06. 8. vasárnap 19:42
Gyenge fantázia.
#2 papi 2013. 10. 1. kedd 08:06
...aztán felébredtél mert beleért a kezed a bilibe.
#1 Törté-Net 2004. 01. 31. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?