A+ A-

Csak többet akarok

Fordítás
Eredeti író: chazbelt
Első rész: A régi életem vége
Az első találkozásom az erényövekkel, egyben volt első találkozásom a női dominanciával. Most ahogy végiggondolom, rájöttem kicsit túl sokszor voltam begerjedve, ami elég nagy problémává vált!
Mindig is nyitott gondolkodású voltam szexuálisan, de Kelly megmutatta, hogyan tágíthatom szexuális határaimat olyan módokon, ahogy sosem gondoltam volna.
Először nem túl kemény kötözéssel kezdtük. Ő az ágyhoz kötözött, rám mászott, majd utasított, hogy nem élvezhetek el még ő engedélyt nem ad rá. Ha túl korán sültem el lemászott rólam és ördögi mosollyal az ajkán összegyűjtötte az ondómat és addig etetett vele, még el nem élvezett.
Kijelentette, hogy az ő orgazmusa az elsődleges, ami egészen más volt mint amit eddig más nőkkel tapasztaltam.
A dolog napokra lekötötték a fantáziám., mi több hetekre. Otthon csak a korábban történtekre tudtam gondolni és azt kívántam bárcsak együtt lehetnénk. Időről időre azonban a saját kezembe kellett vennem a dolgokat, úgy 4-5 alkalommal egy héten.
Egy nap nem volt tökéletes az időzítés... közvetlen maszturbálás után Kelly meglátogatott. Elég izgatott állapotban volt és rosszalkodni akart. Én nagyon akartam, de nem voltam elég "motivált" hogy teljesítsem a vágyait. Ő tudni akarta mi a baj.
Nyílt kapcsolatunk volt, így elmondtam az igazat. Ő nem tűnt dühösnek, inkább kíváncsinak tűnt.
A következő héten gyakran kérdezgetett a maszturbációmról. Az takarta, hogy értesítsem, ha magamhoz nyúlok. Meglepettnek tűnt, milyen gyakran történik ez.
Hallott erényövekről férfiak számára és így egy délután megjelent a lakásomon egyel. Arra kért, hogy viseljem egy hétig, utána nagy jutalmat kapok tőle a türelmemért. Érdekes kalandnak tűnt, így belementem.
Amint meghallottam a zár kattanását az övön kénytelen voltam felismerni, hogy bajban vagyok. Ugyanis Kelly nem hagyta, hogy nyugodtan üljek az övemben. Kegyetlenül rám mászott a héten. A kezei egyből kalandozni kezdtek az égész testemen, masszírozott és tapogatott pillanatokkal az után, hogy lezárta az övet.
Minden éjjel a héten a punciját kellett nyalnom, miközben ő lovaglópálcával ütötte a seggem. Lenyúlt és a mellbimbóimat csavargatta, miközben a farkam fájdalmasan könyörgött a szabadulásért börtönéből.
4 nap és éjszaka után elkeseredetté váltam. Kértem, hogy eresszen szabadon. Ő csak egyre jobban izgatott. Könyörögtem. Ő nevetett.
A hatodik napon a lakására hívott, azzal az ürüggyel, hogy egy "különleges feladata" van a számomra. Reméltem, hogy a "jó magaviseletemért" előbb szabadon enged.
Amikor beléptem egy lámpa sem égett, csak gyertyák világítottak körbe a nappaliban. Egy lánc lógott a plafonról, a szoba közepén, a végén bilincsekkel. Ő a szomszéd szobából rivalt rám, hogy vetkőzzek le és bilincseljem magam a lánhoz.
Egy ideig csak ott álltam, idegesen azon morfondíroztam Kelly vajon mint töri a fejét. Pár végtelennek tűnő perc után, hallottam a hálószobából a közeledő a tűsarkú lépteit.
Közvetlen mögém állt és elmondta, hogy mennyire élvezte az elmúlt egy hetet. Azt mondta sosem érzett még ennyi hatalmat férfi fölött. Hogy ez volt a legizgalmasabb és legélvezetesebb domináns élménye, amit valaha is átélt. Utána még egy dolgot mondott.
"Nem akarom, hogy vége legyen."
Megborzongtam. Azonnal véget akartam neki vetni. Elkeseredetten vágytam a szabadságot. Egyáltalán nem volt szórakoztató már.
Dadogni kezdtem: "Nem megy. ez nagyon nehéz tudod."
Akkor ő azt mondta: "Shhhh... íme az ajánlatom..."
Hallottam ahogy még közelebb lép hozzám és átöleli a mellkasom a karjaival. A mellkasom dörzsölte és fájdalmasan belecsípett a mellbimbóimba. Ahogy közelebb lépett két hideg pontot éreztem a hátamon. Megrémültem, ahogy felismertem, hogy ez bőr, ami takarja a gyönyörű melleit. Az igazat megvallva mindig is erős bőr-fétisem volt, de ő sosem mutatott érdeklődést a dolog iránt. Úgy tűnt a bőrcuccok is az ajánlat részei. El voltam bűvölve, de nem voltam meggyőzve, de nem győzött meg. Igazából, hogy bőrruhába bújt, csak még jobban kívántam a szabadságot.
Azt mondta: "Tudom, hogy sok más dolgot is meg akarsz tapasztalni és én veled együtt akarom ezeket felfedezni. Mindössze annyit kérek, hogy folytassuk ezt a kísérletet."
Mielőtt válaszolhattam volna egy hideg és nedves tárgyat éreztem a fenekem nyílásánál. Hirtelen ráeszméltem mit csinál. Egy felcsatolható műfasz volt rajta. Ez szintén az egyik álmom volt. Beszéltem neki róla, de sosem próbáltuk ki.
Megragadta a mellbimbóimat és elcsavarta őket. Nekifeszítette a műfaszt a seggemnek, éppen annyira, hogy érezzem a nyomást, de ne hatoljon be. Felnyögtem.
"Tetszik a dolog?" Kérdezte. "Akarsz még többet érezni?"
"Természetesen igent mondtam, könyörögtem érte. Mindig is ki akartam próbálni és úgy tűnt végre megtörténik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 cscsu50 2016. 10. 31. hétfő 00:38
tetszik
#4 papi 2014. 05. 24. szombat 05:55
Tetszik
#3 A57L 2014. 02. 14. péntek 05:25
Nem rossz.
#2 xy 2008. 04. 11. péntek 00:08
hm...
nem rossz...
de lehetnének változatosabb kínzások...
a helyesírás viszont pocsék.
#1 Törté-Net 2007. 07. 25. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?